Zaloguj się

View Full Version : Usprawnienie systemu Namelock

Novi
12-01-2015, 20:39
Witam, myślałem ostatnio nad tym żeby usprawnić jakoś system sprzedaży NAMELOCKów.
Wiem, że teraz zajmują się tym Rinson i Santano.. Ale tak jak w moim przypadku siedzę już kolejny dzień 3-4? Pisze bezczynnie na RRV, pisałem 2 dni temu na priv na forum. 0 odpoiwedzi 0 kontaktu, chociaz Rinson był na forum.
Można by to jakoś usprawnić, żeby chodziło to automatycznie?
Wprowadzić KOD na Namelocka? Kod sms itp ^^

Bo lvl ucieka, jeśli to potrwa kilka dni dłużej, to bedzie kolejny wydatek :)

dodaje ankiete.:confused:

Oczywiście ekipa ma wgląd do osób ktore zmieniły nick, i zawsze może pózniej to zmienic jesli cos by bylo nie tak.

zii_twardziel
12-01-2015, 22:40
Ja chcąc kupić namelocka kilka dni temu dostałem odpowiedź od razu po napisaniu rrv więc nie widzę tu żadnego problemu i na sam system narzekać nie mogę.

Goatee
12-01-2015, 22:48
Tylko zauważ, że cena namelocka jest zależna od lvla postaci. Jedna pacc runa to koszt 23zł. Jak to zmienią to jaką cenę dasz dla 3k lvla? 90zł za smsa? XD Bo trzeba wtedy ddać 4 runki. Propozycja bez sensu więc jestem na nie.

PS. Lepiej cierpliwie poczekaj aż ktoś się do Ciebie odezwie. Serio, to nie jest takie trudne.

Novi
12-01-2015, 23:08
Ja chcąc kupić namelocka kilka dni temu dostałem odpowiedź od razu po napisaniu rrv więc nie widzę tu żadnego problemu i na sam system narzekać nie mogę.

Widzisz a ja 4 dni czekam :) Bez odpowiedzi w grze na zadne RRV, bez odpowiedzi na forum ;)

Nie lepiej jak dadza uprawniena komus z ekipy jeszcze? po czo ich tylu jest xD

No dokładnie ewentualnie dołożyc 1-2 osoby.. które siedzą bo siedzą.. ^^ niech się przydadzą do czegoś :D

.Animal.
12-01-2015, 23:11
Jeśli wystarczająco dobrze napiszesz podanie o namelocka poczekasz maksymalnie dwa dni. Jest dobrze tak jak jest.

Palldino
12-01-2015, 23:13
Nie lepiej jak dadza uprawniena komus z ekipy jeszcze? po czo ich tylu jest xD

Caav
12-01-2015, 23:25
Nikomu nie będzie się chciało tym zająć, bo zmiana nazwy postaci nie jest aż tak popularna, żeby jej proces automatyzować.

Hokage
13-01-2015, 13:05
Dałem tak ale dlatego żeby dali tą możliwość np, Yagami lub Eklerq bo oni są bardzo często.

Tak.

Maxymek
13-01-2015, 14:06
Sam pomysł popieram, jest naprawde ciekawy...
Natomiast tak jak wyzej pisali... 3k lvl sie nie wyplaci za sms ;D a jak sie zrobi rowno ze sms dla kazdego taki sam to beda ludzie plakac ze zno w zrownali wysokie lvl z niskimi....
Uwazam ze wlasnie najlepszym rozwiazaniem jest dobrac kogos kto by mial czas i glooownie tym sie zajal.
Ja osobiscie nie uzywalem namelockow jeszcze ale bede myslal nad kupnem i fajnie gdyby nie trzeba bylo dlugo czekac :D
Pozdrawiam

Zarexoholik?
13-01-2015, 16:04
Jeśli jako "usprawnić" rozumiesz dodanie możliwości dawania namelocka za pacc runy innym z administracji to jestem na TAK.

Bombarder
12-02-2015, 23:00
Jestem na tak, tutaj bardzo rzadko ktoś odpisuje na RRV czy na forum(z administracji), usprawniło by to zdecydowanie zmianę namelocka, a trudne nie jest.

P.S Mortiis świeża gotówka.

Kr!Sx
18-02-2015, 00:15
Oczywiście że tak. Tu nie ma co liczyć na pomoc ze strony gma czy tutora (chyba ze chcesz przerwe od apo=ban).

stoweczka2
24-02-2015, 10:31
Jestem na nie dawniej nie było możliwosci i było ok a teraz zobaczcie jak kazdy zmienia na idiotyczne nazwy postaci .Ktoś chce zmienic niech czeka kazdy ma swoje zdanie co złego to nie jaa ;)

SobiDj
26-02-2015, 08:10
Wiesz co ... Sam osobiście nie miałem okazji korzystać ze zmiany Nicku.
Lecz gdy miałem jakieś pytanie, czy pisałem z obojętnie jaką pierdołą na RRV, zawsze ktoś odpisywał.
Więc może Ty źle piszesz na tym RRV ?
Napisz jaką dokładnie masz sprawę:

"Witam. Mam sprawę odnośnie namelocka. Proszę o szybki kontakt."

Ja tak przeważnie pisałem i z odpowiedzią nie miałem żadnego problemu :)

@top
Na nie :)