PDA

View Full Version : Mini Eventy

Anonimowy
25-12-2014, 14:13
P.S
Na daną chwilę (godz. 12:10, 22.12.2014) pozostało jeszcze 10 nagród na rook i na main. Nagrody będą do zdobycia w "Randomowych Evencikach". Randomowe evenciki przeprowadzane są po 1 (na rook i na main) bez określonego dnia czy pory... Osoby, które już coś wygrały w randomowym evenciku, nie mogą ponownie brać udziału. Pozowdzenia

"Zasada jedna - jak juz wygrales, nie mozesz w nich brac udzialu ponownie:( Enjoy!"

Jak wiecie w dniu dzisiejszym odbył się kolejny mini event. Regulamin, który został przedstawiony przez Tygrysa mówi, że OSOBA(nie postać), która brała udział w Mini Evencie nie może wziąć drugi raz udziału.

Treść misji na rookgardzie:
13:55 Misja Rook: 4x kozia trawka (ang?) i 4x pomaranczowa gwiazda (ang?), w zoltym worku. Depo Tropicano.

14:00 Gratulacje! Wygrywa Masaa. Czas na misje Main :)

Jak dobrze każdemu wiadomo Masaa to Sasha Rookslayer. Użytkownik ten w tym momencie dopuścił się złamania regulaminu, oszukał Game Master'a ewidentnie udając innego gracza. Nie sądzicie, że coś tutaj jest nie halo? Ile czasu stracicie na sprawdzenie logów czy ta osoba przypadkiem nie brała już udziału?
Nie jest to z mojej strony bólem dupy, że nie wygrałem bo głęboko w nosie mam ten event. Chodzi o sprawiedliwość w stosunku do innych graczy. Przychodzi 1,3k lvl, zbiera w ciągu 2 minut przedmioty, w 3 minuty dochodzi byle noobem do określonego punktu i nie daje szans innym. Że-na-da.

Co wy o tym sądzicie?

@Down
Jedna OSOBA, a nie POSTAĆ. Tygrys stwierdził, że nie ma czasu i ochoty na to, ale jakby był ktoś inny z obsługi to by to zrobił. Czyli coś tu chyba jest nie halo?

http://oi60.tinypic.com/3097gbb.jpg

Hollow
25-12-2014, 14:19
Po wygranej jedna postacia nie mozesz juz nia wziac udzialu, kto powiedzial ze na innej nie masz mozliwosci.
Skoncz plakac pionie.

Sasza
25-12-2014, 14:23
Widzę, że już masz ból dupy o to, że wygrałem kolejny event.

Jeżeli tak Cię to boli - spoko. Oddam wszystko to co wygrałem.
Możliwe, że w pewien sposób oszukałem, ale aż tak mocno tego nie odczułem.
Zapewne Tygrys również nie odczuł - jeżeli odczuł to przepraszam.

Tygrys, zgłoś się do mnie w grze. Oddam wszystko co wygrałem w dzisiejszym evencie. Dam szanse innemu graczowi.

Serio nie sądziłem, że aż taką zbrodnie popełnię odnośnie tego eventu. Przepraszam za mój czyn i grzech! Jezu wybacz mi!

@down

Był przedział 900+ z czego tylko pulpet był zalogowany z tego przedziału, więc mogli od razu wysłać mu nagrodę parcelem, bo kto inny mógł wygrać, jak tylko on był online XD

Mylisz się, był wtedy również Belu oraz Man Rookgard na Mainie.

Week
25-12-2014, 14:24
Po wygranej jedna postacia nie mozesz juz nia wziac udzialu, kto powiedzial ze na innej nie masz mozliwosci.
Skoncz plakac pionie.

Osoba, a nie postać pajacu.

#Topic

Na APO od dawien dawna dzieją się takie rzeczy Anonim.
Ekipa leci w chuja, a później tłumaczy się, że nie wiedziała... :)
Tak samo było ostatnio z eventami z przedziałem lvlowym na rookgardzie.
Był przedział 900+ z czego tylko pulpet był zalogowany z tego przedziału, więc mogli od razu wysłać mu nagrodę parcelem, bo kto inny mógł wygrać, jak tylko on był online XD

Mylisz się, był wtedy również Belu oraz Man Rookgard na Mainie.

Ty... ale przedział był na rooku, a co z tego, że byli na mainie jak może nie mieli ochoty robić eventu? :|

TyruS aka Tyr'ek XD
25-12-2014, 14:26
@Hollow
Jesteś na nie, bo sam na kilku postaciach wygrałeś event. Grzeczniej troche bo Anonimowy to żaden pion :)

@Anonimowy
Popieram jak najbardziej, to jest jakiś żart, gosciu ma wszystkie potrzebne rzeczy w depozycie, przerzuca je sobie na noob chara i wygrywa, śmiech.

KaZeK
25-12-2014, 14:48
http://i61.tinypic.com/2ito2n6.jpg

Także jedna postać = jedna wygrana.