View Full Version : [Konto] Zbliza sie koniec APO?
Norbix95
30-12-2014, 00:08
Witam!!!
Zakładam ten temat, ponieważ wydaje mi się, że coś tu nie gra w tymi DDoS i tym wszystkim. Moim zdaniem jest to prowokacja ze strony administracji, żeby zakończyć funkcjonowanie APO, dlaczego? Dlatego, że siedzicie w tym 10 lat i po prostu nie chcę wam się już tego serwera hostować. Mogę oczywiście się mylić i nie mieć racji. Umieszczę ankietę, aby każdy mógł zagłosować co na ten temat myśli.
Jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie go, a nie usuwanie. :)
Co do Sashy, myślę, że będzie on odbanowany, że to jakiś przekręt.
Witam!!!
Zakładam ten temat, ponieważ wydaje mi się, że coś tu nie gra w tymi DDoS i tym wszystkim. Moim zdaniem jest to prowokacja ze strony administracji, żeby zakończyć funkcjonowanie APO, dlaczego? Dlatego, że siedzicie w tym 10 lat i po prostu nie chcę wam się już tego serwera hostować. Mogę oczywiście się mylić i nie mieć racji. Umieszczę ankietę, aby każdy mógł zagłosować co na ten temat myśli.
Jeżeli zły dział, to proszę o przeniesienie go, a nie usuwanie. :)
Co do Sashy, myślę, że będzie on odbanowany, że to jakiś przekręt.
Nic nie jest żadnym przekrętem, a koniec APO jakoś mi się nie widzi. :)
Może za 3, 4 lata ;)
Norbix95
30-12-2014, 00:14
Nic nie jest żadnym przekrętem, a koniec APO jakoś mi się nie widzi. :)
Może za 3, 4 lata ;)
No w sumie teraz tak rozmyślałem i przypomniało mi się jak ten Ddosuje pingowal policja.pl, a administracja na pewno by tego nie zrobiła.
Sam sobie przeczysz - piszesz, że to ma niby być nasz przekręt, że zamykamy APO atakami a z drugiej strony piszesz o odbanowaniu Sashy - ja się pytam: GDZIE?! Skoro uważasz, że mamy zamiar zamknąć serwer?
Nie mamy zamiaru zamykać serwera, dogadane z typem, miejmy nadzieję, że nadejdą jeszcze lepsze czasy APO ;)
No w sumie teraz tak rozmyślałem i przypomniało mi się jak ten Ddosuje pingowal policja.pl, a administracja na pewno by tego nie zrobiła.
Chomikuj.pl tez xDDDDD
Zatrzymaj ruch 17Gbit/s albo więcej na swoim komputerze jak masz połączenie od operatora 100Mbit/s powodzenia życzę. Jak serwerownia nie była sobie w stanie poradzić to na pewno ja na naszym serwerze nic nie zrobię.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.