Zaloguj się

View Full Version : Czy Eklerq wykorzystuje pozycję hmm ?

BAŁT
17-12-2014, 19:11
Czy to nie jest aby dziwne że podczas bicia "piotra" nagle pokazuje się stoi chwile po czym znika , a sekundę po tym jak monster pada ktoś z poza naszej grupy i znajomych loguje się jakiś char o nicku Kunglao i biegnie po loot ? przypadek ?

Napisał bym to w zgłoszeniach ale pewno jak to w polsce "ukręcą łeb sprawie " XDDDDDDD

Na rooku było to samo, zalogował po tym jak zginął Composer, BO MU O TYM NAPISAŁEM.

Może było tak, że ktoś mu napisał, że pada potwór, to on sobie wszedł po loot?
Myślę, że dużo osób tak robi :D Nie widzę w tymi nic złego :confused:

Może i tak robią problem w tym że nikt z nas mu tego nie napisał ;o bo nikt nie zna tego chara a wbil dosłownie sekundę po tym jak padł mobek ;)

dzielny no dobra a na minosie jak ktos jest lub cos tak daleko exiva nie dziala jak dla mnie

smiech, moze cos o yagamim napiszemy ze sprawdza swoim charem i pisze wam gdzie sa inni i biegniecie ekipa bo skad byscie wiedzieli ze ktos robi oq2 lub siedzi na sky??? to jest bardziej dziwne jak dla mnie

#down

Rekrut idz spac bo nikt cie o zdanie nie pytal bronisz ich bo jestes ich przydupasem i niech sie ktos inny wypowie XDDD pojde w takie miejsce ze mnie nie znajdziesz i tyle

OQ2 idziesz na returnedy dajesz exiva i pisze ci ze ktos jesto poziom pod tobą ;o za trudne ? rok temu flac nie mial tutora i jakoś swietnie nam szło pilnowanie questa XD

[Eklerq] Połączyłem posty, bo za chwile założysz kolejny temat, w którym będziesz się żalił za niesłuszne ostrzeżenie :)

Skoro juz się wypowiadasz to powiedz nam tu zebranym z czystym sumieniem ta postać jest twoja czy nie ? ;o

Zarexoholik?
17-12-2014, 19:13
No również mi się to bardzo nie spodobało. To ewidentne wykorzystywanie pozycji. :(

Tsu
17-12-2014, 19:13
Tak to dziwne, nie raz tak było Eklerq zawsze sprawiał problemy i będzie sprawiał do póki go nie "wyrzucą". Tak samo broni pewnego gracza gdy on łamie regulamin, on wie o kogo chodzi ;).

Tak propo jeżeli jest już wjazd na Eklera to dodam od siebie, że dostałem od niego bana za napisanie reportu :/

Szkarłatny-SNK
17-12-2014, 19:17
Również to zauważyłem i stanowczo mi się to nie podoba :(

\/
Arku mi to na przypadek nie wygląda że najpierw pojawia się on a potem znika i pojawia się Ten "Kunglao"

Hokage
17-12-2014, 19:22
NIe koniecznie to on. Może komuś sprawdza? NIe powinien tego robić ale czy to jest wykorzystanie pozycji? Jeśli tak to może zostanie ukarany

Shabus.
17-12-2014, 19:50
Na rooku było to samo, zalogował po tym jak zginął Composer, BO MU O TYM NAPISAŁEM.

Może było tak, że ktoś mu napisał, że pada potwór, to on sobie wszedł po loot?
Myślę, że dużo osób tak robi :D Nie widzę w tymi nic złego :confused:

Legion
17-12-2014, 20:43
nam również się zdarzało, że Eklerq sprawdzał, a po zabiciu Petera logowało się kilka "obcych" postaci.

Yoohi
17-12-2014, 21:07
Wez się nie żal i nie płacz to, że ma pozycje jak twoj kolega nie oznacza, że ja wykorzystuje, ale tutaj też mógłbym o azielu napisac, że też często do Dark Monstera się teleportuje i go sprawdza po czym biegniecie tam gdzie on jest. A więc don't cry

Goatee
17-12-2014, 21:14
Wez się nie żal i nie płacz to, że ma pozycje jak twoj kolega nie oznacza, że ja wykorzystuje, ale tutaj też mógłbym o azielu napisac, że też często do Dark Monstera się teleportuje i go sprawdza po czym biegniecie tam gdzie on jest. A więc don't cry

Od tego jest exiva zgredku.

#
Powinien ponieść konsekwencje z tego co zrobił. Jeśli faktycznie tutorem sprawdza sobie kiedy padnie boss i reloga na noobchara aby zdobyć loot jest nie fair w stosunku do graczy. Nie powinien w ten sposób wykorzystywać pozycji...

drako12
17-12-2014, 21:50
dzielny no dobra a na minosie jak ktos jest lub cos tak daleko exiva nie dziala jak dla mnie

smiech, moze cos o yagamim napiszemy ze sprawdza swoim charem i pisze wam gdzie sa inni i biegniecie ekipa bo skad byscie wiedzieli ze ktos robi oq2 lub siedzi na sky??? to jest bardziej dziwne jak dla mnie
#edit
Oj oj juz nic nie można napisać Xd dla beki to napisałem bo wiedziałem ze odrazu będą spiny, xD to gra

#down

Rekrut idz spac bo nikt cie o zdanie nie pytal bronisz ich bo jestes ich przydupasem i niech sie ktos inny wypowie XDDD pojde w takie miejsce ze mnie nie znajdziesz i tyle

Hokage
17-12-2014, 21:53

od tego jest exiva ziom ale czyja to wina, że niektórzy jej nie ogarniają? Jeśli robi coś podejrzanego to i jego sprawdzą co się martwisz!?

#Wyżej

idź. Ja tylko o quescie napisałam bo właśnie o to zapłakałeś

Yagami
17-12-2014, 23:15

#down

Napisz mi proszę kiedy i w których godzinach były takie sytuacje, osobiście napiszę do Rinsona żeby sprawdził moje logi.
Jeśli ktoś jest na minosie to łatwo to sprawdzić, wystarczy exiva z temple city i jest kilka możliwości np. exe/respy eventowe/oq2/minos. Wykluczasz każde po kolei i już wiesz, wystarczy wiedzieć gdzie iść żeby mieć pewność, że danej osoby tam nie ma, ale cóż, dla niektórych używanie exivy jest zbyt trudne.

Co do sky, przecież jest komunikat ogólnodostępny dla wszystkich, a o exivie już nie mówię.

OQ2: taktyka taka sama jak rok temu, exiva i znajdujemy bez problemu, wystarczy trochę ogarnięcia.

#topic
Byłem tam, ale sprawę zostawiam bez komentarza.

Lagga v3
18-12-2014, 00:03
Generalnie to piłkarzyk trochę obrósł w piórka, daje jednym bany, drugim nie- według uznania. Według mnie pierwsza osoba do wyjebania.

Wykorzystywanie pozycji, tyle.

[Eklerq] Napisała osoba, która otrzymała ostatnio ode mnie bana za obrazę rodziców innego gracza.

KePuczasta
18-12-2014, 00:16
A moim zdaniem Eklerq jest uczciw, po prostu każdemu daje szansę, a najwięcej do powiedzenia w tym temacie mają osoby które wyrobily od niego bana, czy to nie obiektywizm?

Eklerq
18-12-2014, 00:27
nam również się zdarzało, że Eklerq sprawdzał, a po zabiciu Petera logowało się kilka "obcych" postaci.

Pamiętam sytuacje, ale nie mam dobrych wiadomości, ponieważ wtedy komunikowałem się prywatną postacią z graczem o nazwie Toca, który informował mnie na bieżąco.

Bart, naprawdę, tak bardzo zabolało, jak wszedłem po zabiciu Saint Petera? Widzę, że szukasz punktu zaczepienia, więc coś musi być na rzeczy. Założyłeś ten temat, ponieważ ktoś, kto mnie nie lubi, wydał takie polecenie*? W jakim celu stworzyłeś ten wątek, w celu sprawienia, że zostanę wydalony z pozycji? Może dziś mam szczęście(mam urodziny, dzięki za życzenia!), przez które wszedłem na wyspę w idealnym momencie? Może istnieje gracz, który podpowiedział mi, że potwór się przewrócił, ale nie chce się do tego przyznać? Tak wiele pytań... #mózg#zniszczony :eek: Późno odpowiadam, ponieważ miałem inne, ciekawsze zajęcia. Nie każdy siedzi cały dzień przed internetem i próbuje komuś wbić szpilkę, bo ten ktoś chciał zebrać kilka pieniążków z potwora, z którym tak dzielnie walczył gracz o nazwie Bart. Nie mogę zapomnieć o kilku innych osobistościach, którym też wielce przeszkadzał mój czyn. Przepraszam, to już nigdy więcej się nie powtórzy, wyrzuciłem ostatni klucz do jeziora łez, które rozlaliście udzielając odpowiedzi do tego tematu.

*Doskonale wiem o kogo chodzi :p

Do wszystkich innych, którzy wypowiedzieli się krytycznie. Rozumiem was, możecie mieć swoje zdanie, ale nie kierujcie się emocjami, bo kiedyś otrzymaliście ode mnie bana. Schowajcie waszą nienawiść do kieszeni i nie wypisujcie bzdur na mój temat, jak nie posiadacie żadnych dowodów, które mogą potwierdzić, że zbanowałem kogoś niesłusznie.

Zamykam temat, ponieważ za chwile zrobi się z niego park, po którym spacerować będą gracze nieprzyjaźnie nastawieni do mojej osoby.

#bonus#selfie#boy#girl#apo#party

Napisał bym to w zgłoszeniach ale pewno jak to w polsce "ukręcą łeb sprawie " XDDDDDDDOjoj, typowy obywatel naszego kraju. Dlaczego typowy? Odpowiadam, ciągniesz profity z jednego źródła, kiedy ktoś inny podłącza się do tego źródła, choć nic na tym nie tracisz i nic to nie kosztuje, musisz sprawić, że ta osoba będzie miała dziesięć razy trudniej, jak przed podłączeniem się do twojego, cudownego źródełka.

Jeżeli Administrator będzie chciał się wypowiedzieć, otworzy temat i to zrobi.