View Full Version : [Konto] Czy opłaca się tu jeszcze grać?
Siema, tak sobie myślę czy opłaca się tu jeszcze grać, pewnie apo zostanie za niedługo zamknięte, jak się opłaca to jaką profesją najlepiej? Mam zamiar znów zacząć grać ale podchodzę do tego grania "wielkimi" krokami. Ots nawet nie zachęca nowych graczy ;c
tymczasowy
16-01-2015, 22:46
Nie, bo nienormalni gracze pozawyżali ceny itemów. Kiedyś runa pacc 3kcc, teraz 1500 100 900. Jest dziwnie smutno, jak widze rook rzygac mi sie chce..wszystko to samo co 5 lat temu.
Nie, bo nienormalni gracze pozawyżali ceny itemów. Kiedyś runa pacc 3kcc, teraz 1500 100 900. Jest dziwnie smutno, jak widze rook rzygac mi sie chce..wszystko to samo co 5 lat temu.
Wiesz dlaczego? Bo jest inflacja kcc, mniej ludzi kupuje runki za zł..
Oxion95 Reload
17-01-2015, 06:41
Siema, tak sobie myślę czy opłaca się tu jeszcze grać, pewnie apo zostanie za niedługo zamknięte, jak się opłaca to jaką profesją najlepiej? Mam zamiar znów zacząć grać ale podchodzę do tego grania "wielkimi" krokami. Ots nawet nie zachęca nowych graczy ;c
Idź na rl. Szczerze nie opłaca się tu grać :)
Idź na rl. Szczerze nie opłaca się tu grać :)
Naprawdę nie wiem dlaczego ludzie grają jeszcze na rlu, tam ponad 50% graczy online to po prostu boty, na apo przynajmniej jak ide na respa i widze że ktoś expi to wiem że jest to gracz a nie maszyna, jak dla mnie nie ma czegoś takiego czy opłaca się grać czy nie, gra ma ci sprawiać przyjemność jeżeli tego nie robi po prostu w nią nie graj.
Naprawdę nie wiem dlaczego ludzie grają jeszcze na rlu, tam ponad 50% graczy online to po prostu boty, na apo przynajmniej jak ide na respa i widze że ktoś expi to wiem że jest to gracz a nie maszyna, jak dla mnie nie ma czegoś takiego czy opłaca się grać czy nie, gra ma ci sprawiać przyjemność jeżeli tego nie robi po prostu w nią nie graj.
yyy na apo ludzie nie bocą? :eek: Jeżeli potrafisz to bocisz... Dobrze ustawiony cave i go, go, go...
@Topic
Nie opłaca się grać na APO ponieważ:
- mają wyjebane na serwer
- traktują ludzi jako ważni i ważniejsi
- Grają tu same osoby sprzed wieków i te osoby pozostaną(chyba, że ktoś zmądrzał i nie gra)
- Regulamin jest napisany, lecz w ogóle nie stosowany, gdyż "ekipa debili" nie bierze go pod uwagę i robi co chce
- cały czas obiecują, a jest jak zawsze czyli ponad ROCZNE opóźnienia po czym wychodzi tak, że i tak nie wprowadzą połowę rzeczy
- OSTATNIO!: Wałek z Sasha Rookslayer(skasowali mu postać), lecz na pewno było to bardzo dobrze uzgodnione dlaczego? Ponieważ, nie widać płaczu na forum, a każdy wie czym dla niego był świat pixeli... Odpowiem... Wszystkim bo innego nie miał, nie raz płakał na forum o głupoty, a teraz nie płaczę o postać? Dziwne, dziwne ;)
Biorąc pod uwagę WSZYSTKO, nie wiem jakich byś szukał + NIE OPŁACA SIĘ GRAĆ NA TYM GÓWNIE
Znając życie puścisz bota, dostaniesz bana i będzie jedynie płacz więc rzeczywiście nie opłaca Ci się tu grać.
Jeżeli to było do mnie, boce od czasu kiedy pamiętam - efekt dostałem bana raz i tylko dlatego, że się przyznałem Tygrysowi do tego, jak robiłem ss'a jak zrobiliście chujowe UW jak jeszcze "wypadało" pod nogi jako druga ekipa.
tymczasowy - przecież miałeś odejść więc co Ty tu jeszcze robisz?!
Dla ciebie nie.
x2
Znając życie puścisz bota, dostaniesz bana i będzie jedynie płacz więc rzeczywiście nie opłaca Ci się tu grać.
A ja sobie zacząłem na nowi kilka dni temu.
Nikt nie każe Ci grać o topke ;) ja np gram dla zabawy. Usiade sobie sobie wieczorkiem na te 2-3 pogram i tyle.
Grając od nowa od 1 lvla widzę po ilości ludzi na repsach, że ludzie cały czas zaczynają grać na nowo.
To tylko Twoja decyzja ;))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.