PDA

View Full Version : Sapphire legs.

!Ganja Bax!
15-12-2014, 20:37
Witam, chciałem dzisiaj dac propozycje na temat questu ''sapphire legs''.

Otóż to, ze brooches wypada bardzo rzadko z potworka Perfect APOCALYPTO!!. Cena wykonania tego questu, u Shafira na saphire legs wynosi ( broche ). Przedmiot ten zdrożal, az do 150 kcc - ostanio ( 12:04 Mc Mari: kupie brooches 15 uc fast plx nikt tu ***** brochy nie ma . ) -- > Jeśli maja i tak nie sprzedadzą. Dobra, przejdzmy do rzeczy, questu na sapphire legs nikt nie wykonywał juz pewnie podnad rok, legi warte może 4 uc a brocha 10uc+? Dlatego, chciałbym żeby zamiast tej brochy, wprowadzic inny przedmiot dla wymiany u shafira.
ps. perfect amulet kosztuje 150 kcc za 100 use a brocha 10+? (y)
@edit
Myśle, że ta propozycja jest bardzo dobra.

Yoohi
15-12-2014, 20:57
oczywiście jestem na tak. Quest teraz jest nieopłacalny i bez profitowy, nie to co kiedys

#Jestem oczywiście na tak!

#Lordzik#
16-12-2014, 09:11
Nie wiem czy jest potrzebna taka zmiana, ponieważ kto nosi sappphire legsy?...

Cały set jest nieopłacalny, ponieważ lepiej nosić sobie pandemke.

Jest mi to w sumie obojętne, ale jak tak bardzo Ci zależy to zaznaczę TAK.

Zarexoholik?
16-12-2014, 09:23
Przecież możesz sobie samemu lootnąć broszkę i odebrać sapphire legs. Chyba, że masz na tyle wysokie IQ, że możesz lootnąć broszkę, sprzedać ją, kupić sapphire legs (po co ci one?) i resztę hajsu zatrzymać.

Jestem na NIE, bo to i tak nic nie zmieni - one są bezużyteczne.

KePuczasta
16-12-2014, 10:25
Jestem na tak, ale ja raczej zwiększyła bym regularność spadania brooches... No i brocha potrzebna jest do qusetów i nie tylko brocha - tu pozwolenia sobie zaznaczyc ze shapire set potrzebny jest do któregoś shaman questow z tego co dobrze pamietam...

Hokage
16-12-2014, 10:36
Broszkę możesz lotnać sobie sam albo możesz też kupić je na trade za 4 uc a nie wykonywać quest.

Jestem na nie

!Ganja Bax!
16-12-2014, 11:02
Arek, tak moge sobie lotnąć ale taki 700 lvl jak lootnie? : o

Hollow
16-12-2014, 13:15
Są różne sposoby, żeby je zdobyć których nie znacie.
Jestem na nie.

Normalnie. Szukasz sio i idziesz bić APO ;]

Jak Ty mało wiesz.

Goatee
16-12-2014, 15:48
Są różne sposoby, żeby je zdobyć których nie znacie.
Jestem na nie.

Normalnie. Szukasz sio i idziesz bić APO ;]

#
Jestem na nie. Za jakiś czas cena broszki może spaść i wtedy będzie opłacało się zrobić tego questa. BTW, nie z każdego questa musisz mieć profit...