PDA

View Full Version : Poziom Na Guild Chacie

Novi
08-01-2015, 01:53
Prawdopodobnie kilka takich propozycji już było, lecz z niewiadomych względów nie weszła ona w życie serwera.

A więc mam taką propozycję, żeby na guild-chat był pokazywany LVL gracza.

Ot cała propozycja ;)

Dodaję sondę.

Sorc Aka Siochacz
08-01-2015, 06:50
Jestem na TAK.
Jak dali na PW, że widać LVL, to czemu nie na Guild Chat ;)

Stanisław Wokulski
08-01-2015, 16:53
Witam.
Jest mi to obojętne ponieważ rzadko korzystam z guild-chatu. Mało jest gildii na serwerze, które utrzymują się przez więcej niż miesiąc i mają pokaźną liczbę graczy, więc mało kto na to zwraca uwagę.

Pozdrawiam,
Stanisław Wokulski.

Sokol from West
08-01-2015, 19:03
Na serwerze są może ze 3-4 gildie, które są w miarę aktywne, więc nie widzę takiej potrzeby. Teraz raczej nikt nie siedzi na guild-chat, większość jest na ts'ie/skype. Zbędna propozycja ;)

KePuczasta
08-01-2015, 20:00
Na tak, myślę że to dla tych którzy są w gildi duże ułatwienie, a skoro na pw jest to dlaczego nie ma tego na gc, a idac kogoś bić albo umawiając się ja solo trzeba się pytać o lvl...

Aurus
08-01-2015, 20:17
Tak! Super pomysł! Ja czesto po prv rozmowie na gc tez patrze na lvl gracza ale go nie ma! ;s

#Lordzik#
08-01-2015, 20:39
Facet jeżeli gildia jest ogarnięta czyt. JIHAD to rozmawia się na ts3 / ventrilo i każdy wie kto jaki ma poziom doświadczenia.
Tylko ważne info jak się kogoś goni czy coś, pisze się czasami na /gb.
Nikt normalny nie używa guild chatu.

Jestem na NIE.

Hokage
09-01-2015, 01:01
Na każdym kanale pokazywany jest lvl to czemu nie Guild Chacie? Propozycja jak najbardziej spoko

Jestem an tak oczywiście.

Zarexoholik?
09-01-2015, 10:38
A jakie to ma znaczenie jaki ktoś ma poziom? Po co ci to wiedzieć skoro możesz to sprawdzić na głównej stronie w wyszukiwarce postaci jak tak bardzo ci na tym zależy? Całkowicie zbędne - ogromna strata czasu na dodawanie głupot.