Zaloguj się

View Full Version : Kolejna skarga na Administracje.

Sasza
17-12-2014, 10:54
Cześć, witam.

Chciałbym zgłosić zażalenie na Administracje. Chodzi o ostatnią loterie, w której można było wygrać poziomy doświadczenia/ expa x% na tydzień (7 dni).
Powodem mojego płaczu jest owy fakt, iż Administracja leci za przeproszeniem w kulki i robi to co jej się podoba.
Dokładnie chodzi o odsprzedanie skilla/ expa. Na początku była teoria, że nie można było sprzedawać owych +1 skill dowolnej umiejętności ataku albo +1 poziom magiczny.. Kilka dni temu dowiaduje się, że jednak można było. O_o
Więc co tu jest grane?
Sam Tygrys pisał mi, że nie pozwoliłby na sprzedaż mlvla, bądź danej umiejętności.. Ponieważ jest to naprawdę sporo. Kilka miesięcy, kilka tysięcy godzin w trainerze.

Sam Yagami pisał, że skill/mlvl nie miał być do odsprzedaży.

[Eklerq] Sam Tygrys, Sam Yagami, a co, mieli pisać z kolegami? :p

Rinson napisał:

Dopuściłem raz możliwość przekazania komuś skilla, bo np. on nie gra na Rooku czy coś ale widzę, że pozwolić Wam na coś raz, to zanim ja ustalę listę nagród to zmienicie to 50 razy więc to jest bezsensu i nie ma czegoś takiego.

Po co te kłamstwa Rinson? Piszesz, że raz się dopuściłeś możliwości przekazania komuś skilla, bo nie grał na Rook? Ale co ma piernik co wiatraka?
Ja wiem, że dwóm osobom dopuściłeś się owego grzechu i po co te kłamstwa?
Zdenisław/ Nivelato - sprzedał owe nagrody dla gracza Belu. On niby nie gra na Rooku - spoko, ale to i tak nie jest usprawiedliwienie, aby można było odsprzedać danego skilla.
Druga osoba to Rasalghul - sprzedał 1x mlvl oraz expa na tydzień czasu graczowi o nicku Man Rookgard. A on gra na Rooku, więc co to za kłamstwa?

Miało nie być, pozwoliłem bo ktoś pisał, że na rooku i tak nie będzie grał więc taką możliwość dałem. Ale jak widzę, że co druga osoba tak pisze, to koniec z tym - nie będę przy ustalonej liście pisał do każdego, czy tak ma zostać, damy skille to będzie płacz "a bo nie pytałeś a ja sprzedałem jemu". Przy następnych tego typu akcjach nie będzie nic - nie będzie nas interesowało, czy grasz na rooku czy nie - Twój problem.

Jak ktoś napisze, że jest GM to również uwierzysz?

Sorry, ale gość który wygrał coś z loteriady ma ostateczne słowo komu, co chce sprzedać.. Nie dość, że czeka miesiąc na nagrody to jeszcze taki cyrk robicie.

Ty już nie pamiętasz jak zrobiłeś zamieszanie ze swoim expem? Nagrody może domagać się jej właściciel, a Ty nim nie jesteś więc skończ się ośmieszać.

Sorry, ale właściciel domagał się nagrody. Odsprzedaży mi jej, bo on sam nie chciał skilla oraz expa, więc WTF? Ostatnie słowo należy do zwycięzcy z loteriady..

Jeszcze tutaj rozmowa z Mortiisem. Śmiechu warte.

http://i59.tinypic.com/14ta1p5.png

Gracz Eboo/ Cycu Atticus jest oburzony ową sprawą, iż nie chciał dwóch skilli, a daliście mu je na siłę. Chciał jednego sprzedać, a Wy zrobilisćie wszystko wobec jego woli.

Jednym pozwala sprzedawać, a drugim już nie.

Jestem oburzony ową sprawą. Czekam na wasze opinie odnośnie tej kwestii. Co sądzicie?

Pozdrawiam serdecznie.

Norbix95
17-12-2014, 11:11
Czekam na wasze opinie odnośnie tej kwestii. Co sądzicie?

Hmm.. co ja o tym sądzę? Moim zdaniem powinieneś dać sobie spokój o takie pierdoły i wyszedł na dwór się przewietrzyć :) Adios

Xienus o.O
17-12-2014, 11:15
ja bym chcial złozyc zazalenie na Ciebie i twoją głupote!! gdyby nie takie cos jak TY to na tym servie grało by duzo wiecej osob... ale Ty swoim zachowaniem odbierasz ludziom przjemnosc z tej gry.

po co odsprzedawać? nie wygrał sasha i tyle! nie można mieć wszystkiego.

Anonimowy
17-12-2014, 11:24
Czy ty zawsze musisz płakać gdy ktoś jest lepszy od ciebie? Swój debilizm pokazałeś w momencie gdy kupiłeś Fszę za plny i go rookowałeś, żeby być pierwszym w statystykach. Naprawdę tak bardzo cię boli ta gra? Wiesz, że uzależnienia się leczy? Ciesz się człowieku, że za te twoje wałki dalej dają ci możliwość grania tutaj bo inny już dawno by został skasowany, a ty tak ryczysz, że z litości cię tutaj trzymają.

A teraz skomentuję to co zrobiła administracja ze skillami: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie.

Dziękuję, miłego dnia

Hollow
17-12-2014, 11:28
Drogi Sasho bardzo Ci polecam:
http://i61.tinypic.com/fllfl4.jpg

Płakać nikt nie będzie po Tobie.
Będzie miło, skończ płakać o żałosne skille.

Zdenio
17-12-2014, 11:54
Ja jestem zadowolony z loterii :) może po prostu taki twój byt na APO że inni mogą a tobie na przekór ? Nie mam już nic do dodania i nic do zarzucenia. Elton _/ 5 !

Demon
17-12-2014, 12:13
tu chodzi o Mana :D

ale tak bez żartów i na poważnie to Sasha ma troche racji i nie mówcie, że nie :p

Palldino
17-12-2014, 12:40
jakie placze bo skilla nie mogl odkupic xDD

dodajcie przy kazdej nowej loteri etc. odnosnik - BRAK MOZLIWOSCI SPRZEDAZY NAGRODY/ODDANIA NAGRODY i juz oki

dobranoc.

Squid
17-12-2014, 13:26
Wyjaśniał Ci Rinson w zgłoszeniach a Ty jak zwykle lubisz robić afery.

Napisał Ci Mortiis wprost - nie wkurwiaj.
Temat zamykam a za kolejny bezsensowny temat będą się sypać świąteczne warny.