View Full Version : zakup pacc runki nie dziala
Zakupilem pacc runke poprzez pay pal, odczekalem z 10 minut kliknolem na kufer i nic, wylogowalem sie i zalogowalem jesszcze raz i to samo, nie otrzymalem runki, pomyslalem ze moze jakims cudem nie zaplacilo sie, wiec zakupilem kolejna, ale stalo sie to samo, weszlem na konto bankowe a tam 34zl mniej i zero runek w grze, Prosze o szybki kontakt!!
Prosilbym o kontakt w grze
Mam wrażenie, że gracze APO są bardziej tępi niż na tym gównianym mazurskim.
Naucz się pisać i czytać, bo temat niżej masz ten sam problem.
O TUTAJ. (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=127455)
Bez pozdrowień.
Norbix95
29-12-2014, 17:04
Trochę poćwicz nad ortografią kolego bo słabo coś z nią u Ciebie, a co do runek to może dlatego nie doszły Tobie po tym ataku na serwer, bo były problemy z chatboxem i nadal nie działa odzyskiwanie konta, więc może i zakup pacc runek nie działa :) Musisz się skontaktować z Mortiisem.
wszyscy mi pisza zebym sie skontaktowal z Mortiisem, ale nikt mi nie chce powiedziec jak to zrobic.
No najlepiej wysłać mu prywatną wiadomość z nickiem na jaka była kupiona runka, mailem albo czymkolwiek co pomoże Mortisowi:)
albo jeszcze lepiej opisz wszystko w mailu i wyślij na ten adres :
pacc*********.pl
Wydaje mi się że szybciej pomogą.
Week wyjaśnił:
Ogólnie to jest problem z potwierdzaniem automatycznych płatności, proszę napisać maila na pomoc*********.pl i podać nick postaci na którą zamawiany był pacc oraz adres email z którego dokonywano płatności przez paypal.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.