SmakowitaPajda
29-12-2014, 18:46
Witam.
Większość z was zapewne będzie uważała że ten temat jest nie potrzebny ale każdą propozycje zawsze warto pisać.
PROPOZYCJA
Jakiś czas temu została wprowadzona nowa broń Ultimate Weapon (UW) aby ja zdobyć trzeba mieć 1000+ poziom.
Przed napisaniem tego tematu czytałem wiele innych i poruszam tutaj temat (Dużej ilości kasy na serwerze).
Do momentu zdobycia tej broni profesje używają:
EK - Magic Mace/Magic Axe/bądź jakiejś innej broni.
MS/ED - Sprite Wand/Crystal Wand/Silver Wand
RP - Ripper Lance/Golden Bolt/Crystal Arrow
Więc propozycja wygląda tak czy chcieli byście aby ta bron miała opcje wybierania jaki skill chcemy trenować czyli:
EK- Axe/Sword/Club.
MS/ED - Tutaj trochę zmiany i poprzez używanie ultimate weapon wzrasta nam poziom magiczny.
RP - Distance.
Coś w stylu - (Idziesz/płacisz/masz)
Cena została by ustalona przez administracje albo np: coś na zasadzie dodatkowej misji: Otwieranie drzwi za pomocą łoma tylko że w tym przypadku było by trzeba kłaść po jednym ringu obok dzwigni i dopiero jak losowo wpadnie bron zostaje zmieniona na skill axe.
Ultimate Weapon Axe: 100atk/100def 40%crt
Moim zdaniem ciekawa propozycja być może wam się nie spodoba ale warto napisać.
Jak coś przeoczyłem bądź źle napisałem piszcie w komentarzach.
Dokładna propozycja:
Elite Knight:
Ultimate Weapon = [Sword Skill] - 20 Pharo Sword / 5 UC
Ultimate Weapon = [Axe Skill] - 3 Magic Axe / 5 UC
Ultimate Weapon = [Club Skill] - 5 Magic Mace / 5 UC
Royal Paladin:
Ultimate Weapon = [Distance Skill] - 3 Golden Bolt / 5 UC
Elder Druid/Master Sorcerer:
Ultimate Weapon = [Magic Level] - 3 Silver Wand / 5 UC
Dodatkowo możliwość zwiększenia Obrony w każdej profesji. Bądź przywrócenia broni do normalnej za np: 1x Broche
Większość z was zapewne będzie uważała że ten temat jest nie potrzebny ale każdą propozycje zawsze warto pisać.
PROPOZYCJA
Jakiś czas temu została wprowadzona nowa broń Ultimate Weapon (UW) aby ja zdobyć trzeba mieć 1000+ poziom.
Przed napisaniem tego tematu czytałem wiele innych i poruszam tutaj temat (Dużej ilości kasy na serwerze).
Do momentu zdobycia tej broni profesje używają:
EK - Magic Mace/Magic Axe/bądź jakiejś innej broni.
MS/ED - Sprite Wand/Crystal Wand/Silver Wand
RP - Ripper Lance/Golden Bolt/Crystal Arrow
Więc propozycja wygląda tak czy chcieli byście aby ta bron miała opcje wybierania jaki skill chcemy trenować czyli:
EK- Axe/Sword/Club.
MS/ED - Tutaj trochę zmiany i poprzez używanie ultimate weapon wzrasta nam poziom magiczny.
RP - Distance.
Coś w stylu - (Idziesz/płacisz/masz)
Cena została by ustalona przez administracje albo np: coś na zasadzie dodatkowej misji: Otwieranie drzwi za pomocą łoma tylko że w tym przypadku było by trzeba kłaść po jednym ringu obok dzwigni i dopiero jak losowo wpadnie bron zostaje zmieniona na skill axe.
Ultimate Weapon Axe: 100atk/100def 40%crt
Moim zdaniem ciekawa propozycja być może wam się nie spodoba ale warto napisać.
Jak coś przeoczyłem bądź źle napisałem piszcie w komentarzach.
Dokładna propozycja:
Elite Knight:
Ultimate Weapon = [Sword Skill] - 20 Pharo Sword / 5 UC
Ultimate Weapon = [Axe Skill] - 3 Magic Axe / 5 UC
Ultimate Weapon = [Club Skill] - 5 Magic Mace / 5 UC
Royal Paladin:
Ultimate Weapon = [Distance Skill] - 3 Golden Bolt / 5 UC
Elder Druid/Master Sorcerer:
Ultimate Weapon = [Magic Level] - 3 Silver Wand / 5 UC
Dodatkowo możliwość zwiększenia Obrony w każdej profesji. Bądź przywrócenia broni do normalnej za np: 1x Broche