Zaloguj się

View Full Version : TheCrims

Szkarlatny leon 2.0
16-09-2007, 11:06
Yo all :D
Mam pytanie, czy gra ktos w TheCrims to taka gierka online robi sie konto na www.TheCrims.com i sie tam loguje, mozna wybrac Zlodzieja,Alfonsa,Bandyte,Biznesmena i jeszcze tam kogos, ja wybralem złodzieja bo fajnie sie robi napady xD
mam:
Inteligencja
103
Charyzma
73 Siła
106
Wytrzymałość
68
Kasa
$3967

Energie sie odnawia w klubach nocnych po wypiciu jakies napoju, ja wchodze do klubu "Tibia r0x" bo wejscie darmowe a tylko ten napoj czy cos jest za 40$

Wlasnie wsadzili mnie do pierdla ;/ Probowalem przekupic straznikow wiezienia za 1k$ ale nie przepuscili i 1k$ poszlo sie jebac ale to nic zrobie napad na bankomat i bedzie git :p

Gra ktos, lub zamierza ktos grac ?
Pozdro ;)

misiek64
17-09-2007, 22:52
Ja grałem dawno, dawno temu :rolleyes:
To była chyba 19 edycja, skończyłem grać z 2 tygodnie przed jej końcem, miałem wtedy ponad 200k punktów reputacji ( chyba to tak się nazywa, jak mówie dawno nie grałem), w banku ponad 400mln i pełno fabryk heroiny :D
Fajnie się z kumplami w gangu gra i al capone jedzie, kasa leci szybko, albo obijać przeciwny gang :). Gra fajna, ale jak wbijesz więcej punktów to ci się znudzi bo nie ma co robić, tylko kase zbierasz.

@up
Polecam założyć własny klub i ustawić limit reputacji na taki jaki masz akutalnie i ciągle zmieniać, ceny wejścia dać 200 i drogie dragi. Zrób to po to, aby nikt Ci " mordy nie obił", a tak jest jak ćpasz w innych klubach i nie korzystaj też z burdeli
co te "panienki" nie raz spowodują, że wylądujesz w szpitalu :), a kredytów szkoda. Jak wpadniesz do paki, to na kalkulatorze sprawdź ile masz zapłacić, żeby kasy nie tracić.
Kalkulator z którego sam korzystałem, najlepszy z możliwych w crims :) (http://www.fanatyko.com/start.php)
Miłego grania :P

SiMiNa MaSaKraToS
18-09-2007, 07:56
Taa. Ja gralem nick : Muliciber mialem 5k+ respekta i mean machine ten pancerz z neoxu (czy jakos tak :P ) no i ochrone najlepsza :D

Rafalek pogromca
18-09-2007, 12:42
Gralem i @upup masz racje pozniej tylko kase zbierac, nudna gra mialem all najlepsze

MasterQ
18-09-2007, 13:51
Wow leon jedziesz xD
Ja mam 1k respa ale już mnie to nudzi ;/ Może jeszcze do tego wróce zobaczymy ;p A daj swój nick i dodaj mnie to stałych kontaktów AUSAHausahAUSAH (wiesz o co mi chodzi?) jak nie napisz na priv :P

Lord Kdpl
18-09-2007, 14:29
Kiedyś to były czasy, kiedy miałem tam 70k respa ^^ (staty po 5k) Teraz to strata czasu i to jest bez sensu, co 2 miechy od nowa i od nowa 0 respa.

Yawex
18-09-2007, 20:09
@ Szkarlatny
Moge ci zrobic konto albo dac kasy troche ;p
za cc w tibi ;p albo cos pomuc
Moge ci wyslac poradniki do tc ;D gralem w tamtej edycji ;D top 100 ;p

Mohammed
18-09-2007, 21:11
Naprawdę tym co nie grali jak najbardziej polecam tę gangsterską grę,
sam grałem od 1 edycji do 17 i tak skończyłem bo gra mi się znudziła ,byłem również moderatorem przez dłuższy okres czasu na www.thecrims.org to było rok temu byłem w najlepszych gangach w świecie The Crims ,np :

*Killarmy
*Saints
*Sanitariusze
*Furor Teutonicus
*Romanian Alliance
*Diabolo
*PGW

Pamiętam pierwszą edycję jak ja się męczyłem by wbić 100 punktów respektu było o wiele ciężej ponieważ nie było tylu napadów pojedynczych,grupowych.
Byłem z najlepszymi graczami w całym The Crims w gangu i respekt biliśmy na masową skalę.

Np moje osiągnięcie na zakończenie mojej kariery w tej grze..
3 miejsce w światowej liście graczy Respekt: 3793070,
nick : WWIROOOOOX
do samego końca do zakończenia edycji byłem 1! ale poszedł wałek zostałem oszukany i wylądowałem na 3 miejsce nie wiem jakim cudem...

Może zacznę ponownie swoją karierę po takim odstępie czasu, warto spróbować ale szkoda mi czasu..

Lewy
19-09-2007, 00:01
UP-Saints i 2 ostatnie pamiętam ;).Grałem kiedyś w to od 1 edycjii i próbowałem się dostać do Saints.Udało się jak wbiłem koło 10k pkt.