View Full Version : Wrześniowy updejt.
TyruS aka Tyr'ek XD
19-12-2014, 17:08
Witam, na ogół bardzo mi się podoba wrześniowym update, tylko ta jedna misja... no właśnie ta misja której brak, co z nią?!!! Dostaje już białej gorączki że ten serwer, niegdyś mocarstwo wśród innych open tibia serwerów tak lekceważy swoje obietnice. Krótko mówiąc nie odpierdole się, 100 osób płaci Mortiisowi hajsy za pacc, kesz sie zgadza a wrześniowa misja dalej stoi i nic o tym nie wiadomo. Gdzie ten cały Santano? Żal i ból z mojej strony :(
@edit
*Nie życzę sobie, żeby jakiś Squid czy ktokolwiek inny, nie zajmujący się updejtem zamykał ten temat, oczekujemy prawdy, tej najprawdziwszej.
KePuczasta
19-12-2014, 17:11
Oficjalnie informuje, ze ekipa apo spina sie, żeby odeprzeć grudniowe ataki, więc wrześniowej misji nie będzie do lipca 2015 roku!
Z poważaniem #KePuczasta
Ktoś tam pisał, że kilka misji i jakiś tam quest jest gotowy to mogli by to przynajmniej wprowadzić a resztę dokończyć na spokojnie -.- Wszyscy byli by zadowoleni ;)
Zarexoholik?
19-12-2014, 17:40
Nie podoba mi się twoje zachowanie Paweł. Przestań się skarżyć na Mortiisa i Santana, tak wiele im przecież zawdzięczasz! A wrześniowa misja będzie pewnie zrealizowana we wrześniu, także poczekaj!
#Lordzik#
19-12-2014, 17:55
Zbyt dociekliwy się stałeś Pawle!
Wyczuwam, że w sylwestra wprowadzą coś nowego i będziemy mieli gdzie go spędzić.
Już zaczynam zacierać rączki :)
Wystarczy spojrzeć na postawę administracji z tymi atakami. Zauważyliście, że milczą ? A ten koleś jak obiecał tak i zrobił jeżeli osoba taka jak on może się włamać to każdy może, a jak będą masowe ataki, to zobaczycie update, prędzej koniec serwera
TyruS aka Tyr'ek XD
19-12-2014, 19:07
@Kamil
nic im nie zawdzieczam, płacę - wymagam. A jeżeli chcą mieć hajsy z tego serwera muszą się rozwijać, ot!
Lizaczek
19-12-2014, 19:12
@Kamil
nic im nie zawdzieczam, płacę - wymagam. A jeżeli chcą mieć hajsy z tego serwera muszą się rozwijać, ot!
To już jest roszczeniowa postawa, tymbardziej że płacą inni, a ty od nich odkupujesz pacc za kcc xD
Ja mam w dupie nowe questy, nowe respy, czekam na balans. Jak zrobią i będzie dobry to wrócę.
Nie wiem kiedy będzie update bo zajmuje się nim Santano. Mogę tylko powiedzieć, że zbyt dużo chciałby Wam dodać w jednym czasie i jest wszystko rozgrzebane [w większości na ukończeniu]
Sam czekam na te respawny, które miał zrobić Santano na Rookgardzie.
Oraz na inne ciekawe questy, które miał zrobić Squid.
Ogólnie tyle miało być zrobione, a nic nie widać..
Nawet ciężko poświęcić 5 minut na zmniejszenie owych misji u Ahmeda, ehh..
@edit
Zapomniałbym, czekam na dobudówkę, aby dogadać się ze Squidem już 2 tygodnie :D
Żeby to była ogarnieta ekipa to wzieliby ludzi którzy zajeliby się wyłącznie a to wyłącznie questami, osobę od reklamy, osobę od mapy, osoby od banowania. Wtedy serwer by się rozwijał, ale jak tu nie ma zgrania. Do dnia dzisiejszego oprócz Tygrysa i Santano nie mam pojecia kto czym się zajmuje i po co jest jeżeli oprócz banowania nie wnoszą nic do gry. Powinny byc stanowiska takie jak
MAPPER - Wyłacznie robi mapy
Skrypter - Zajmuje się skryptami
Ban Team - Banuje w grze
Moderatorzy forum itd wiadomo do czego są.
Tutaj nie ma w ogole zgrania. Żebyście byli normalnymi ludzmi napisalibyście notke
"Słuchajcie ludzie jest kryzys w ekipie każdy jest zajęty, postanowie poszukać kogoś kto zajmie się tym i tym i postaramy się wprowadzic update. "
Od pewnego czasu tylko widzę posty, pracujemy nad update, zrobione zostały kilka misji, misje powstają itd. Po co robić coś nowego jak coś starego nie jest dokończone.
NP OTSQ2 - czar. Łącznie klej nutek, inne takie drobnostki, POI który miał powstać dużo wymieniać można tego syfu, ale to tylko są słowa i wypinanie się ponad góry do których nie możecie dotrzeć, wrzesniowy update powstanie pewnie w 2015 a nie 2014. Po co oszukujecie ludzi którzy wam płacą. Nie dajecie sobie rady poradzic i ustalic kto od czego jest to zamknijcie ten serwer bo to porażka z waszej strony. Kiedyś jak Mortiis zajmował się serwerem było wszystko, a teraz nie ma nic. Santano zaginął poszedł w melanż i do dnia dzisiejszego nie wbija do gry i na forum, nie wierze, że nie ma styczności z jakimkolwiek komunikatorem żeby napisać cokolwiek i jakiekolwiek wyjaśnienia odnośnie spraw dotyczących serwera.
#Ataki na serwer - Taka niby trudna a zarazem banalna sprawa, idziesz na policje podajesz dane i IP osoby i policja się sprawą zajmuje, bo to ich praca, a jeżeli wy się boicie zabezpieczyć OTS to co dopiero mowa o UPDATE i innych balansach. Wy nic nie potraficie zrobic na to wygląda. Wy bez tego Santano i Mortiisa giniecie - Squid zrobił jeden update od tylu czasu pracy jako administrator wez ty się za siebie człowieku albo odejdz z serwera i daj innej osobie sie wykazac, bo ten twój update z tymi misjami to jest takie żałosne, że nawet robiąc to do września nic nie zrobic, ale przecież o to chodziło. Przynieś tyle i tyle xxxx przedmiotów rób to jak najdłużej, to może przestana płakać o kolejne update, ale ale słuchaj gościu to nie o to chodzi. Wystarczy pomyśleć i solidnie zrobic a nie na odpierdol.
elo tyle myśle o tym marnym serwerze, to nie jest ten sam serwer co grałem od 2008/2009 roku
Teraz znajda wytłumaczenie, że idą święta, każdy ma swoje zajęcia itd
To jest APO, tutaj od ponad 5 lat robią na odpierdol, nie dbają o graczy, których nie przybywa, a odchodzą.
Gdzie ta reklama za grube hajsy, które dzieciaku podkradały rodzicom aby wysłać sms i mieć full eq z nagrody?
Gdzie te respy obiecane dla ms/ed w 1964r?
Gdzie te dodatkowe hp w zamian za manę dla profesji magicznych?
Gdzie ten anhilator III obiecany, questy typu POI? : (
Po prostu mają w dupie graczy, hehe.
@Down
Wymieniłem te z ostatnich 3 miesięcy, które obiecywali :P
Jakby tak pozbierać do kupy wszystko, to nie zmieściłbym się w 1 poście XD
Sephiroth
20-12-2014, 00:05
Teraz znajda wytłumaczenie, że idą święta, każdy ma swoje zajęcia itd
To jest APO, tutaj od ponad 5 lat robią na odpierdol, nie dbają o graczy, których nie przybywa, a odchodzą.
Gdzie ta reklama za grube hajsy, które dzieciaku podkradały rodzicom aby wysłać sms i mieć full eq z nagrody?
Gdzie te respy obiecane dla ms/ed w 1964r?
Gdzie te dodatkowe hp w zamian za manę dla profesji magicznych?
Gdzie ten anhilator III obiecany, questy typu POI? : (
Po prostu mają w dupie graczy, hehe.
Do tej listy to jeszcze sporo rzeczy dojdzie h3h3 :D Sami sobie dołek kopią, bez odbioru xD
Pewnie tak jak Vimpexx napisal. Teraz sa swieta, wszyscy spedzaja je z rodzina, nikt nie znajdzie chwili, aby dokonczyc uptade, standard :)
odkladanie pomyslow a potem wszystko sie mnozy i nie wiadomo za co sie zabrac, odkladaja i dlatego nie ma update
MAPPER - Wyłacznie robi mapy
Skrypter - Zajmuje się skryptami
Ban Team - Banuje w grze
Moderatorzy forum itd wiadomo do czego są.
powiem tak, w pewnym momencie poświęcałem APO serio w chuj czasu i nawet chciałem startować na pozycje w grze, ale... nie mogłem jej dostać pod nickiem Demon, ponieważ mój nick jest zbyt kontrowersyjny (***** co xD) śmieszy mnie to, ponieważ na moim pięknym i kontrowersyjnym nicku mógłem być wymiennikiem, super moderatorem, osobą nadzorującą wymienników i nikt nie miał do tego żadnych sprzeciwów. do tego byłbym chyba wyjątkiem jeśli chodzi o komunikacje gracz >< administracja
Mortiis nie ma zielonego pojęcia kto moderuje jego forum czy tutoruje na APO i pisze to z własnej autopsji gdzie przez 2 lata moderowania forum wymieniłem dosłownie 2 PW z Mortiisem (przy zwolnieniu nicku 'Demon' na serverze) co jest imo śmieszne. do tego bez swoistych pleców i poparcia wśród kółeczka wzajemnej adoracji (administracja) nie mamy szans dostać się do ekipy, co jest też chore, bo jest wiele osób, które mogłyby wnieść coś na server NIE MA TAKIEJ SZANSY. rozumiem, że ciężko komuś zaufać, ale spójrzmy na to z tej strony, że zaufane osoby i tak raz na jakiś czas coś na serverze odpierdzielą, bo każdy ma swoje jazdy i humory
_co do update to jest to zwyczajny brak współpracy w ekipie co zaznaczałem już nie raz. osoby, które nie robią praktycznie nic trzymają miejsce w ekipie po to, żeby mieć kolorek i jakieś tam możliwości przy zalogowaniu się 1 w tygodniu
Sokol from West
24-12-2014, 08:56
Do tego bez swoistych pleców i poparcia wśród kółeczka wzajemnej adoracji (administracja) nie mamy szans dostać się do ekipy, co jest też chore, bo jest wiele osób, które mogłyby wnieść coś na server NIE MA TAKIEJ SZANSY. rozumiem, że ciężko komuś zaufać, ale spójrzmy na to z tej strony, że zaufane osoby i tak raz na jakiś czas coś na serverze odpierdzielą, bo każdy ma swoje jazdy i humory
Dobrze napisałeś. Już kiedyś coś podobnego napisałem, to Tygrys odpisał mi, że nie jest to łatwe(dobieranie ekipy), bo jak wiele osób wie, niektórym w pewnym momencie odbija i wyczyniają się różne rzeczy(pozdrawiam Arcuś XD) i ciężko komuś zaufać. Co do osób, które tutaj mogłyby coś wnieść - jest wiele takich osób, ale wiadomo, wszystko zależy od tego, czy ekipa zaufa takiej osobie.
_co do update to jest to zwyczajny brak współpracy w ekipie co zaznaczałem już nie raz. osoby, które nie robią praktycznie nic trzymają miejsce w ekipie po to, żeby mieć kolorek i jakieś tam możliwości przy zalogowaniu się 1 w tygodniu
Chyba Squid nam napisał, że on się tym nie zajmuję, tylko czym innym, więc go to nie dotyczy(coś o update było i coś takiego nam napisał). Skoro są jedną ekipą, to powinni współpracować, a nie jeden robi coś, drugi coś i jak coś, to zwalają nawzajem winę na siebie, bo coś nie zostało wprowadzone.
Week - dopisz do listy jeszcze balans xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.