Zaloguj się

View Full Version : Gadu-Gadu - problem

Arab
21-01-2015, 01:49
Witam, zwracam się z pytaniem dotyczącym komunikatora Gadu-Gadu. Pewnego dnia zauważyłem, że usuwa mi z kontaktów jedną osobę, po ponownym dodaniu tej osoby wszystko jest ok, lecz za kilka godzin sytuacja się powtarza, dodam, że to dotyczy wyłącznie jednej osoby. Czy ktos z was miał kiedys podobną sytuację? Usunąłem GG i zainstalowałem ponownie, ale to nie pomogło, szukałem w internetach, lecz nie spotkałem się z takim problemem, czekam na jakąs odpowiedź.
Week - ta osobę mam w kontaktach mniej więcej rok i dopiero teraz zaczęło się tak robić, dodam jeszcze, ze po zaproszeniu tej osoby pisało " Ty i xxxx zostaliście znajomymi" około godziny 18 a ona zaakceptowała dopiero o 20????? Wtf przyjęło mnie samo, po czym ona mnie znów przyjęła?

Demon
21-01-2015, 06:11
napisz do nich maila? dziwna sytuacja, wątpie, że ktoś Ci tu pomoże

Week
21-01-2015, 12:44
Witam, zwracam się z pytaniem dotyczącym komunikatora Gadu-Gadu. Pewnego dnia zauważyłem, że usuwa mi z kontaktów jedną osobę, po ponownym dodaniu tej osoby wszystko jest ok, lecz za kilka godzin sytuacja się powtarza, dodam, że to dotyczy wyłącznie jednej osoby. Czy ktos z was miał kiedys podobną sytuację? Usunąłem GG i zainstalowałem ponownie, ale to nie pomogło, szukałem w internetach, lecz nie spotkałem się z takim problemem, czekam na jakąs odpowiedź.

Może nie eksportowałeś listy do serwera, a przy wyłączeniu wywaliło Ci błąd? :)
Dodaj numer, eksportuj listę do serwera i wyłącz program, po czym odpal od nowa GG i zobacz czy jest.