View Full Version : Więcej terminów PvP eventu.
Zarexoholik?
18-12-2014, 03:59
Zgodnie z tą rozpiską CLICK CLICK (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1136182&postcount=1) tylko jeden przedział poziomowy ma swój event pvp 2x w tygodniu tj. 2751+. Wychodzę więc z propozycją, by dodać do każdego przedziału drugi termin w tygodniu, bo wyjaśnienie: "dwukrotnie z uwagi na małą liczbę osób z powyżej 3000 poziomem" jest co najmniej śmieszne. Są 32 osoby z poziomem powyżej 3000, a przecież w tym evencie biorą udział wszyscy powyżej 2751 poziomu, a więc 51 osób.
Każdego dnia online jest ktoś z administracji, więc co to za problem dodać kolejne terminy? Te event to dobra zabawa i odskocznia od tej monotonii (mimo lagów, które podczas nich występują).
#Lordzik#
18-12-2014, 08:04
Zgadzam się z Panem Zarexoholikem aka Persona non grata.
Dodam tylko od siebie, że na tym evencie dla 2751+ jest zawsze i tak najwięcej osób.
Ostatnio na tym 2201+ były chyba 3 czy 4 osoby. Nawet nie było kogo bić :<
Jestem zdecydowanie na TAK.
Pierwszy Boonek
18-12-2014, 08:39
No ogolnie bylbym na tak gdyby to zautomatyzowali, ale nie zrobia tego wiec po co komu kolejne ODWOŁANE eventy?
Jak dla mnie to mogło by to być nawet każdego dnia;)
Oczywiście jestem na tak!
Szkarłatny-SNK
18-12-2014, 15:06
Jak dla mnie to mogło by to być nawet każdego dnia;)
Popieram jak najbardziej :)
gwnstopro
18-12-2014, 15:11
Ja na swój przedział levelowy jeszcze nie trafiłem.. komu w sobote o 10 by się chciało? Jestem za wprowadzeniem,by eventy odbywały się częściej.
Aktualnie pvp eventy robię ja, całkiem możliwe, że w niedalekiej przyszłości Eklerq również będzie je robił. Jeśli propozycja przejdzie to porozmawiam z Eklerq'iem i innymi członkami ekipy i rozpisze się nowe godziny eventów.
[KaZeK] w takim razie #closed i podsyłam do Rinsona
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.