View Full Version : Bluza
Siema, chcę sobie kupić jakąś fajną bluzę. Patrzyłem na te wszystkie rapsy, ale tam po 200+ bluzy :p:p
Jak znacie jakąś stronke z bluzami takimi w miarę dobrej cenie podeślijcie ;)
Jak macie jakieś konkrety to też może być.
Kaptur lub bez, najlepiej nie czarna bo takich mam już 3 xd
#edit
Chce wkładana przez głowę
i w sensie fajna chodziło mi o to, żeby wyglądała dobrze i była w miarę solidna. O to chodzi, że nie chce płacić za markę typu Prosto, czy jakiś inne
i jeszcze bez żadnych chujowych polskich napisów (przesłań życiowych mądrych gimnazjalistów)
idz do jakiejś galerii i znajdziesz coś co Ci odpowiada
byłem, ale w tych bluzach z Croppa czy innych takich znanych firm chodzi dużo osób. Wole nie mieć bluzy w której chodzi kilka osób z mojej szkoły
może nie są tak tanie jak bluzy z targu, ale są sztos
sprostowanie, nie chodziło mi, żeby ta bluza kosztowała 20,50 czy 70zł. Niech kosztuje więcej. Nie chce po prostu płacić za napis "WSRH", czy inne gówno
zii_twardziel
19-01-2015, 10:11
http://allegro.pl/fajna-i-ciepla-bluza-j-melanz-l-obw-kl-104-i4963130127.html
fajna i ciepła bluza melanż
Zarexoholik?
19-01-2015, 10:28
Co to znaczy "fajna", mógłbyś zdefiniować? Dla mnie fajna np. to znaczy solidna, wykonana z dobrych materiałów - za taką bluzę nie zapłacisz mniej niż 200zł. Więc jeśli chcesz jakąś poniżej 200zł to szukaj promocji albo kupuj na rynku lub w lumpeksach. Wpisz sobie w wyszukiwarce "fajna bluza tylko nie powyżej 200zł".
Specjalnie dla ciebie wyszukałem stronę z "fajnymi" bluzami, które powinny ci pasować:
www.fajnebluzy.pl/
Wojowniczek
19-01-2015, 12:02
Sam zamawiam ze strony UrbanCity.pl bluzy są drogie fakt , ale płacisz za jakość i za napis. Posiadam kilka bluz z tej strony od różnych producentów i nie narzekam. Najlepiej załapać się na promocje , a o to nie trudno :D Bluzy są naprawdę ciepłe i "FAJNE".
http://allegro.pl/fajna-i-ciepla-bluza-j-melanz-l-obw-kl-104-i4963130127.html
fajna i ciepła bluza melanż
ja pierdole
Sam zamawiam ze strony UrbanCity.pl bluzy są drogie fakt , ale płacisz za jakość i za napis. Posiadam kilka bluz z tej strony od różnych producentów i nie narzekam. Najlepiej załapać się na promocje , a o to nie trudno :D Bluzy są naprawdę ciepłe i "FAJNE".
ja pierdole
idz do jakiejś galerii i znajdziesz coś co Ci odpowiada, chyba, że wymagasz jakiegoś mentora na bluzie w stylu jebać policje no to dopisze trzeci raz - ja pierdole
http://rockmetalshop.pl/product-pol-163346-bluza-KILL-STAR-SPLIT-PERSONALITY-rozpinana-z-kapturem.html
Proszę bardzo, bluza fajna, co prawda droga, bez polskich przemyśleń gimnazjalisty i pewnie nikt w twojej szkole jej nie ma. Nie ma za co.
byłem, ale w tych bluzach z Croppa czy innych takich znanych firm chodzi dużo osób. Wole nie mieć bluzy w której chodzi kilka osób z mojej szkoły
gosciu H&M Pull&Bear etc, na 100% nie pozalujesz ;)
ps. poszukaj na www.hype5.pl
http://rockmetalshop.pl/product-pol-163346-bluza-KILL-STAR-SPLIT-PERSONALITY-rozpinana-z-kapturem.html
Proszę bardzo, bluza fajna, co prawda droga, bez polskich przemyśleń gimnazjalisty i pewnie nikt w twojej szkole jej nie ma. Nie ma za co.
ZAPOMNIAŁEŚ CHYBA DODAC " I BEDZIESZ WYGLADAL W NIEJ JAK IDIOTA"
Jeśli chcesz zwykła fajna ciepła i modna bluzę polecam ci sklepy takie jak: Bershka, Diverse, Reserved. H&M to sklep Dla pedałów.
Pozdro
ZAPOMNIAŁEŚ CHYBA DODAC " I BEDZIESZ WYGLADAL W NIEJ JAK IDIOTA"
Jeśli chcesz zwykła fajna ciepła i modna bluzę polecam ci sklepy takie jak: Bershka, Diverse, Reserved. H&M to sklep Dla pedałów.
Pozdro
A Bershka dla kobiet :D
Nie wiem czy gdzieś można w necie spotkać bo nie szukałem ale mogę Ci polecić firmę Stormberg - może nie są tak tanie jak bluzy z targu, ale są sztos :>
#edit: down:
byłem z dziewczyną, mają niby coś tam z męskich rzeczy ale to jest jakieś 10% sklepu :P
To była odpowiedź dot. Twojej opinii o H&M - część rzeczy również jest normalna. Tak samo jak w Berschce jest część męska ;)
A Bershka dla kobiet :D
No to Widzę ze nigdy w życiu w Bershce nie byłeś.
Ale kłócić się nie będę ;)
Od lat się tam ubieram i nie wydaje mi się żeby któraś z moich rzeczy była rzeczą damska
@ Squid
Może i masz rację.. Ale tersz w sumie w każdym sklepie jak wchodzisz to Czasem zastanawiasz się czy to dział męski czy damski.
Aczkolwiek na pewno Bershka jest sklepem gdzie będzie yo bardziej widoczne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.