Zaloguj się

View Full Version : Propozycja odnośnie NIEkasowania domków i postaci

red
24-12-2014, 15:58
Propozycja jest krótka, chodzi o to by zaprzestać kasowania domków jak ktoś nie loguje miesiac, przecież to żałosne bo co to jest ten miesiac..

mój pomysł jest taki:

1. niekasowanie w ogóle kont(postaci), jeśli na koncie jest przynajmniej 200 lvl.

2. niekasowanie w ogóle domków na facc, jeśli właściciel ma przynajmniej 500 lvl. W innym przypadku po 6 miesiacach nielogowania.

3. domki na pacc kasować po 30 dniach od momentu skonczeniu sie pacca

to co jest od dawna w ogóle nie zacheca do nawet probowania kupienia domku...bo po co.. jak jakis SzaANowny high lvl przejmie.. sam chciałem nabyć jakiś tanszy, ale to sie zwyczajnie nie opłaca..

Zarexoholik?
24-12-2014, 22:22
No tak, bo ty myślisz, że wszystko masz na wieczność i jak sobie nie grasz to inni mają nie mieć możliwości zakupienia danego domku, a przecież i tak z niego nie korzystasz?

Bardzo dobrze, że domki są kasowane, szkoda, że nie ma jeszcze systemu opłat za domki.

Yoohi
24-12-2014, 23:43
Gdyby tak było to domek Pianki do dnia dzisiejszego byłby jej. Osoba która ma domek to wie o jego istnieniu i jeżeli przestaje grać to dalej o tym ma pojęcie, że ma coś jeszcze w grze i musi się logować chociaż na minute i raz w miesiącu. To jego obowiązek jeżeli nie chce stracić postaci i domku.

#Jestem na nie, bo wtedy już w ogole domków nie byłoby dostępnych na APO.

KaZeK
25-12-2014, 01:00
Wystarczy że ktoś raz, RAZ na miesiąc się zaloguje by potwierdzić to że żyje, nie musi logować się codziennie, tylko RAZ W CIĄGU 30 DNI. To chyba nie jest takie trudne, czyż nie?

#Jestem na nie.

Dementor
25-12-2014, 01:18
O ile się dobrze orientuje to konta nie są raczej kasowane.
Jeśli chodzi o domki facc to chyba nie jest to jakiś duży wysiłek zalogować się raz na miesiąc... Jedynie można by się zastanowić nad 3. punktem. Na terenach pacc aktualnie dość mało osób posiada domki. Poza tym dość sporo stoi ich po prostu wolnych. :p Jak dla mnie jedynie 3. puntk warty jakiegokolwiek przemyślenia. ;)

@top
W tak sformułowanej sondzie zaznaczam nie. ;/

#Lordzik#
25-12-2014, 08:55
Kolejna żenująca propozycja z twojej strony. Daj już sobie luz z następnymi, oki?...

Czy to jest taki problem lognąć raz w miesiącu na jakieś 30 sekund? Chyba, nie.
Uważam to za poroniony pomysł.

Jestem na NIE.

Pierwszy Boonek
25-12-2014, 09:14
To jedna z glupszych propozycji na tym forum, ja jestem za tym aby jeszcze bardziej przestrzegac tej zasady i zeby miesiac to byl faktycznie miesiac, bo czesto czas do usuniecia domku jest znacznie przedluzany

Τettmeier
25-12-2014, 09:31
Muszę poprzeć swoich poprzedników i napisać że to kompletnie nieprzemyślana propozycja. Ten miesiąc o którym wspomniałeś to dużo czasu i dla kogoś kto ma domek, pacc (wskazywałoby to na to, że interesuje się na co dzień grą) nie powinno być problemem zalogowanie się ten jeden raz.

Hokage
25-12-2014, 09:33
To jedna z glupszych propozycji na tym forum

Dobrze, że twoje propozycje są zajebiste!

#T

Postacie nie są nigdy kasowane.

Przyy tej ilości graczy mogło by tak być ale nie bo nie. Miesiąc to kawał czasu więc spokojnie można znaleźć czas i wbić na sekundę.