View Full Version : Sasha banned
Co sądzicie o tej sprawie? Dostanie ub tak jak zwykle? Jak myślicie/wiecie, za co dostał? :D
Jestem ciekaw waszych opini :D
Norbix95
30-12-2014, 01:11
ponoć obrażał administracje i dostał bana, a czy będzie ub to nie wiem. Nawet bym chciał, aby dostał tego unbana, bo chłopak nie ma życia poza APO
Capitan von Rooker
30-12-2014, 01:12
Opinia jest prosta musiał się dogadać z Administracja odpowiednio coś dostał za usunięcie chara uważam że w najbliższym czasie będziemy mieli nowego członka ekipy ... :confused: co oznacza że serwer PADNIE TRUPEM.
Taki członek ekipy nic nie zrobi poza zbanowaniem kilkudziesięciu graczy wiec to bez sensu ew dostanie jakieś postacie main itp bo na roku nie wtopi sie w tłum xd, a pewnie nic mu nie dadzą co im po jednym graczu xd nikt za nim nie odejdzie z apo a może nawet kilka osób to uszczęśliwiło i poza tym będą mogli dalej grać bez ddosów xD
Jedyne co dostanie to może PACC :D
Co jak co ale z Sashą w ekipie bym nie przeżył więc ubaw mam niezły :D
Teorie spiskowe również macie ciekawe...
Temat w złym miejscu, przenoszę do odpowiedniego ;)
Xienus o.O
30-12-2014, 01:30
Jedyne co dostanie to może PACC :D
Co jak co ale z Sashą w ekipie bym nie przeżył więc ubaw mam niezły :D
Teorie spiskowe również macie ciekawe...
Temat w złym miejscu, przenoszę do odpowiedniego ;)
a ja to widze tak ze sasza dostał złotóweczki bądz co bardziej logiczne kccki...
zeby sobie kupic nowa postać ;-)
ciekawe kto będzie następnym celem Przemysława... moze Zarex? :-D
Dlatego już sprzedaje postać.
Już nikt. serwer is free, now.. finally.
Ja nic złego nie zrobiłem, czego taka nagonka na mnie!
Pozdrawiam,
Przemysław!
#down
Ja myślałem że o mnie, boże co za ulga, dzięki Oxi, 5!
hahahahaha tu nie chodzi o Ciebie tylko o tego ddosuja serio nie zczailes??? looooooooool xDDD
@top
sadze ze wyjdzie mu to na dobre
Sprawa śmierdzi na kilometr, kto wie ten wie. Dla mnie to śmieszne, każdy ma prawo myśleć o tym na swój sposób, gorzej jeśli ktoś wie o jakiś faktach. Może wraz z Nowym Rokiem zacznie się inne myślenie w co wątpię. Administracja pisze jakieś regulaminy i inne bzdety a zachowują się gorzej niż gracze. Życzę Wam myślenia w Nowym Roku, a jakikolwiek odpis Squida na mój post, rozważę co najwyżej śmiechem.
Są 2 opcje:
*Sasha pajac dał sie sprowokować i zaczął cisnąć administracje co bezzwłocznie wykorzystali żeby go zbanować i mieć święty spokój.
*Sasha został przekupiony.
Są 2 opcje:
*Sasha pajac dał sie sprowokować i zaczął cisnąć administracje co bezzwłocznie wykorzystali żeby go zbanować i mieć święty spokój.
*Sasha został przekupiony.
pierwsza opcja odpada, bo byśmy mieli niezły spam na forum ;)
pierwsza opcja odpada, bo byśmy mieli niezły spam na forum ;)
Pierwsza opcja pasuje :) najbardziej dlaczego? twoje tłumaczenie
"bo byśmy mieli niezły spam na forum ;)" < gdyby był spam lub by coś sasha napisał odrazu było by usunięcie tematu lub zamknięcie tak jak to jest z tematem jego na forum też został "zamknięty" wiec bez zbędnego tłumaczenia
on praktycznie ten server trzyma prowadzi ładny "temat na forum":) który zablokowaliście,stara się po to że jest uzależniony w niczym wam nie przeszkadza squida i całą resztę boli fakt:" wygrywa konkursy",odkrył all mapę",jest pierwszy w każdym miejscu",opisuje wszystko na forum",dajcie dowody za co go zbanowaliście :) a potem się tlumacz
HEH TEN KTO TRZYMA TEN SERVER W SENSIE ROZWIJA GO POKAZUJE QUESTY NA ROOKU" TO DAJECIE MU KŁODY POD NOGI" TEN KTO NAPRAWDĘ NIC NIE ROBI I ZASŁUGUJE NA DELETE TO GO ZOSTAWIACIE GZZ ADMINISTRACJO :D PUNKT DLA WAS
Nie ma żadnych usuniętych tematów Sashy. Nie ma żadnego płaczu, żadnych prób samobójczych.
Nie ma żadnych usuniętych tematów Sashy. Nie ma żadnego płaczu, żadnych prób samobójczych.
No nie ma bo sasha nie jest taki głupi żeby tworzyć takie tematy.Gdyby stworzył to by został usunięty ;)
Tumanbuga
31-12-2014, 16:22
Nie gram na tym serwerze już ładnych parę lat, mimo wszystko śledzę sprawę dla rozrywki, ciekawa sytuacja, człowiek, którego (prawdopodobnie) nikt nie zna blokuje grę dla całego serwa, w dodatku administracja spełnia jego warunki i żadnych konsekwencji dla niego. Swoją drogą tyle fejmu co ten Ddosuja/Bakubb to chyba nikt w tak krótkim czasie w historii forum nie zrobił, musicie serio tego saszy nie lubić. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń, ew. jakieś przecieki, bo wiadomo, że sprawa była obgadywana poza wzrokiem przeciętnych kowalskich z forumka :D.
Azbestowy Człowiek
03-01-2015, 00:01
Wszelkie informacje od Dddosuje/Trzynastka są totalnym gównem.
'Wszelkie informacje od Dddosuje/Trzynastka są totalnym gównem, bo są inne niż MOJE.'
Heheszky
03-01-2015, 00:29
Człowiek jak człowiek, ale dałem mu szansę i sprawuję się jak najlepiej. Nie wiem co WY LUDZIE MACIE do czego człowieka. Oszukiwanie i wszelkie inne jego występki, którymi dzięki pixelom się dorobił jest większym złem. Ale nie sądze, że do końca tak było i jest i trochę gdybacie w tej sprawie. Zamknął pewny rozdział o który już sam prosiłem, gdyż nie ma sensu ciągle w tym gdybac. Nawet jakby coś dostał to już wyłącznie by od niego zależało czy by na takie coś się zgodził. Ale nie sądzę po Waszych przekonaniach, że to do końca zły człowiek. Wszelkie informacje od Dddosuje/Trzynastka są totalnym gównem. Szanuję tego gościa i będę go szanował, ale raczej ślepy nie jestem i widzę, że macie praktycznie każdego głęboko w dupie i myślicie że jesteście bożyszczem graczy.
PL? :confused:
@top
Ataki ustały więc jest jakiś plus tego bana. Myślę, że administracja powinna oddać hołd Sashy i postawić mu pomnik w centrum Rookgardu aby każdy przechodzący tamtędy gracz pamiętał o tej jednostce która chcąc nie chcąc poświęciła się dla dobra serwera :)
Wiecie co? Administracja jest na 100% ugadana z Sashą, bo jeszcze się nie powiesił, a na dodatek dodaje posty z humorkiem an forum!
Azbestowy Człowiek
03-01-2015, 11:17
albo jest na antydepresantach
Wiecie co? Administracja jest na 100% ugadana z Sashą, bo jeszcze się nie powiesił, a na dodatek dodaje posty z humorkiem an forum!
a ja cos wiem....... :rolleyes::confused::cool:
a ja cos wiem....... :rolleyes::confused::cool:
Może wiesz a może i nie wiesz.Jedno jest pewne jeżeli go nie odbanują to jedni będą się cieszyć drudzy nie ja np.Lubie jego forumowe life xd jeden gracz na tym servie który prowadził life jakoś ładnie a nie jak inni 3 screen i koniec:)
To wszystko jest ustawione.
Potwierdzone info :)
To wszystko jest ustawione.
Potwierdzone info :)
^cos w tym jest
ktos, niejaki JEKO (rozkmincie kozaki) cos w sylwestra mi o sashy mowil
ogolnie beka i jestem ciekaw jak to sie wszystko odbije
^cos w tym jest
Ty to zawsze wszystko wiesz. Wal śmiało, co niejaki Neko Ci pisał!
Wszyscy są ciekawi.
Azbestowy Człowiek
03-01-2015, 13:25
jednak nie jest
^cos w tym jest
Dawaj Demon XD masz pozwolenie od Michała aka Sashy
Azbestowy Człowiek
03-01-2015, 13:55
jeśli ktoś się boi publikować, to ja z chęcią to zrobię
tylko muszę mieć materiał xD
jakby co tez sie nie boje i moge opublikowac material
Ja też się nie boje i również mogę opublikować materiał.
bylem pod wplywem srodkow odurzajacych, nie bede nic pisal, bo nie jestem tego pewien, a plotek chyba nikt nie lubi :confused:
A wiec tak.
Pamiętacie temat Saszy jak płakał gdy oszukał administracje z !expem? Dostał bana na x lat, temat na forum od razu powstał, zawsze gdy coś nie tak szło po jego myśli temat powstawał w opini i krytyka i propozycjach. A wiec pomyślcie trochę. Że ten ban to wszystko zaplanowane i każdy musi być zadowolony i nie ma co tego ciągnąć bo wiadomo, że gra x lat i nagle wszystko osoba traci, a wiadomo dużo tego miał i był uzależniony od tibii myślicie, że nic z tego by nie robił ? 100x tematów już by powstało, ale wiadomo dostał coś i sprawa załatwiona. Tyle w temacie
Mamed first
03-01-2015, 20:29
Przecież Sasha siedzi u mnie pod biurkiem, pozdrawia was - nie wiem po co ten temat?
Mówi, że jeszcze trwają rozmowy z czerwonymi, próbują dojść do porozumienia, zaznacza również, że nie jest to łatwe, ponieważ chara już mu usunęli a teraz rzucają nieciekawe oferty.
Zapewne niedługo Sasha dostanie pasy do Mortiisa - jego marzenie spełni się.
Piszcie sobie co chcecie, ja już swoje napisałem w dwóch działach: Odwołania i Zgłoszenia - Forum oraz Skargi - Odwołania - Zgłoszenia.
Tematy, które napisałem były kierowane bezpośrednio do Mortiisa. Niestety standardowo nie odpisał mi na nie, w sumie nie dziwie się.. Expiąc sobie na Ant Guardach dostałem kicka, a następnie bana bez żadnego tłumaczenia..
Odpisał jednak Squid, który w bezczelny sposób mnie wyśmiał i nie przyznał mi żadnej racji, którą w owym poście zaznaczyłem i napisałem.
Publiczny temat myślę, że będzie złym pomysłem, ponieważ znając Was i wasze zdanie o mojej osobie, mogę jednoznacznie stwierdzić, iż cieszycie się z mojego delete i w 100% przyznacie racje Administracji, że zbanowała, sorry! Usunęła mnie z serwera za nic, kompletnie za nic!
Podkreślę raz jeszcze, nie będę nic publicznie pisał, ponieważ zaraz temat zostanie zamknięty bądź usunięty, a ja dostane warna albo bana.
Pisałem codziennie po kilkadziesiąt razy RRV - nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Olewali mnie w bezczelny sposób. Napisałem osobiście PW do Squida, aby on przekazał Mortiisowi moje słowa.. Dałem Mortiisowi czas (zostało mało czasu) na zastanowienie się oraz podjęcie odpowiedniej decyzji odnośnie mojego bezpodstawnego bana do 2026 roku (delete).
Squid, nie tłumacz się głupio, że serwer należy do Mortiisa i może robić co tylko chce. Dowiedziałem się różnych rzeczy na temat owej sprawy i mam nadzieje, że ją niedługo wygram.
Mortiis, mało czasu zostało. :)
Ale płacze i to ostro i mówi, że jak Mortiis nie odpisze w ciągu 48h to inaczej to załatwi ( i tu mi się wydaję, że planuje się powiesić )
Piszcie sobie co chcecie, ja już swoje napisałem w dwóch działach: Odwołania i Zgłoszenia - Forum oraz Skargi - Odwołania - Zgłoszenia.
Tematy, które napisałem były kierowane bezpośrednio do Mortiisa. Niestety standardowo nie odpisał mi na nie, w sumie nie dziwie się.. Expiąc sobie na Ant Guardach dostałem kicka, a następnie bana bez żadnego tłumaczenia..
Odpisał jednak Squid, który w bezczelny sposób mnie wyśmiał i nie przyznał mi żadnej racji, którą w owym poście zaznaczyłem i napisałem.
Publiczny temat myślę, że będzie złym pomysłem, ponieważ znając Was i wasze zdanie o mojej osobie, mogę jednoznacznie stwierdzić, iż cieszycie się z mojego delete i w 100% przyznacie racje Administracji, że zbanowała, sorry! Usunęła mnie z serwera za nic, kompletnie za nic!
Podkreślę raz jeszcze, nie będę nic publicznie pisał, ponieważ zaraz temat zostanie zamknięty bądź usunięty, a ja dostane warna albo bana.
Pisałem codziennie po kilkadziesiąt razy RRV - nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Olewali mnie w bezczelny sposób. Napisałem osobiście PW do Squida, aby on przekazał Mortiisowi moje słowa.. Dałem Mortiisowi czas (zostało mało czasu) na zastanowienie się oraz podjęcie odpowiedniej decyzji odnośnie mojego bezpodstawnego bana do 2026 roku (delete).
Squid, nie tłumacz się głupio, że serwer należy do Mortiisa i może robić co tylko chce. Dowiedziałem się różnych rzeczy na temat owej sprawy i mam nadzieje, że ją niedługo wygram.
xD sa pewne rzeczy o ktorych nie warto lepiej rozmawiac xDD
Prawda że to Mortiisa serwer ale jeżeli pojdziesz na policje 100% wygrasz. Bo to jest kradzież, postać kosztuje powyżej 400zł w raz z itemami, a to już idzie do paragraf karny. Ja od razu innaczej bym to załatwił;) ale to juz twoja sprawa
@edit
Mało chyba znacie prawa, poczytajcie o tym. Kradzieże postaci są surowo karane także dla twojej swiadomosci juz na swiecie pare akcji bylo i pism z sadu do osob ktore okradały
Lizaczek
03-01-2015, 23:32
Mortiis nie jest głupi i już dawno zamieścił pkt w regulaminie mówiący o tym, że konta na serwerze są tylko i wyłącznie jego własnością
Co innego kradzież a co innego usunięcie postaci przez administrację XD To tak samo jakbyś próbował na rl tibii odszkodowanie wyłudzić bo Ci usunęli postać za cave XD
Yoohi, daj mi tu paragrafy albo chociaz jeden, ktory wspomina o kradziezy konta. W tym wypadku to nawet nie kradziez. Tak jak napisalem, Wy poswiecacie czas tylko na wbicie lvla i zdobycie przedmiotow, ale to wszystko NALEZY DO MORTISA . Moze zrobic z tym, co chce.
Yoohi, daj mi tu paragrafy albo chociaz jeden, ktory wspomina o kradziezy konta. W tym wypadku to nawet nie kradziez. Tak jak napisalem, Wy poswiecacie czas tylko na wbicie lvla i zdobycie przedmiotow, ale to wszystko NALEZY DO MORTISA . Moze zrobic z tym, co chce.
Usuniecie postaci bez podstawi juz zalicza sie pod paragraf kradzieży, bo mu to wlasciciel odebrał bez podstawy, on marnowal kase na ten syf APOWSKI lata gry, a on bez podstawy mu zabiera :) także lepiej byloby walczyc isc na psy a nie jakieś kołomyje robić
edit
#oxi
No ale on ponoć wyzywał administrację to jak bezpodstawnie? - A wiec Mortiis ma dostęp do postaci każdej, dał passy komuś z administracji żeby wbił na sasze potrolować w sumie nie trzeba było bardziej jej trolować, ale można było troche powyzywać, a potem zbanować postać. NP Squid wstawił screena z postaci saszy czyli jakiś dostęp miał
KePuczasta
04-01-2015, 01:09
O dziwo zgodzę się z deadsem, BEZPODSTAWNE zbanowanie postaci nie powinno mieć wgl miejsca :-/
No ale on ponoć wyzywał administrację to jak bezpodstawnie?
KePuczasta
04-01-2015, 01:18
No właśnie, ponoć! Ale to dopiero PO bezpodstawnym banie, a chyba każdy na jego miejscu by się zdenerwował, delikatnie mówiąc :-/
#Deads
Wcześniej tego screena wstawił ssasza do innego tematu...
Super. Ale ten serwer zszedł na dno w 2014 roku a nie mam zamiaru marnowac sobie kolejnego roku z tym serwerem wbijając levele i czekając az mi usunął postać bo ktoś im tak każe ^^ radze wam to samo zrobic i nie marnować wiecej czasu na to. Usuneli sasze zmarnował x lat gry i teraz nic nie odzyska ^^
#No to jeżeli konta są Mortiisa to niech sobie oprawi wszystkie numery w ramke nad łóżkiem i niech sobie trzaska że są to jego postacie i może zrobic z nimi co tylko chce. Tylko, że wtedy nikt tutaj już nigdy nie zagra ; ) dlatego ten strzał w noge był bardzo zabawny.
To nie jest jego pierwszy ban, wiec nie gadajcie, ze bezpodstawnie. Wszystko sie kumuluje. Yoohi, kolejny raz Ci tlumacze, konta sa Mortisa wlasnoscia, moze je usuwac, edytowac bez podawania przyczyn.
##
Grajac na kazdym serwie, w ogole w kazda gre internetowa, liczysz sie z ryzykiem zbanowania/usuniecie konta za zlamanie regulaminu. Dodatkowo, w kazdych tych grach musisz liczyc sie z ryzykiem tego, ze stracisz konto, gdy np. wlasciciel bedzie mial jakis odpal. Poczytaj regulaminy, czy w Tibii, czy innych grach. KONTA NALEZA DO WLASCICIELA GRY. Mozna powiedziec, ze tylko dzierzawicie te konta, oczywiscie poswiecacie czas=lepsze konto, ale nadal do Was nalezy tylko czas, ktory wkladacie.
Azbestowy Człowiek
04-01-2015, 08:41
Dowiedziałem się różnych rzeczy na temat owej sprawy i mam nadzieje, że ją niedługo wygram.
*komisariat koło białego baraku*
-Witam
-Dzień dobry, w czym mogę panu pomóc?
-No bo gram w taką grę co się nazywa tibia. Na prywatnym serwerze Armia Podkarpacki Ots - najlepsze serwery gier. No i tam mam postać, jednak mi ją zabrano. Ten człowiek co mi ją zabrał to właściciel serwera jest. No i on zabrał mi ją zupełnie bezpodstawnie. Proszę o szybką pomoc i zamknięcie tego właściciela we więzieniu i oddanie mi postaci, bo jest moja i tylko moja. A ta wyspa na której jest ta postać, to też jest moja i w ogóle jestem najlepszy we wszystkim. No i mam pewne info od paru graczy, że ten właściciel złamał prawo polskie i powinien ponieść konsekwencje.
-Jaka wyspa?
-No rookgard. Nigdy Pan nie grał w tibię?
-Nie.
No wlasnie, tak jak Naczelny Troll to przykladowo zaprezentowal. W dobrym wypadku nie wysmialiby go, gdyby z taka skarga poszedl.
Azbestowy Człowiek
04-01-2015, 16:32
sam jesteś przykładowo zaprezentowany
O czym ty deads piszesz? XD Co on może wygrać? Mortiis w każdej chwili może sobie usunąć jakiegokolwiek chara i żadnych konsekwencji z tego czynu nie poniesie XD Widać, że tibia tak samo wyżarła ci mozg tak jak saszy XDDDDDDDD
***** co beke mam z tego tematu XDDDDD Mózg rozjebany! ;]
[QUOTE=Bajceps;1153331]To nie jest jego pierwszy ban, wiec nie gadajcie, ze bezpodstawnie. Wszystko sie kumuluje. Yoohi, kolejny raz Ci tlumacze, konta sa Mortisa wlasnoscia, moze je usuwac, edytowac bez podawania przyczyn.
Witm powiem tak to że mortis jak wiadomo ma dostęp do wszystkich kont to nie tak jak ty napisałeś że "może je sobie tak po prostu usuwać" lub zmieniać coś w nich co zmieni ci nick w grze twojej postaci i to ma być argument że to jego konta są beka zdeka xD
Sashe po prostu poniosło i zaczął bluzgać na administrację, Mortiis sie wkurzył, dał mu deleted i po sprawie. Na miejscu Sashy też bym się wkurzył, bo nawet poexpić nie mógł a gra tu tyle lat, więc powinni mu dać jeszcze jedną szansę.
@down
Tu masz rację bo 20% serwera wyzywało Mortiisa, że jest taki i taki bo nawet serwa nie umie ogarnąć jak były DDoS'y, no ale pewnie nadarzyła im się okazja do usunięcia Sashy to ją wykorzystali. Moim zdaniem stracili gracza, na którym zarabiali najwięcej.
Sashe po prostu poniosło i zaczął bluzgać na administrację, Mortiis sie wkurzył, dał mu deleted i po sprawie. Na miejscu Sashy też bym się wkurzył, bo nawet poexpić nie mógł a gra tu tyle lat, więc powinni mu dać jeszcze jedną szansę.
Tak naprawdę to Mortis powinien tu napisać o co tak naprawde chodzi nawet jak ich wYzywał to nie "tylko on ani on ostani" po prostu głupie tłumaczenie administracji a SQUIDA to już tym bardziej ?Dlaczego?Ponieważ gdy da komuś bana zawsze ma wytłumaczenie "Napisze do mortisa? ty dałeś bana czy mortis heh jeżeli sam nie potrafi zając się tym czym powinien to on ma być tym kim jest na apo xD?
Sephiroth
04-01-2015, 19:11
Moim zdaniem stracili gracza, na którym zarabiali najwięcej.
Mają jeszcze gracza czarodzieja aka man rookgard :D
Może i go mają ale to już nie ten sam gracz co Sasha dlaczego?
*Pomagał innym
*Robił wspaniałe poradniki
*Prowadził Life świetny jeszcze nie widziałem tu gracza że aż tak prowadził ;D
i inne zalety o których zapomniałem :)
Może i go mają ale to już nie ten sam gracz co Sasha dlaczego?
*Pomagał innym
*Robił wspaniałe poradniki
*Prowadził Life świetny jeszcze nie widziałem tu gracza że aż tak prowadził ;D
i inne zalety o których zapomniałem :)
Raczej:
*zawyżał ceny na rooku
*kradł loota
*był gruby
//Punkt dla administracje za zbanowanie go
Raczej:
*zawyżał ceny na rooku
*kradł loota
*był gruby
//Punkt dla administracje za zbanowanie go
To że był najlepszy i to że kradł lota robił to samo co i ty ;) wiec to nie jest podstawa do bana po drugie zawyżanie ceny rook heh każdy ma prawo do własnego sprzedawania nawet za milion cc jeżeli on nie jest tyle wart ;) XDD
Pan Scimex
04-01-2015, 21:04
*był gruby
Mała korekta! Jest gruby
@t
Bardzo smutny los go spotkał :c aż łezka w oku mi się pojawiła
gwnstopro
04-01-2015, 21:28
Sasha od kiedy dostał bana, schudł 35kg. :eek:
Sasha od kiedy dostał bana, schudł 35kg. :eek:
skad takie info drogi bracie?
gwnstopro
04-01-2015, 21:40
Był w rozmowach w toku. Jego mama się bardzo martwiła, że nie je i go tam wysłała. Przyznał się, że usuneli mu konto w tibii i nie ma apetytu nawet na kiełbaski, które w szczytowej formie zjadał w kilogramach. Najgorsze, że dalej ma nadwage :mad:
Azbestowy Człowiek
04-01-2015, 21:43
pasek z podpisem jak w rozmowach w toku, trudnych sprawach itp.
**schudł, ale nadal jest gruby**
**administrator zabrał mu postać w grze**
**jest wyśmiewany na forum gry ze względu na swoją tuszę**
**jest wyśmiewany w grze ze względu na swoją tuszę**
**nie ma matury ani prawa jazdy**
Sephiroth
04-01-2015, 21:53
pasek z podpisem jak w rozmowach w toku, trudnych sprawach itp.
**schudł, ale nadal jest gruby**
**administrator zabrał mu postać w grze**
**jest wyśmiewany na forum gry ze względu na swoją tuszę**
**jest wyśmiewany w grze ze względu na swoją tuszę**
**nie ma matury ani prawa jazdy**
Trafiłeś w sedno :D wssssssssss
Lagga v3
05-01-2015, 01:13
Beka z Was wszystkich, jednego typa usunęli a Wy będziecie przeżywać to cały 2015 rok, jeden kretyn dostaje bana- reszta gimbokretynów się z tego cieszy. Mortiis zrobił to co chciał, ochronił serwer przed atakami. Według mnie zrobił coś żebyście mogli dalej marnować tu bezproduktywnie czas i żeby Wasze mierne życia dalej wyglądały jak wyglądają. Może dostał coś za to, że usunęli mu konto a może nie. Znowu trochę beka z demona eksperta, który "coś wie"- pamiętam, że kiedyś jak była o coś afera to pisał podobnie :D
Beka z Was wszystkich, jednego typa usunęli a Wy będziecie przeżywać to cały 2015 rok, jeden kretyn dostaje bana- reszta gimbokretynów się z tego cieszy. Mortiis zrobił to co chciał, ochronił serwer przed atakami. Według mnie zrobił coś żebyście mogli dalej marnować tu bezproduktywnie czas i żeby Wasze mierne życia dalej wyglądały jak wyglądają. Może dostał coś za to, że usunęli mu konto a może nie. Znowu trochę beka z demona eksperta, który "coś wie"- pamiętam, że kiedyś jak była o coś afera to pisał podobnie :D
to jest temat numer 1 na forum
przynajmniej na forum cos sie dzieje a tak wialo sandalem
To że był najlepszy i to że kradł lota robił to samo co i ty ;) wiec to nie jest podstawa do bana po drugie zawyżanie ceny rook heh każdy ma prawo do własnego sprzedawania nawet za milion cc jeżeli on nie jest tyle wart ;) XDD
Od kiedy to niby ja kradne loota? XD
Od kiedy to niby ja kradne loota? XD
Loota nie, ale chwaliłeś się, że kradniesz własnej mamie z portfela aby wydać na kcc.
Loota nie, ale chwaliłeś się, że kradniesz własnej mamie z portfela aby wydać na kcc.
Hahahahaha dobre ziomek :D
/Widzę że Sasha ma swoich obrońców
Dawać teczki Sashy pliska
Sephiroth
05-01-2015, 18:13
Jakieś hot newsy? Czas chyba dobiegł końca.
Ja nie jestem żadnym obrońcom, tym bardziej Sashy. DO tego co pisałem wyżej nadal twierdzę, że to prawda.
Co do bana Sashy szkoda mi chłopaka, ale nadal się ciezy i ma dobry humor :
Jak ktoś chce link do oryginala na fb to dam. POzdro
michal masa lukasik to jest jego fb
linka nie dam bo juz rano tak zrobilem i usuneli
Nie jestem żadnym obrońcom, tym bardziej Sashy. Chciałem wrzucić fajne zdj, ale nie zaakceptował Moderator. Wielka szkoda, bo Sasha by się załamał. Pozdrawiam
A Ty dalej nie wiesz jak wyglądam, ehmm. Kolegów fotki dajesz? :(
Fotkę z przed 3 lat [?] masz w rl foto na forum.
Sasha nie ściemniaj, bo wiem, że to Ty na 100%. Dam link na pw jak ktoś chce :)
PS. Po prostu trzeba umieć poszukać w necie i się wszystko znajdzie Sasha :) POZDRAWIAM
Pan Scimex
05-01-2015, 21:43
Tak, to sasha drodzy przyjaciele :c dziwne że bartka (noviego) ma w znajomych :c niby fake konto? prosze cię
Sasha to zaraz zrobie upload i bedzie po sprawie :)
zdjecia beda tutaj edytowane :P
tak jak obiecałem. Tu next :
Sasha to zaraz zrobie upload i bedzie po sprawie :)
zdjecia beda tutaj edytowane :P
Dawaj all moje fotki tutaj. :D:D Jestem ciekaw jak wyglądam. :D
Pozwalam!
Jedynym słowem odpierdolcie się od niego. Macie bekę z niego i wiem o tym bardzo dobrze, cieszycie się z jego marnego bana który może niedługo zniknie. Tak, gadam z nim prawie codziennie i nie żałuję pograc parę godzin w tą pixelowatą grę. A jeżeli myślicie, że 24/7 siedzi przy laptopie to się mylicie. Ma także swoje życie jak każdy z Was, także cieszcie się z tego co macie.
Pogody ducha i udanej zabawy.
@edit
Mam jego PW i wiem jak wygląda. Na dodatek to nie jest ta sama osoba o której myślicie.
A jeżeli myślicie, że 24/7 siedzi przy laptopie to się mylicie. Ma także swoje życie jak każdy z Was, także cieszcie się z tego co macie.
Huh, że co ma? Swoje życie? XD
#Topic
Oby ten ban leżał na tej dennej postaci jak najdłużej, aby inni mogli spokojnie grać bez jakichkolwiek przeciążeń serwera ze strony Sashy, czy też lagów spowodowanych ddosami.
Jedynym słowem odpierdolcie się od niego. Macie bekę z niego i wiem o tym bardzo dobrze, cieszycie się z jego marnego bana który może niedługo zniknie. Tak, gadam z nim prawie codziennie i nie żałuję pograc parę godzin w tą pixelowatą grę. A jeżeli myślicie, że 24/7 siedzi przy laptopie to się mylicie. Ma także swoje życie jak każdy z Was, także cieszcie się z tego co macie.
Pogody ducha i udanej zabawy.
@edit
Mam jego PW i wiem jak wygląda. Na dodatek to nie jest ta sama osoba o której myślicie.
Dobra zamilcz, ogólnie szkoda mi go, ale okradał, oszukiwał więc niech cierpi :)
Dobra tutaj Foteczki :
http://i59.tinypic.com/2ryr89h.jpg
http://i.imgur.com/tN7GItn.jpg
http://i.imgur.com/7LWMl8f.jpg
POZDRO
@Week
Trzeba byc totalnym kretynem żeby dawac Dddosy na taki serwerek i to na dodatek z powodu głupiego pixela.
no zdjecia propsuje, ale nie schudles sasho
Azbestowy Człowiek
05-01-2015, 22:28
przecież to nie on
jak szydzić, to z prawdy
a ja tu prawdy nie widzę
przecież to nie on
jak szydzić, to z prawdy
a ja tu prawdy nie widzę
To on Azbest. Podałeś mi link wczoraj do jego profilowego i reszte odnalazłem. Trzeba było poszukać troszkę :)))))))
jak ktoś chce bez wycinania to podeśle w prywatnej :) pisać
PS. jak ktoś nie wierzy to porównajcie te zdj do profilowego jego :) jak chcecie dowód to wam go dam :)
To on Azbest. Podałeś mi link wczoraj do jego profilowego i reszte odnalazłem. Trzeba było poszukać troszkę :)))))))
jak ktoś chce bez wycinania to podeśle w prywatnej :) pisać
PS. jak ktoś nie wierzy to porównajcie te zdj do profilowego jego :) jak chcecie dowód to wam go dam :)
Dziwne, bo On ma wszystko poblokowane i zobaczyć możesz tylko zdjęcie profilowe, które było w APO Rl Foto (na youtube) i zdjęcie w tle :(
Dziwne, bo On ma wszystko poblokowane i zobaczyć możesz tylko zdjęcie profilowe, które było w APO Rl Foto (na youtube) i zdjęcie w tle :(
Hahahahahaha no widzisz :) nie wierzysz pisz pw i potem tu napiszesz czy miałem racje
Hahahahahaha no widzisz :) nie wierzysz pisz pw i potem tu napiszesz czy miałem racje
Potwierdzam, Oxion95 to idiota.
Dorwał jakiegoś sebe z fejsa co ma tusze jak sasha i myśli, że teraz każdy to apowski gruby, heh
#Wysłał mi zdjęcia seby co liże karyne xD
Azbestowy Człowiek
05-01-2015, 22:48
nasz gruby żadnej by nie lizał
HAHAHHAAA.....doszłem do wniosku, że to nie sasha.
"Klaudia Michalak Pięknie Misiu ;** .''Pompujemy ;D"
Tak oto ta osoba skomentowała jego zdjęcie i w pierwszej chwili co mi przyszło do głowy, że to jest jego dziewczyna. Nawet troche podobny do sashy względem masy no i z twarzy. Teraz zobaczyłem, że ta dziewczyna ma związek małżeński XDDD
Tak mój bład...... jak już chcecie to przyjmę range idiooty z przykrością i bólem serca xD
Azbestowy Człowiek
05-01-2015, 22:51
no ja cię ani trochę nie rozumiem
przecież oni nie są nawet podobni xD
no ja cię ani trochę nie rozumiem
przecież oni nie są nawet podobni xD
No jak to nie są podobni... w sumie te okularki sashy troszke przeszkadzaja w rozpoznaniu
Azbestowy Człowiek
05-01-2015, 22:55
to tak jakbyś powiedział: Hitler i Himmler są do siebie podobni
niby obydwaj mieli ten śmieszny wąsik, ale podobieństwa brak
A tak wgl. jak mogłem myśleć, że Sasha ma dziewczynę skoro on 24/7 przy kompie grał na APO. Moja wina, ok pomyliłem się XXDDDDD
Nie wiem co przyszło Ci do głowy z tą dziewczyną, że sasha liże karyne?
Wierzysz ty w to?
Swoją drogą teraz odejdę od tematu Sashy z tą dziewczyną oraz zdjęciami.
Drogi Sasho
Mam nadzieję jak i cała reszta, że ten ban wyjdzie Tobie na dobre. Wyjdziesz w końcu na dwór i odetchniesz świeżym powietrzem, dzięki czemu twój mózg się dotleni i zacznie normalnie funkcjonować (o ile go w ogóle masz), no i życzę Ci abyś znalazł sobie dziewczynę jak na tych zdjęciach, które wysłałem Twoim kolegą (lub wrogą) prywatną wiadomością. Także odpoczywaj od APO i ciesz się życiem.
Ja mam jedno zdjęcie Sashy na pulpicie i jak się zgodzi, to mogę je wrzucić. Ale musi się zgodzić, prywatność w internecie i w ogóle, podoba mi się
Azbestowy Człowiek
05-01-2015, 23:24
Ale musi się zgodzić, prywatność w internecie i w ogóle, podoba mi się
mocne 6/10
po pierwsze prosze nie pisac do jakiegos oxiona "oxi" gdyz jest to obraza mojej osoby.
po drugie beka sasha jak ty myslisz ze cos ugrasz, mozesz im co najwyzej naskoczyc gdyz server jest ich wlasnoscia. wystarczy umiec czytac;]
ps uczylem sie prawa 4 lata wiem co pisze;]
Oxi, ale wiesz że prawo Hammurabiego już dawno nie funkcjonuje?
mocne 6/10
mocne 2/10 bo masz Montych w avku
ps uczylem sie prawa 4 lata wiem co pisze;]
On się uczył prawa ulicy. To było tak, że doniósł policji na swojego rl kolege i nauczyli go prawa ulicy łamiąc mu żebra kopami, skacząc po głowie i tak przez 4 lata.
Oczywiście nie gniewaj się bo to jest JOKE
Crayon wlasnie pokazujesz swiętny przykład trolowania, bo zamiast zamknąć ten temat który ciągnie się dalej nie wiadomo po co to nakrecasz to wszystko z Azbestem.
GZ administracja
#PS GG
Przepraszam, czy był pan na otwarciu?
Azbestowy Człowiek
06-01-2015, 14:55
przecież ja w tym temacie napisałem zaledwie 13 postów na 104
o jakie rozkręcanie ci chodzi
to nawet nie jest 20%
On chyba myśli że mogę zamknąć temat xD
Azbestowy Człowiek
06-01-2015, 15:02
>zamykanie tematów w piaskownicy
Sephiroth
06-01-2015, 15:06
>zamykanie tematów w piaskownicy
>sugerowanie, że piaskownica jest zbędna
piaskownica nie jest zbedna, musze wam sie pochwalic ze jesli wypije z pol litra, mam tendencje do pisania postow albo czegos innego i strasznie mnie to rajcuje xD
huj
pozdro crajon, nagramy cos wierze
On się uczył prawa ulicy. To było tak, że doniósł policji na swojego rl kolege i nauczyli go prawa ulicy łamiąc mu żebra kopami, skacząc po głowie i tak przez 4 lata.
Oczywiście nie gniewaj się bo to jest JOKE
nie wiem kim jesteś, ale jedno jest pewne - jesteś bezbekiem
Crayon wlasnie pokazujesz swiętny przykład trolowania, bo zamiast zamknąć ten temat który ciągnie się dalej nie wiadomo po co to nakrecasz to wszystko z Azbestem.
GZ administracja
#PS GG
>crayon
>zamknąć temat
wybierz jedno ochemłaku
nie wiem kim jesteś, ale jedno jest pewne - jesteś bezbekiem
Dzięki za komplement. Ciekawe kim Ty jesteś ogórku kiszony.
Dzięki za komplement. Ciekawe kim Ty jesteś ogórku kiszony.
o ***** :D będą z Ciebie śmieszne posty
Ciekawe kim Ty jesteś ogórku kiszony.
Nick|Za co dostał
Demon (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20808)|Były Super Moderator forum
o ***** :D będą z Ciebie śmieszne posty
Wieeem, że będą hehehee dzięki ;D
Gz bycia byłym moderatorem forum. Na prawdę zaszczyt mi odpisywać na twoje posty.
PS. Ty przypadkiem nie jesteś kuzynem Lewiatana?
Azbestowy Człowiek
07-01-2015, 08:55
zastanówcie się dwa razy, zanim powiecie, że to ja jestem nieśmieszny
PS. Ty przypadkiem nie jesteś kuzynem Lewiatana?
co to? :confused:
co to? :confused:
Soorki, raczej Lucyfera.
Demon, jeżeli nie zmienisz tego name na forum, będę zmuszony napisać do Mortiisa by go zmienił, ponieważ czuję się zagrożony i mam omamy, przez które w nocy spać nie mogę.
Lewiatan = Lucyfer, farorz na kolędzie Ci nie powiedział? :D
to jest forum polskie a nie slunzkie
akysz krajon
Ciekawe czy Sasza coś wywalczył - czy został olany i nie otrzymał nic. A może to wszystko to jeden wielki spisek zorganizowany przed administrację który będzie się ciągnął dalej aż do 1 kwietnia. Wówczas wszystko okaże się jedynie żartem, ot taki sposób na nudę bo przecież serwer jest idealny i nie wymaga popraw :=D
Lewiatan = Lucyfer, farorz na kolędzie Ci nie powiedział? :D
Lucyfer to jest ten wygnany anioł z raju, czyli szatan, a Lewiatan ten potwór morski
KePuczasta
07-01-2015, 23:19
a Lewiatan ten potwór morski
Albo sieć sklepów wielobranżowych...
#top
Moim skromnym zdaniem administracja powinna zamknąć juz ten temat i tak nikt nie wnosi niczego nowego w miarę sensownego! Temat stał się tylko ogólnym miejscem spin wszystkich ze wszystkimi!!
#top
Moim skromnym zdaniem administracja powinna zamknąć juz ten temat i tak nikt nie wnosi niczego nowego w miarę sensownego! Temat stał się tylko ogólnym miejscem spin wszystkich ze wszystkimi!!
Wszyscy mamy Twoje skromne zdanie za przeproszeniem w dupie.
#top
Jak już pisałem to wszystko jest ustawione.
#top
To jest piaskownica, tu się dzieci bawią! To jak tu zamykać temat?!
Sephiroth
08-01-2015, 14:10
To jest piaskownica, tu się dzieci bawią! To jak tu zamykać temat?!
XDDD Dobrze ujęte :mad: :mad: :mad:
gwnstopro
08-01-2015, 14:31
Takie jedno pytanie.. Wspiera jeszcze ktoś akcje GG ?
Tak, dalej wspieram akcję GG (GGG) & AA.
Azbestowy Człowiek
08-01-2015, 15:02
ej co to znaczy AA
pytam, bo mam nick na 'A' i boję się, że to coś o mnie
w ogóle nazwa tego tematu jest chujowa i to można zmienić
ps. nie pytam co to znaczy GG (GGG), zgadnijcie czemu
Zamykanie tematów to ograniczanie wolności wypowiedzi
#OTWORZYĆ #WSZYSTKIE #TEMATY #JESUISAPO
Pierwszy Boonek
08-01-2015, 15:04
ej co to znaczy AA
pytam, bo mam nick na 'A' i boję się, że to coś o mnie
w ogóle nazwa tego tematu jest chujowa i to można zmienić
ANALizowac azbesta (if you know what i mean)
oczywiscie
no tak
Bardzo wyczerpująca lektura ...
6 lat kariery na tym forum nauczyło mnie, iż gdyby Sasha dostał takiego bana, na pewno uslyszeli bysmy o tym bynajmniej w FAKTACH :D .
Sokol from West
09-01-2015, 16:02
#top
W tym również Ty, bo ja nie widzę, żebyś coś sensownego tutaj dodała. Niektórzy tak bardzo przeżywają sprawę usunięcia Saszy, że muszą się tutaj wypowiadać i pisać jakieś głupoty ;>
Jakieś nowe ploty/info o tej sprawie? Chętnie bym coś poczytał, pośmiał się XD
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 16:15
to już jest temat 'O wszystkim i o niczym'
pierwotny zamysł już się wyczerpał
pytam z ciekawosci
co mieliscie na obiad dzis?
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 18:13
ryż sobie zrobiłem
Zupę ogórkową, ale nie dobra bo 1 raz gotowałem zupę :(
pytam z ciekawosci
co mieliscie na obiad dzis?
7 zestawów happy meal, zazdro?
Lagga v3
09-01-2015, 20:07
@Demon
Przecież dyskusja z tym kretynem Oxionem jest nawet gorsza od słuchania Chady czy Popka... :(
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 20:21
7 zestawów happy meal, zazdro?
groźny grubas wykryty xD
Sephiroth
09-01-2015, 20:50
groźny grubas wykryty xD
Czyżby nowe znaczenie skrótu GG?
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 20:58
nie, bo tutaj nie ma groźnych grubasów
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 21:04
pora zacząć ósmą stronę
Skoro jesteśmy już przy temacie GG to mam taki ciekawy itemek
http://i62.tinypic.com/9vlc75.jpg
jeżeli byłby ktoś zainteresowany aby posiąść taki unikatowy przedmiot proszę się ze mną skontaktować
Azbestowy Człowiek
09-01-2015, 21:59
czy to jest to słynne dowolne nazwanie dowolnego przedmiotu?
Azbest to już nie jestem Sasha zwanym Zaro Rookslayer? :mad:
Co do tematu jedzenia :
Jadłem dziś :
Podaje co:
1 danie : Papieros
2 danie : 3 filety rybne z patelni
3 danie : Litr herbaty + papieros
4 danie : Papierosów juz nie bedę ujmował w spisie dań dnia
5 danie : 2 filety rybne + 7 ziemniakow - również z patelni
6 danie : Flaki wołowe 3 talerze
7 danie : 2 bułki z szynka i serem Massdamer
8 danie : Ponowny litr herbaty + 5 jajek na twardo
9 danie : 4 snickersy
10 danie : jeszcze nie miało miejsca !
11 danie : jeszcze nie miało miejsca !
12 danie : jeszcze nie miało miejsca !
13 danie : jeszcze nie miało miejsca !
Azbestowy Człowiek
10-01-2015, 08:27
raczej nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.