Zaloguj się

View Full Version : Server niedostępny..

Kavosd
29-12-2014, 20:44
Od 2 dni próbuje dostać się na server bezskutecznie.. Wczoraj udalo się pod wieczór dzis zaś non stop server name does not exist lub server niedostępny, nie działa mi również strona , na fonie działa na lapku nie..

Palldino
29-12-2014, 20:51
bo masz ip zablokowane jak wiekoszosc apowiczow oki

Sokol from West
29-12-2014, 20:51
Zapewne znów serwerownia zablokowała niektóre adresy ip. Taka sytuacja ma ostatnio bardzo często miejsce, więc najlepiej jak zgłosisz to do Rinsona/Mortiisa, może oni coś z tym zrobią. Niestety, takie sytuacje powodują ataki, które mają miejsce ostatnio, więc pewnie nie jesteś jedyny jeśli o to chodzi.

Jeśli masz stałe ip, to nic z tym nie zrobisz. Jedynie problem udaje się rozwiązać przy zmiennym ip(chodzi bez zarzutu, zarówno strona, jak i tibia).

Proxop
29-12-2014, 20:58
Zapewne znów serwerownia zablokowała niektóre adresy ip. Taka sytuacja ma ostatnio bardzo często miejsce, więc najlepiej jak zgłosisz to do Rinsona/Mortiisa, może oni coś z tym zrobią. Niestety, takie sytuacje powodują ataki, które mają miejsce ostatnio, więc pewnie nie jesteś jedyny jeśli o to chodzi.

Jeśli masz stałe ip, to nic z tym nie zrobisz. Jedynie problem udaje się rozwiązać przy zmiennym ip(chodzi bez zarzutu, zarówno strona, jak i tibia).

Dzięki za wyjaśnienie.

A teraz co na to Mortiis??? Bo ja akurat mam stałe ip (z zagranicy żeby było śmieszniej ) haha

..:KoMBoj:..
29-12-2014, 21:08
dokładnie mam to samo, tylko że mi dopiero dziś nie działa apo, może zrobicie to wkońcu, kupuje pacc i chce pograć normalnie, speed też pewnie przepadnie, a wtedy się jeszcze bardziej zdenerwuje ;)

@down

no nie tak spoko, bo jak za coś płacisz to żądasz i wymagasz, a jeśli nie poradzą się uporać z problemami to może lepiej niech zamkną ten serv już raz na zawsze i koniec płaczu

zii_twardziel
29-12-2014, 21:09
Mam identyczny problem z tym, że rano mogłem się zalogować, wczoraj wieczorem również. Zawsze po atakach mam zablokowane ip przez jakiś okres, również mam stałe ip i zagranicznego dostawcę internetu.

Kavosd
29-12-2014, 21:15
Spoko, ja juz 3 raz będę wbijać speeda.. Max doszedłem do 15%

Sokol from West
29-12-2014, 22:05
Dzięki za wyjaśnienie.

A teraz co na to Mortiis??? Bo ja akurat mam stałe ip (z zagranicy żeby było śmieszniej ) haha

Polecam napisać do niego, ostatnio dzwonił do serwerowni(On lub Rinson), żeby odblokowali adresy ip i po jakimś czasie można było się już zalogować do gry i strona działała.

Elitarny
29-12-2014, 23:24
mam ten sam problem wgl nie moge sie zalogowac do gry od xxx czasu.. , strona apo rowniez nie dziala..

Proxop
29-12-2014, 23:27
mam ten sam problem wgl nie moge sie zalogowac do gry od xxx czasu.. , strona apo rowniez nie dziala..

Sasha delete. Jutro będzie all działać.

SmakowitaPajda
30-12-2014, 00:14
U mnie tak samo ani strona ani serwer nie dostępne ciekawe czy administracja zacznie robić coś w tym kierunku.
Dawno nie grałem chciałem wbić i pograć a tu off.

Mortiis
30-12-2014, 01:22
Jutro ma być ok. Proszę dać znać czy działa.

Proxop
30-12-2014, 05:58
Jutro ma być ok. Proszę dać znać czy działa.

Na razie dalej off. znaaaki

Squid
30-12-2014, 10:33
Już powinno śmigać. W tym temacie piszcie jedynie w razie problemów.

Alii Akcza
30-12-2014, 11:11
To juz 3 raz jak zaczynam speeda od nowa ile to mozna to nie moja wina ze serw off . Odzyskam te 45% speeda ?