Zaloguj się

View Full Version : Moja propozycja, to: Dodanie trainów dla profesji [ ed i ms ]

kornikowy
02-01-2015, 17:24
Witam!!!

Moja propozycja jest taka żeby zrobić Train shooter'y dla profesji ED I MS. Właśnie teraz pytanie dlaczego TRAIN'Y SHOOTER'Y dla profesji ED i MS. W tedy może DRUGI ETAP BALANSU NIE BĘDZIE CZE BAŁO ROBIĆ I WYSTARCZY TYLKO TA MOJA PROPOZYCJA. Ale nie wiadomo zobaczymy.

Dlatego, że profesje ED I MS nie mają gdzie ćwiczyć SHIELDING, te trainy nie były by za darmo tylko płatne cennik na dole.

- CENNIK TRAIN'ÓW -

~ od 15 do 300 po 5 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 5 sc,
~ od 300 do 500 po 10 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 10 sc,
~ od 500 do 700 po 15 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 15 sc,
~ od 700 do 900 po 20 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 20 sc,
~ od 900 do 1,100 po 25 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 25 sc,
~ od 1100 do 1400 po 30 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 30 sc,
~ od 1400 do 1700 po 35 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 35 sc,
~ od 1700 do 2000 po 40 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 40 sc,
~ od 2000 do 4000+ po 300 sc [ na 1 godz. ] kolejna 1 godzina to 300 sc,

TRAINY TYLKO POLEGAŁY BY WBIJANIU WIĘKSZEJ OBRONY. NIE DO BICIA ICH JAK ROBIĄ [ EK I RP ], TYLKO by tam się ćwiczyło shielding { obronę } MAX obrona to 250 obrona shielding i potem by się już nie dało wejść na trainy i już nie będzie mógł on rosnąć.

Polegało by na tym, że ED i MS. mieli by lepszą obronę ( shielding ) i nie byli by oni słabi przy PVP i na RESPIE by nie dedali. Trainy bym dał na CAN bo tam jest dużo miejsca i tam by było jakieś 80 POKOI TRAIN'ÓW po 8 TRAIN SHOOTERY, w te trainy tylko by się tam stało nie używało się żadnych czarów ani nie waliło by się z UW/ lub innej BRONI.

Dlaczego CAN?? Dlatego, że tam jest dużo miejsca leżały by te trainy od razu koło statku w takim pomieszczeniu.

DODAJE SONDE!!!

Jak jesteś na NIE uzasadnij dlaczego NIE.

Jak jesteś na TAK zakreśl TAK w ANKIECIE.

Proszę o ZDANIE ADMINÓW.

Pozdrawiam !!!

Sephiroth
02-01-2015, 17:30
Trainery dla postaci magicznych :| Może dodamy im +23hp jak to mają rycerze... Nie jest to potrzebne, od kiedy magowie i druidzi są od bloczenia XD
Pomyliłeś chyba książki. Jestem na nie :eek:

Pierwszy Boonek
02-01-2015, 17:39
Jestem na NIE uzasadnij dlaczego

Dlatego ze bron uw, golden bolt, silver wand tak czy siak sa atakami magicznymi i shielding nie ma na nie wplywu..

aczkolwiek ja bym udostepnil normalne trainery profesjom magicznym z tego wzgledu ze nie mozna trenowac mlvla w miastach i trzeba sie po kątach chowac

red
02-01-2015, 18:06
Nie znoszę sorców i druidów dlatego jestem na nie. Chodzą takie cieniasy nie wiedzieć po co! knight to jest to a nie sorc który nic nie umie i nie idzie hotkeyów ogarnąć.

Norbix95
02-01-2015, 18:14
Nie znoszę sorców i druidów dlatego jestem na nie. Chodzą takie cieniasy nie wiedzieć po co! knight to jest to a nie sorc który nic nie umie i nie idzie hotkeyów ogarnąć.

Aha. Nie lubisz postaci magicznych i jesteś na nie? A ja nie lubię Ciebie i wy**** stąd. Knight jest dla takich cieniasów jak Ty, którzy nie umieją grać postacią magiczną.

Jestem za, ale MS/ED na trainerach powinni móc trenować mlvl no i shielding delikatnie coś powinien lecieć.

Razzler
03-01-2015, 00:26
Pytanie brzmi po co msowi/edowi trainery, skoro zeby wbić jeden poziom shielda to muszą siedziec w trainie caly dzien...

Splaxor
03-01-2015, 00:36
MAX obrona to 250 obrona shielding

Nie wiem czy wiesz, ale mi wbicie 166 shielda zajęło kilka lat, a dodam, że jestem EKiem, któremu shielding leci kilkadziesiąt (?) razy szybciej niż ed/ms.

@topic
Pomyśl ile trzeba czasu posiedzieć w trainerze i jaki będzie koszt wbicia kilku skilli w shieldingu. Dodam, że największy skill w shieldzie u profesji magicznej to 40. Wbicie 50 poziomu shieldinga jest bardzo ciężkie. To już lepiej iść wbić 10 lvli i zdobyć troszkę HP. Zapewniam cię, że te kilka HP jest więcej warte niż ten jeden shielding. Inna sprawa, że postać podczas walki jest ruchoma, a shielding nie ma wpływu na otrzymywane ataki magiczne.