View Full Version : Songo han aka Demoniczny
Sir Krystian
18-01-2015, 19:05
Witam!
Otóż natchniony weną postanowiłem dostarczyć wam dawkę humoru :D A więc od początku :D
Dzięki pewnych osób dostałem się na ts'a poważnej gildi jaką jest PLNy. Jak już wiecie w tej potężnej gildi znajduję się taka 6 letnia osóbka jak Demoniczny aka songo aka brat Czeczena ;D Więc podstępem na początku mam nagrywke luźnej rozmowy, a następnie podstępem napisałem do demonicznego na priv i tutaj mamy przykład jak koledzy z gildi pomagają songo ( Około 7min te pytania).
Ogólnie miłego słuchania :*
http://www57.zippyshare.com/v/UMfDy6EV/file.html
Tutaj Jeszcze mamy Nick Songa "Miłosz" I ten opis Lubie chłopców
http://i59.tinypic.com/2zfmjd3.jpg
A Tutaj mamy opowieść Pikeja :D
http://i57.tinypic.com/2wqsfww.jpg
Pozdrawiam Wszystkich, A Szczególnie Gildię PLNy. :*
@Down
Jestem rok starszy od Songa więc proszę mi wybaczyć moją nieśmiałość ;/ Mam 8 lat w październiku
Sephores
18-01-2015, 19:14
Ty chyba masz 10 lat :) Wbij na ts i sie odzywaj bo jestem ciekaw ile ty masz lat -.-
Azbestowy Człowiek
18-01-2015, 19:20
chciałbym mieć przez jeden dzień taki głos
On powinien dostać nagrode nobla za swoj "debilizm zycia". Dobry temat. Pozdrawiam prawilne mordy.
ale lamus glos jak pizda
ej no sory tak bylo hehe, elo tu spejson
pozostawie to bez komentarza... ten mody ma nick Demoniczny Knight? pozdrow warloki hahaha
Tak ten Milosz ma postac o nicku Demoniczny Knight.
Lagga v3
18-01-2015, 20:36
Widzę, że poziom graczy APO spada z roku na rok coraz bardziej, wo.
Xienus o.O
18-01-2015, 21:24
Takie działanie stanowi przestępstwo z art. 267 §1 i §2 kodeksu karnego, zgodnie z którym:
§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1-3 ujawnia innej osobie.
Ponadto takie działanie narusza dobra osobiste podsłuchiwanych osób.
Chronione prawem dobra osobiste zostały wymienione w art. 23 kodeksu cywilnego i są to między innymi zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska. Jednak orzecznictwo sądów stale – zgodnie zresztą z intencją ustawodawcy – rozszerza tę listę.
I tak, zgodnie z orzeczeniem Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 6 lipca 1999 roku (sygn. akt I ACa 380/99), za dobra osobiste należy uznać również swobodę wypowiedzi, wybór rozmówcy i tajemnicę rozmowy. Sąd stwierdził naruszenie tych dóbr osobistych, gdyż strona pozwana utrwalała prywatne rozmowy powódki, bez jej wiedzy i zgody, za pomocą urządzenia podsłuchowego umieszczonego pod blatem stołu, aby następnie wykorzystać te nagrania w swoim procesie rozwodowym.
Sir Krystian
18-01-2015, 21:46
No to chłopaki muszę się z Wami pożegnać ;/
Jak wyjdę z poprawczaka za udostępnianie nagrań z Ts'a to nagram nowy, pozdro i do zobaczyska za parę lat ;(
MUDZYN WANTED
http://i60.tinypic.com/20gld9v.jpg
MUDZYN W POPRAWCZAKU :(
Co ***** jebłem śmiechem czeczen jak to przeczytałem XDDDDDDDDDD
MUDZYN NA CELOWNIKU! XDDD
#
Krystian, jebłem jeszcze bardziej XDDDD
Songo Han i Mudzyn rozwód? :D O ***** jebłem XD
Sokol from West
18-01-2015, 23:16
Ostatnio mogliśmy zauważyć, ilu znakomitych prawników mamy na forum. Niestety, jeszcze nikt nie został skazany, mimo paragrafów na jakie się powoływali. Może Ty Mudzyn będziesz pierwszym, który został skazany :(
Zarexoholik?
19-01-2015, 10:40
Takie działanie stanowi przestępstwo z art. 267 §1 i §2 kodeksu karnego, zgodnie z którym:
§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.
§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1-3 ujawnia innej osobie.
Ponadto takie działanie narusza dobra osobiste podsłuchiwanych osób.
Chronione prawem dobra osobiste zostały wymienione w art. 23 kodeksu cywilnego i są to między innymi zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska. Jednak orzecznictwo sądów stale – zgodnie zresztą z intencją ustawodawcy – rozszerza tę listę.
I tak, zgodnie z orzeczeniem Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 6 lipca 1999 roku (sygn. akt I ACa 380/99), za dobra osobiste należy uznać również swobodę wypowiedzi, wybór rozmówcy i tajemnicę rozmowy. Sąd stwierdził naruszenie tych dóbr osobistych, gdyż strona pozwana utrwalała prywatne rozmowy powódki, bez jej wiedzy i zgody, za pomocą urządzenia podsłuchowego umieszczonego pod blatem stołu, aby następnie wykorzystać te nagrania w swoim procesie rozwodowym.
http://i59.tinypic.com/10dyw7p.gif
#topic
Daj ktoś reupload, bo: "File does not exist on this server", a też chcę się pośmiać. :v
Sir Krystian
19-01-2015, 13:21
Już wrzuciłem działającego linka, pozdrawiam jeszcze z własnego domu.
Decisive
19-01-2015, 17:50
Jestem na nagraniu - sprawa trafia do odpowiednich służb
http://memytutaj.pl/uploads/2014/06/26/kamil-sciagnij-rysownika-trzeba-sporzadzic-portret-pamieciow.jpg
Ładnie ładnie. Cobra aka power. Zamiast "Deci zaczynasz kozaczyć" To mogłeś powiedzieć "Deci zaczynasz strasznie gwiazdorzyć
Sephores
19-01-2015, 18:38
Mudzyn masz powod do smiechu? Bo dla mnie to wcale nie jest smieszne, nagrac mlodsza od siebie osobe i bez jego pozwolenia udostepniac to innym po czym sie glupio z tego cieszyc -.-
Zarex wystarczy ze spojrzysz w lustro to bedziesz mial powod do smiechu :(
Dziwi mnie to dlaczsgo jeszcze nikt nie zamknal tego zenujacego tematu.
Z mojej strony to tyle.
Pozdrawiam all frajerow ktorzy mieli z tego zaciesz.
Sir Krystian
19-01-2015, 19:05
@Sephores
Zrobiłem co chciałem i mam potężna beke nie tylko z tego dziecka ale z całej Waszej śmiesznej gildi, która udaję dorosłych, a w rzeczywistości to armia gimbów :(
Pozdrawiam :*
#Lordzik#
19-01-2015, 19:07
Słabizna.
Beczki Jihadowe na vencie były duuuuużo lepsze.
Pozdrawia wokalista zespołu Akcent!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.