PDA

View Full Version : Nowy wygląd forum (styl)

Ddosuja
30-12-2014, 18:46
Witam,
Moja propozycja polega na zmianie wyglądu forum, ponieważ wygląda ono jak windows 98 do windows'a 7 jak na dzisiejsze czasy. Wiem, że ogólnie vbulettin jest chujowy i najlepiej byloby go zmienic na ipb ale to sa duze koszty licencja styl plus duzo czasu na ogarniecie, a wgranie nowego stylu zajmuje kilka sek. Dodam jeszcze tak w ramach ciekawostki ipbb nie kara za tzw nulledy w Polsce poniewaz mysla ze to taki kraj bez prawa, a wiec pirat tez wchodzi w gre xD

Przykladowe style vbulletin 3.8.7

http://www.vbstyles.com/style.php?id=4

http://www.vbstyles.com/style.php?id=10

Pozdrawiam Trzynastak

.Animal.
30-12-2014, 18:54
To pierwsze bardzo ładne, jak dla mnie można zmieniać

zii_twardziel
30-12-2014, 20:10
Greenfox jest piękny, ale stary vbulletin i tak najbardziej mi odpowiada. Osobiście wolałbym zostać przy tym windowsie '98.

..:KoMBoj:..
30-12-2014, 21:46
właśnie miałem ostatnio podsunąć taką propozycje, ale mnie uprzedziłeś :D
oczywiście na tak, nowa skórka jak najbardziej, gdyż ta wygląda przestarzało trochę, zawsze to jakaś odmiana, a jak się nie spodoba to można wrócić do starej ;)

zaznaczylem tak, ale na inny
wszystko do uzgodnienia i wyboru

Demon
30-12-2014, 22:18
pisałem chyba z Squidem o nowym layoucie kiedyś

odpisał coś w stylu 'update musimy robić, nie ma czasu na głupoty' także chyba macie odpowiedź na ten temat

oczywiście jestem na tak (jakikolwiek nowy layout)

Verdo
30-12-2014, 22:21
W sumie to mi to obojętne. Używam skórki "APO" i nie zamienię jej nawet jak by dodali 10 innych, podoba mi się :)

Zaznaczyłem tak, chociaż teraz aktualnie wszystkie propozycje jakie są dodawania i tak pewnie nic nie znaczą, bo sami wiecie najlepiej co tutaj się poprawie, ( nic się nie robi)

Yoohi
31-12-2014, 06:51
Wolałbym ten blue, bardziej pasuje do słowa APO a zmienic cos by sie przydało. A co z reklamą serwera Przemku?

Azbestowy Człowiek
31-12-2014, 08:48
Moja propozycja polega na zmianie wyglądu forum

to zabrzmiało trochę jak

Wprowadźcie moją propozycję w życie, albo sami wiecie co.

Ta najgłówniejsza skórka z głównych to klasyka. Myślisz forum - widzisz ten nijaki niebieski i biały. I właśnie dlatego z tego powodu jest mi wszystko jedno. Na początku zdecydowanie bym się jarał nowym stylem. O ja. Ale fajnie. Kolorowo. Potem górę wzięłaby nostalgia, co oznaczałoby mój powrót do korzeni. Ale tak raz na tydzień posiedzieć na innym forum z tymi samymi ludźmi - DAJĘ OKEJKĘ XD

Dopiero po napisaniu tego posta przejrzałem te dwa style, które wkleiłeś. Jednak z tą okejką trochę się wstrzymuję. Forum apo jest inne niż reszta. Nie chodzi mi tu o treść (xD) ale właśnie o wygląd. Nową skórką, która byłaby dobra, powinna być taka prosta i z dużą ilością białego koloru - tak samo jak w tej klasycznej.

Spejson
31-12-2014, 09:20
ja bym chcial forum w barwach LEGIUNI (L)

KePuczasta
31-12-2014, 09:31
Fajnie, jakby zrobili nowa skórke pod APO, ale na ten moment, gdzie ekipa ciągle pracuje nad ubdate... Z nowa wersja domeny, wiąże sie trochę prac : nowe logo serwerowni dopasowane do stylu, nowe belki, banery, nowy wygląd rang, myślę że grafik teraz nie ma na to czasu....CHYBA że ekipa pomyśli nad zdobieniami konkursu w tym kierunku!

Jak narazie nie podoba mi się twoja propozycja, ani zaproponowane przez ciebie style ;-)

KaZeK
31-12-2014, 13:04
Osobiście jestem przywiązany do stylu default i na nic bym go nie zamienił. Jestem na nie, kupowanie czy piracenie stylu jest dla mnie stratą czasu.

Citko7
31-12-2014, 14:11
Mi nic nie przeszkadza w obecnym stanie. Jak ma się coś popsuć, to lepiej żeby tak zostało. =)

Ktoś II
01-01-2015, 23:08
Wg. mnie nie ma takiej potrzeby. Sam używam tego podstawowego(niebieski), bo jest czytelny i przejrzysty. Ciemne kolory forów mnie odstraszają ;)

Karmazynek
05-01-2015, 23:33
Szkoda czasu na robienie jakichś wyglądów śmiesznego forum. Lepiej zajęliby się aktualizacjami bo deadline dawno przekroczył jeden z drugim. #Jestem na nie.

Zarexoholik?
07-01-2015, 12:05
odpisał coś w stylu 'update musimy robić, nie ma czasu na głupoty' także chyba macie odpowiedź na ten tematoczywiście jestem na tak (jakikolwiek nowy layout)

Całkowicie się pod tym podpisuję. Po co tracić czas na robienie jakichś śmiesznych layoutów skoro to i tak nic nie zmieni. Nadal pisanie postów będzie polegało na tym samym, ale obecny wygląd forum jest odpowiedni. Zresztą to tylko forum, a przecież forum to tylko dodatek do gry.

Stanisław Wokulski
07-01-2015, 18:15
Witam.
Skórka APO jest już zrobiona i jest bardzo przyjemna, ale nikt z niej nie korzysta mimo to, że kiedyś była bardzo popularna. Sądzę, iż z nową byłoby tak samo. Na początku każdy by zmieniał na nią, a skończyłoby się na tym, że ludzie wróciliby do standardowego wyglądu. Jestem więc przeciw.

Pozdrawiam,
Stanisław Wokulski.