Zaloguj się

View Full Version : [34 - 3k lvl na serwerze

Handlarzyna
15-12-2014, 21:07
Witam jak w temacie , na serverze przybywa coraz wiecej 3k lvl

A wiec nasuwa sie takze pytanie , gdzie oni maja expic .
Jesli respow dla nich brak, slyszalem juz dawno o poprawie crackow zmiany dalej nie widac , pasek (oq2) oblegany tylko przez barta i innych .

Czy cos bedzie robione w tym kierunku by troche ulatwic gre tym osobom?

Można zrobić respy dla takich lvl'i ale z nieco gorszym expem...
@Squid, to moze powinniscie oslabic ciut nile z expem , lub poprawic cracki i bylo by po klopocie. Bo mowicie o tym , a nic sie nie dzieje z tym updatem i dodaniem new mobow dla H-LVL

Hokage
15-12-2014, 21:18
Dla takich lvli są 3 respy (ciągle zajęte). Pasek na otsq2, wardy na otsq2 i returned no ale ciągle zajęte i nie ma gdzie expić. Expią tam też często mniejsze lvle i jest lipa. Już dawno powinni pomyśleć o nowych respach ale po co -.-

nikt nie powiedzial że bedzie latwo ;) trzeba sobie radzic:p

#Jestem na nie

dlaczego expisz na nilach gdzie lvl masz w 10 minut a nie na wardach gdzie jest dalej i lvl idzie dłużej?

#Squid

Chodzi o normalne expienie żeby lvl szedł w miarę a nie -.-

KePuczasta
15-12-2014, 22:05
Może pomyśla o zrobieniu monsterow w bardziej urozmaiconej ilości dla 3k+

#\/ Squid
Dobry pomysł bo w innym przypadku za pół roku bedziecie musieli robić respy pok 5k+ ;-)

Squid
15-12-2014, 22:06
Można zrobić respy dla takich lvl'i ale z nieco gorszym expem... :cool: Co Wy na to, deal with it? XD

Yoohi
15-12-2014, 22:16
nikt nie powiedzial że bedzie latwo ;) trzeba sobie radzic:p

#Jestem na nie

Demon
15-12-2014, 23:12
brak dla nich respów, a 3800 sam się wbija. pierdolenie, żadnych lepszych respów, nie róbcie na tym servie ***** 5k lvli : O

Zarexoholik?
15-12-2014, 23:53
Można zrobić respy dla takich lvl'i ale z nieco gorszym expem... :cool: Co Wy na to, deal with it? XD

I kto ci pójdzie na nie expić skoro są takie z lepszym expem?

#topic

Proponuję zmienić moby z tych na pasku na inne, słabsze i zrobić normalne tereny z mobami dla 3k+.

Darkrose*
16-12-2014, 03:15
Ja bym proponował na pierwszym miejscu zmniejszyć exp za nile to raz...
a po 2 Może obok korytarza na qq2 Nile,tiny,wise dodać obok jeszcze jakieś korytarze, ale to już nie w moich rękach.
A tak w ogóle to szkoda zakładać taki temat bo i tak oleją to porannym moczem .

Dementor bo za szybko lvl leci, a po 2 nie przeszkadzało bo nigdy nie schodziłem poniżej 3k :p

kobusznik
16-12-2014, 03:33
Proponował bym powiększyć resp z returnedami, albo drugi zrobić gdzieś . :)

BAŁT
16-12-2014, 08:35
brak dla nich respów, a 3800 sam się wbija. pierdolenie, żadnych lepszych respów, nie róbcie na tym servie ***** 5k lvli : O

x2 ;) trzeba sobie radzić , ja jak nie mam gdzie expić to zabijam kogoś i już mam XD

#Lordzik#
16-12-2014, 08:58
Myślę, że wystarczyłoby zmniejszyć hity crackom oraz zabrać im może trochę hp.

Goatee
16-12-2014, 15:39

Nigdy tego nie zrobią ponieważ będzie to nie fair w stosunku do innych.

#
Cracki, ek tam pada jak szmata o magicznych już nie wspominając. Expi tam ktoś w ogóle? Powinni zwiększyć ilość otrzymywanego expa za nie o 500k i osłabić go aby było można normalnie expić i już jest zajebisty resp dla każdego 3k. Trzeba tylko użyć wyobraźni i troszkę pomyśleć. Taka zmiana potrwałaby max 3 dni razem z testami a ucieszyłaby wiele osób...

Tsu
16-12-2014, 16:27
Zamiast crackow wj*bcie wardy i po problemie.
@topic
Dużo osób wbiło 3k a karmazyn ciągle pierwszy i nie narzeka na brak respów.

Dementor
16-12-2014, 16:58
pasek (oq2) oblegany tylko przez barta i innych .
Przecież o resp możecie stoczyć walkę, nie widzę tutaj problemu. Każdy może włączać pk. ;)

@Squid, to moze powinniscie oslabic ciut nile z expem , lub poprawic cracki i bylo by po klopocie.
Dlaczego chcesz tak na siłę zmniejszać exp z nili? Przecież Twój temat dotyczy graczy 3k+, a nile są dla 2-3k z wyjątkiem tego paska na oq2 do którego przecież wszyscy macie dostęp. :) Dlaczego mając mniejszy level nie starałeś się, aby zostały osłabione. Przecież od tamtego czasu w tym tym temacie nic się nie zmieniło. :)

Hmm... Dlaczego dopiero teraz przyszło Ci to do głowy. Wcześniej nile Ci tak nie przeszkadzały? ;)

@topic
Jeśli naprawdę respy dla osób z levelami 3k+ się zapychają to rzeczywiście można by coś dodać, ewentualnie rozbudować istniejące lub poprawić stare (np. Cracki). Jednak mimo wszystko wydaję mi się, że w tym momencie zmiany dotyczące nilów (głównych mobów do expienia na 2-3k) byłyby nie w porządku dla tych, którzy jeszcze 3000 poziomu doświadczenia nie mają, a jak widać za takimi zmianami opowiadają się głównie Ci, którzy nie tak dawno ten 3000 level wbili lub zdobyli postać w inny sposób.

Showtek
16-12-2014, 22:04
Tak jak już wspomniał zarex to zmienić moby na pasku oq2 i zrobić tereny dla 3klvli a nawet na 3.5k :)

Goldi
17-12-2014, 09:41
Przecież o resp możecie stoczyć walkę, nie widzę tutaj problemu. Każdy może włączać pk. ;)

pk ? serio ? zabijesz gościa 3 razy on straci 3 sc i potem do woli może nam zatruwać życie na respie...

Avek II
17-12-2014, 10:16
pk ? serio ? zabijesz gościa 3 razy on straci 3 sc i potem do woli może nam zatruwać życie na respie...

Serio:confused: możesz dokupić sobie fragi i zabić go więcej razy :)

Co do respa dla 3k+ to powinni wreszcie naprawić te Cracki i zrobić w końcu te
respy dla ms/ed :)

To tylko moje zdanie :)

Vectralix
17-12-2014, 22:54

Expie mozolnie, jeszcze dopierdolcie mi resp gdzie bede expic 10x mozolniej. XD Logika administracji ;d

Sephiroth
17-12-2014, 23:01

Pierw zróbcie spawny dla ms/ed (np. na 1.3k ed jest nudno - tiny (n/c)/flubby/queeny) a później się bierzcie za resztę :) Pewnie musielibyśmy czekać parę miesięcy na te spawny, o których piszesz XD

..:KoMBoj:..
23-12-2014, 08:33
wlasnie, miały byc respy dla ms/ed i co ? te profesje dostają tylko w dupe na tym serverze. zamiast myślec o respach dla 4klvli to lepiej zróbcie dobry balans i respy dla profesji magicznych

Hokage
23-12-2014, 08:42
wlasnie, miały byc respy dla ms/ed i co ? te profesje dostają tylko w dupe na tym serverze. zamiast myślec o respach dla 4klvli to lepiej zróbcie dobry balans i respy dla profesji magicznych

Ty chyba nie wiesz jak szybko expi się ed czy ms na tych nilach czy warach. Ile ed i ms więcej biją od rp i ek.

Kompocik

Padają ale szybciej expia. Przecież Discover na nilach wbił 3k w 3 miesiące?

#Lordzik#
23-12-2014, 08:59
Ty chyba nie wiesz jak szybko expi się ed czy ms na tych nilach czy warach. Ile ed i ms więcej biją od rp i ek.

Arku tu się z tobą nie zgodzę. Żeby było prawdziwie musiałbyś dopisać jeszcze:

Ty chyba nie wiesz jak szybko expi się ed czy ms na tych nilach czy warach. Ile ed i ms więcej biją od rp i ek a ile więcej padają!

Z tym szybszym expieniem bym też nie przesadzał, ponieważ każda profesja bije tam lvl praktycznie tyle samo czasu :)

@Topic
Squid napisał, że przeniesie ten zegar słoneczny do temple przy najbliższym mini-upie, także może coś już się ruszy? ;o

Citko7
23-12-2014, 20:39
No zróbcie jakieś respy bo nie będę miał gdzie expić w 2015 ;[

Podbijam pod post Zarexa.

ELO

@Spejson

' Nowicjusz ' - Idealnie pasuje do tego co napisałeś. XD

Handlarzyna
27-02-2015, 21:57

dobilismy targu , a gdzie nowe respy hmm

Harakiri II
02-03-2015, 20:41
Jezeli moge wtecic swoje 3 grosze, to proponowal bym zrobienie osobnych mobow od 2klvla w gore dla ms/ed i osobne respy dla ek/rp gdzie przeciwne profy nie moga wejsc na dane respy po wykonaniu questa, ktory ma na celu dokonanie wyboru, na ktorych respach sie chce expic. co myslicie ?