Zaloguj się

View Full Version : Propozycja dotycząca Double

Wojowniczek
15-01-2015, 19:22
Potwory double są totalnie bez użyteczne. Dlaczego?
Nie opłaca się na nie chodzić z 3 powodów:
- Loot typu g axe , mls jest nie spotykalnie rzadko
- Mało expa
- Długa droga.
A więc,moja propozycja polega na dodaniu do potworów Double wiekszej częstotliwosci spadania itemów. Myślę że jest to dobre rozwiązanie , gdyż mało kto je odwiedza.

@down Zapewne wszystkie Nie są od osób które nawet nie wiedzą co to za potwór :)

Spejson
15-01-2015, 19:36
zmniejszyc hp, zwiekszyc hity, zwiekszyc expa, loota zostawic i git

Tsu
Tak tak, dodać do loota jeszcze uw, shaman seta itp, gościu jest wiele respów co nikt nie odwiedza nie podoba się to tam nie śmigaj, masz inne respy do expa. NA NIE.

Turook
Jestem na tak, połowa respów dodanych na APO jest bez sensu : [

Hokage
15-01-2015, 21:19
Dodać exp i zajebisty potwór do expienia patrząc na to, że teraz nie ma gdzie expić.

Jestem na tak.

Delorian17
15-01-2015, 22:52
Jestem na tak, proponowałbym także dodać coś w stylu jakis motylek czy coś innego bardzo rzadko, double to już dawno zapomniany resp, zresztą nie jedyny!

Sokol from West
15-01-2015, 23:31
Oczywiście, że jestem na tak. Jest to spory teren, odwiedzany chyba tylko jak idziemy na Creatora... Można by trochę tego moba zmienić, coś z hp/lootem zrobić i ciut więcej expa. Szkoda, żeby ten obszar się marnował.

Zarexoholik?
15-01-2015, 23:38
Od momentu wprowadzenia Doubli praktycznie nikt na nich nie expił, tylko jakieś nooby. Jest to totalnie nieopłacalne, bo ten mob ma za dużo hp, a daje za mało expa. Loot też jest marny, więc nie ma tam ani zarobku, ani expa, totalna strata czasu.

Wystarczy zmniejszyć ilość hp oraz poprawić loot (dodać więcej cennych przedmiotów).

Trochę myślenia i już nam się Pan Zarex pogubił...

Dziękuję za pomoc, już poprawiłem. Widocznie się zamyśliłem pisząc tego posta, spokojnie.

KePuczasta
15-01-2015, 23:58
Zwiększyć lot, gdzie już co kawałek jest placz o za dużą idość kcc na serwie!? Serio!?
Wystarczy tylko zwiększyć na tym mobie otrzymywany exp i bedzie idealnie! Generalnie na tak...

Yoohi
16-01-2015, 00:39
Zwiększyć lota podnieś HP zwiększyć Expa, jestem na tak

zii_twardziel
16-01-2015, 10:34
Jest to totalnie opłacalne, bo ten mob ma za dużo hp, a daje za mało expa.

Trochę myślenia i już nam się Pan Zarex pogubił...

@top
Oczywistą oczywistością jest, że potwory takie jak Double po prostu marnują miejsce na mapie. Z tego co pamiętam kiedyś leciało z niego w miarę obficie, ale jak to na apo bywa szybko się to zmieniło. Proponuję zwiększyć otrzymywany exp, a hp i całą resztę zostawić. Nie zróbmy kolejnej gafy jak w przypadku Bally.

@ editi
Chciałbym zobaczyć osoby które zaglosowaly na NIE i poznać przyczynę owego głosu ;)są to zapewne takie osoby które tu nie grają, a wchodzą tylko po to żeby niszczyć sondy innym :)

Sonda jest anonimowa więc nie rozumiem o co Ci chodzi? Pomijając fakt, że Double znasz ze spisu potworów na stronie serwera :o

Novi
16-01-2015, 12:17
Również jestem za tym żeby poprawić tego potwora, ale jak to ktoś wyżej stwierdził jest wystarczająco dużo kasy na serwerze. Wystarczy podnieść expa i zmniejszyć hp. Może zrobić go ciut korzystniejszym pod względem expa od innych potworów, natomiast loota w ogóle wycofać. Żeby expiac nie miało się profitów tylko lekkie waste, co powyżej 300 lvla jest niespotykane.

@ editi
Chciałbym zobaczyć osoby które zaglosowaly na NIE i poznać przyczynę owego głosu ;)są to zapewne takie osoby które tu nie grają, a wchodzą tylko po to żeby niszczyć sondy innym :)

Caav
16-01-2015, 12:35
bo ten mob ma za dużo hp, a daje za mało expa

Akurat stosunek uzyskiwanego doświadczenia do ilości punktów życia tego potwora jest całkiem niezły (lepszy niż u Dark Lorda), tyle że sprawę psuje summonowany Double.

Sprawa tłuczona już od kilku lat, proponuję podrasować loot i osłabić przywoływane Double.

Goldi
16-01-2015, 18:10
Proponuje dać dosłownie zero loota a zrobić bardzo dobry exp i zmniejszyć hp potworowi, może niech chociaż na jednym mobie się bardzo dobrze expi w zamian za brak loota ^^

Samuraj
17-01-2015, 12:05
Sprawdzałem już tego moba hp nie ma wcale tak dużo jak dla mnie jest okej wystarczyło by osłabić summona oraz poprawić lota oraz dodać nieco expa jestem na tak :)

Sorc Aka Siochacz
17-01-2015, 15:00
Pozostawić tak jak jest, ale usunąć summona i jest okej.
To nie jest potworek do zarobku ;)

#Lordzik
Co racja, to racja xD
Double do 1 potwora już nie pasuje.

#Lordzik#
17-01-2015, 15:05
Pozostawić tak jak jest, ale usunąć summona i jest okej.
To nie jest potworek do zarobku ;)

Wtedy trzeba by zmienić nazwę na Single XD.

Największym minusem przy nim jest dla mnie odległość respa.
Jednak co do zmian jestem na TAK.

stoweczka2
20-01-2015, 12:25
Zwiększyć lot, gdzie już co kawałek jest placz o za dużą idość kcc na serwie!? Serio!?
Wystarczy tylko zwiększyć na tym mobie otrzymywany exp i bedzie idealnie! Generalnie na tak...

Splaxor
20-01-2015, 12:50
Temat przekazałem Squidowi. Jestem pewien, że wypowie się tutaj i będziemy wiedzieć co dalej.