PDA

View Full Version : TheCrims

Szkarlatny leon 2.0
16-09-2007, 11:06
Yo all :D
Mam pytanie, czy gra ktos w TheCrims to taka gierka online robi sie konto na www.TheCrims.com i sie tam loguje, mozna wybrac Zlodzieja,Alfonsa,Bandyte,Biznesmena i jeszcze tam kogos, ja wybralem z³odzieja bo fajnie sie robi napady xD
mam:
Inteligencja
103
Charyzma
73 Si³a
106
Wytrzyma³o¶æ
68
Kasa
$3967

Energie sie odnawia w klubach nocnych po wypiciu jakies napoju, ja wchodze do klubu "Tibia r0x" bo wejscie darmowe a tylko ten napoj czy cos jest za 40$

Wlasnie wsadzili mnie do pierdla ;/ Probowalem przekupic straznikow wiezienia za 1k$ ale nie przepuscili i 1k$ poszlo sie jebac ale to nic zrobie napad na bankomat i bedzie git :p

Gra ktos, lub zamierza ktos grac ?
Pozdro ;)

misiek64
17-09-2007, 22:52
Ja gra³em dawno, dawno temu :rolleyes:
To by³a chyba 19 edycja, skoñczy³em graæ z 2 tygodnie przed jej koñcem, mia³em wtedy ponad 200k punktów reputacji ( chyba to tak siê nazywa, jak mówie dawno nie gra³em), w banku ponad 400mln i pe³no fabryk heroiny :D
Fajnie siê z kumplami w gangu gra i al capone jedzie, kasa leci szybko, albo obijaæ przeciwny gang :). Gra fajna, ale jak wbijesz wiêcej punktów to ci siê znudzi bo nie ma co robiæ, tylko kase zbierasz.

@up
Polecam za³o¿yæ w³asny klub i ustawiæ limit reputacji na taki jaki masz akutalnie i ci±gle zmieniaæ, ceny wej¶cia daæ 200 i drogie dragi. Zrób to po to, aby nikt Ci " mordy nie obi³", a tak jest jak æpasz w innych klubach i nie korzystaj te¿ z burdeli
co te "panienki" nie raz spowoduj±, ¿e wyl±dujesz w szpitalu :), a kredytów szkoda. Jak wpadniesz do paki, to na kalkulatorze sprawd¼ ile masz zap³aciæ, ¿eby kasy nie traciæ.
Kalkulator z którego sam korzysta³em, najlepszy z mo¿liwych w crims :) (http://www.fanatyko.com/start.php)
Mi³ego grania :P

SiMiNa MaSaKraToS
18-09-2007, 07:56
Taa. Ja gralem nick : Muliciber mialem 5k+ respekta i mean machine ten pancerz z neoxu (czy jakos tak :P ) no i ochrone najlepsza :D

Rafalek pogromca
18-09-2007, 12:42
Gralem i @upup masz racje pozniej tylko kase zbierac, nudna gra mialem all najlepsze

MasterQ
18-09-2007, 13:51
Wow leon jedziesz xD
Ja mam 1k respa ale ju¿ mnie to nudzi ;/ Mo¿e jeszcze do tego wróce zobaczymy ;p A daj swój nick i dodaj mnie to sta³ych kontaktów AUSAHausahAUSAH (wiesz o co mi chodzi?) jak nie napisz na priv :P

Lord Kdpl
18-09-2007, 14:29
Kiedy¶ to by³y czasy, kiedy mia³em tam 70k respa ^^ (staty po 5k) Teraz to strata czasu i to jest bez sensu, co 2 miechy od nowa i od nowa 0 respa.

Yawex
18-09-2007, 20:09
@ Szkarlatny
Moge ci zrobic konto albo dac kasy troche ;p
za cc w tibi ;p albo cos pomuc
Moge ci wyslac poradniki do tc ;D gralem w tamtej edycji ;D top 100 ;p

Mohammed
18-09-2007, 21:11
Naprawdê tym co nie grali jak najbardziej polecam tê gangstersk± grê,
sam gra³em od 1 edycji do 17 i tak skoñczy³em bo gra mi siê znudzi³a ,by³em równie¿ moderatorem przez d³u¿szy okres czasu na www.thecrims.org to by³o rok temu by³em w najlepszych gangach w ¶wiecie The Crims ,np :

*Killarmy
*Saints
*Sanitariusze
*Furor Teutonicus
*Romanian Alliance
*Diabolo
*PGW

Pamiêtam pierwsz± edycjê jak ja siê mêczy³em by wbiæ 100 punktów respektu by³o o wiele ciê¿ej poniewa¿ nie by³o tylu napadów pojedynczych,grupowych.
By³em z najlepszymi graczami w ca³ym The Crims w gangu i respekt bili¶my na masow± skalê.

Np moje osi±gniêcie na zakoñczenie mojej kariery w tej grze..
3 miejsce w ¶wiatowej li¶cie graczy Respekt: 3793070,
nick : WWIROOOOOX
do samego koñca do zakoñczenia edycji by³em 1! ale poszed³ wa³ek zosta³em oszukany i wyl±dowa³em na 3 miejsce nie wiem jakim cudem...

Mo¿e zacznê ponownie swoj± karierê po takim odstêpie czasu, warto spróbowaæ ale szkoda mi czasu..

Lewy
19-09-2007, 00:01
UP-Saints i 2 ostatnie pamiêtam ;).Gra³em kiedy¶ w to od 1 edycjii i próbowa³em siê dostaæ do Saints.Uda³o siê jak wbi³em ko³o 10k pkt.