PDA

View Full Version : Kiedy update? ;]

TyruS aka Tyr'ek XD
13-12-2014, 19:49
Elos, czy ktoś z administracji mógłby cokolwiek napisać o zbliżającym się wrześniowym update zamiast milczeć i uciekać w kąt? Jestem bardzo ciekawy, bo nie wiem co robić - aktywować pacc i zdobywać cenne poziomy doświadczenia, by być potężniejszym, bardziej przygotowanym na aktualizacje, czy mam sobie darować? ;]

@Sasha
dzięki za informacje, już poprawiam na wrzesień :D

@edit2
Wierzę w moc świąt Bożego Narodzenia!
20:05 Awansowales z 2778 poziomu na 2779 poziom.

Mopsu_Lechista
13-12-2014, 19:58
Pamiętaj zawsze gdy administracja podaje datę to jest to jakiś wybrany miesiąc ale nigdy nie podaje którego roku hue hue hue XD

Sasza
13-12-2014, 20:03
Listopadowy update? Ja słyszałem, że ma być już update we wrześniu..

Najgorsze jest to, że Administracja ukrywa tą prawdę, najgorszą.. I tylko szkodzą tym faktem sami sobie..

#
Sam czekam ciągle na Aktualizacje.
To już się śmieszne robi.

Tykshta
13-12-2014, 20:10
ja mysle ze aktualizacja bedzie wtedy gdy liczba osob na serwerze utrzyma sie przy 130 XDDDDD

Nullo
13-12-2014, 20:51
Jak na razie o update mozemy zapomnieć bo w tym roku jest to nierealne ;]

Sorc Aka Siochacz
13-12-2014, 21:11
Tibia już nie jest taka popularna tak jak kiedyś, to administracja ma już gdzieś robić aktualizacje, bo po co?
Jak średnio gra 60 osób, a nie jak kiedyś po 500.

Pozdrawiam i współczuje

Hokage
13-12-2014, 21:36
"niebawem" tyle w temacie hehe.

Każdy czeka na uptade i to ani 3 które miało wejść już dawno ale czy się doczekamy? Żeby przynajmniej ktoś coś napisał a tu nic bo po co -.-

gwnstopro
13-12-2014, 22:26
Ja już jestem przyzwyczajony do tego, więc nie ma co płakać tylko czekać. Na tym serwerze potrzeba czasu XDD

Week
13-12-2014, 22:58
"niebawem" tyle w temacie hehe.

Każdy czeka na uptade i to ani 3 które miało wejść już dawno ale czy się doczekamy? Żeby przynajmniej ktoś coś napisał a tu nic bo po co -.-

Przecież to miał przygotować Santano, a widziałeś go w ostatnim czasie jakoś? Bo ja nie, więc znasz odpowiedź na te ani 3, ale mogę Ci napisać ją osobiście jakbyś nie wiedział jak ona brzmi, a więc:
Santano jest przeziębiony i prawdopodobnie update zostanie przesunięty o 9 miesięcy.

#Topic

To zaczyna być już śmieszne x D
Obiecujecie chuj wie co w krótkim terminie, wielkie powroty Santanów, Gromów, Sromów, piszą jakieś zapowiedzi z dupy wzięte, a nawet 5% tej zapowiedzi nie zostaje wprowadzona do gry po upływie pół roku.

Zauważcie, że Mortiisowi było szkoda 5 minut aby napisać nowy temat o możliwości zasadzeniu choinek, to też już świadczy, że ma jak najbardziej wydupcone w rozwój tego serwera.
Santano wrócił sobie dorobić kilka zł na allegrosach którzy wysłali smsy na premium losy w zamian za itemy, które zrobił w minutę :p

Handlarzyna
13-12-2014, 23:20
tutaj jesli mowia ze update jest np 15 listopada to wiadome ze update bedzie 5 miesiecy pozniej. Albo zapewne nie bedzie na czas bo nigdy ich tutaj nie bylo na czas

Demon
14-12-2014, 01:31
postaram się Wam przybliżyć tok myślenia Squida

18:42:56 Demon: da rade zrobic na forum takie cos, ze w podpisie bedzie mi sie aktualizowala ilosc reputacji? :D
18:51:10 Squid: na upartego pewnie dałoby radę ale nie powiem Ci jak :D

widzicie podobieństwo? :P

Yoohi
14-12-2014, 09:06
Balans, update niedociągniecią związane z questami tyle jest spraw nie dokończonych a oni mają to gdzieś :D. Tylko biorą takich squid do opierdalania się i wymyślania misji 10000 zbierania i zabijania

Squid
14-12-2014, 10:32
Nie wiem kiedy będzie update bo zajmuje się nim Santano. Mogę tylko powiedzieć, że zbyt dużo chciałby Wam dodać w jednym czasie i jest wszystko rozgrzebane [w większości na ukończeniu] ;)

Jeśli Santano będzie w stanie określić kiedy będzie update to napisze Wam w tym temacie :cool: