View Full Version : Czas na podsumowanie roku 2014!
Ahoj!
Zgodnie z tradycją jak co roku nadszedł czas na wybór najlepszych z najlepszych. W specjalnie przygotowanym dziale 'Konkurs 2014 (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=135)' zostały utworzone trzy nowe tematy w których możecie oddawać głosy na swoich ulubieńców w kategoriach:
Najlepszy użytkownik Forum
Najlepsza osoba z Ekipy Serwera
Najlepsza osoba z Ekipy Forum
Doceńcie swoich ulubieńców na koniec roku i oddajcie swój cenny głos! Pamiętajcie, każdy głos się liczy! Sondy zostaną zamknięte 1 stycznia o godzinie 23:59:59 więc śpieszcie się, czas ucieka!
Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu kilku dni od zakończenia głosowania.
zii_twardziel
26-12-2014, 16:47
Nie ma to jak organizować konkursik dla siebie zamiast zrobić update sprzed roku XD Nie no miło, że o tym nie zapomnieliście :D
[KaZeK] Ja zajmuje się tym konkursem a nie mam wkładu w jakieś update sprzed roku, więc w czym problem?
Jesteście ekipą, a ekipę ocenia się po całej pracy, a nie za poszczególne dokonania czy też obowiązki, a ten rok był niebywale zaniedbany w tym problem :mad:
Głosy, oddane. Teraz czekać na wyniki!
Gdzie update? :confused::confused:
Jako iż ostatnio na apo nic nie jest tak jak powinno to "sole" to głosowanie, głosujcie sobie sami
Również mam w dupie wielkim poważaniu te konkursy i oddam głos tylko na Mortiisa za to, że chciało mu się ostatnio napisać kilka postów w temacie o atakach ddos.
Jesteście ekipą, więc prace również ocenia się jako ekipa, a ten rok był bardzo chujowy.
w ogole nie powinno być tych tematów typie. Bo nic się ekipa nie postarała !
Palldino
27-12-2014, 12:22
brakuje mi:
-nagupszy post 2014
-najgupszy temat 2014
ne? szkuda
Wchodząc w ten temat miałem nadzieje, że faktycznie będzie to podsumowanie roku, a nie ocena pracy "zespołu" APO. W tym temacie powinny znajdować sie informacje na temat wprowadzonych questów, jakie nowe mapy dodano, ile i jakie potwory się pojawiły, itemy i tego typu rzeczy. Kto nowy doszedł do ekipy, kto odszedł, kogo wywalono. Kto obiecywał dużo i na tym się skończyło... :D
Pozdrawiam
Τettmeier
27-12-2014, 13:49
Nie ma to jak organizować konkursik dla siebie zamiast zrobić update sprzed roku XD Nie no miło, że o tym nie zapomnieliście :D
[KaZeK] Ja zajmuje się tym konkursem a nie mam wkładu w jakieś update sprzed roku, więc w czym problem?
Jesteście ekipą, a ekipę ocenia się po całej pracy, a nie za poszczególne dokonania czy też obowiązki, a ten rok był niebywale zaniedbany w tym problem :mad:
Nie ma to jak do Kazka sie zbuchac, który jest moderatorem forum a nie ma pozycji w grze (jakichkolwiek uprawnien do tego żeby być związanym z update) ...
#topic
No fajnie fajne, pewnie wygra znów azbest albo inny troll.
Omg co to za forum, że ktoś kasuje moje posty? Pojebało was?
http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=30874 <--- On powien wygrać konkurs na użytkownika roku! :) Aż tak was to boli??
Najlepsza osoba z Ekipy Serwera - Tego konkursu to wgl nie powinno być!: )
[KaZeK] Bolało mnie to że nie wiesz gdzie znajduje się temat do oddania głosu. Aż tak Cię to boli?
@Kazek?
Co ty masz za urojenia? Jak nie wiem jak wiem? Cała ta wasza ekipa próbuje nam coś wmawiać od x lat? I co teraz macie za swoje, że tak sobie niektórzy w kulki lecą.
[KaZeK] Skoro wiesz to po co napisałeś posta w tym temacie że oddałbyś na niego głos?:D Mogłeś wejść w odpowiedni dział i tam zagłosować :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.