View Full Version : toxic plant
Analfabeta
02-01-2015, 21:16
Proponuje dodac Toxic Plant do taskow 50-100 rookgard
Oczywiscie z powiekszeniem jego respa dla zainteresowanych graczy ow Taskiem. potwor niby bogaty w sobie platynkami co spadaja lecz expienie w tym zakresie lvl'owym na nim jest narazone na waste zużytymi potkami
Taski to tylko małe urozmaicenie do gry, nikt nie zmusza Cię do ich wykonywania. Wydaje mi się że macie w czym wybierać jeżeli chodzi o task. Jestem na nie.
Taski to tylko małe urozmaicenie do gry, nikt nie zmusza Cię do ich wykonywania. Wydaje mi się że macie w czym wybierać jeżeli chodzi o task. Jestem na nie.
Na rook jak dla mnie powinno się dodać taski na kongry i sibady bo slime i bk poszły już do lamusa jak dla mnie a teraz nie ma już specjalnie na czym tasków robić.
KePuczasta
05-01-2015, 16:18
Tu chyba nie chodzi o to żeby taski były na wszystkie monstery, tylko o to zeby lepiej je dobrać, można np zamienić jakiegoś moba na innego, bk są spoko ale slimy?! Tam ja wbijalam na ringach 15 pzm :-/
Sephiroth
05-01-2015, 21:29
Nie na wszystkie moby musi być task. Idąc takimi propozycjami to najlepiej, żeby były taski na każdego mobka. :D Niestety jestem na nie, bez tasków również idzie expić. :)
Zarexoholik?
07-01-2015, 12:24
W obecnych czasach kiedy każdy ma możliwość używania przedmiotów, które dają % do expa, speeda lub też mają tak ogromną ilość możliwości co do wyboru moba na jakim będą expić dodawanie kolejnych tasków to nic innego jak ułatwianie i tak już banalnej gry. Ja nawet byłbym za tym, żeby usunąć większość tasków, tak by gra stała się trudniejsza.
Sorc Aka Siochacz
08-01-2015, 06:53
Jest wystarczająca ilość potworów przypisana na dany przedział LVL.
Niestety jestem na NIE!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.