Zaloguj się

View Full Version : Zmniejszenie ilości UC na serwerze - propozycja

Novi
21-01-2015, 06:58
A wiec jak wiadomo od dawna, na serwerze jest za dużo kasy, tutaj wychodzę z propozycją aby jej trochę ubyło.

1. Na serwerze jest zapewne wiele zdelejtowanych charow, za boty itp. Którymi nikt nie ma możliwości grać, a na pewno mogły by być fajne do gierki.
Na stronie np pojawiałby się komunikat że taki i taki Char jest do licytacji.
Przykładowo 1500 elite knight. Bez nicku bez niczego, tylko profesja i lvl. No i na stronie odbywała by się licytacja która trwałaby ok. 3 dni.
Administracja wcześniej, weszlaby na postać i zabrała wszystkie UC które postać ma a EQ BY ZOSTALO I BYLO BH niespodzianka.

Nie wiem jak się to ma do charow zbanowanych za oszustwa, tu juz decyzja należałaby do administracji.

Ale są tego dobre strony: trochę kasy by ubyło, może przyciągnęło by to trochę ludzi, nie używane postacie znowu trafiły by do użytku.

P.s no i po wygranej aukcji obowiązkowy namelock :)

Yoohi
21-01-2015, 07:43
idz licytowac sobie postacie na mazurka to nie jakiś drugi mazurek ze bedziesz licytowac postacie.

#NIE!

Pierwszy Boonek
21-01-2015, 08:03
Jestem na nie, ja bym sobie nie zyczyl zeby ktos gral moja postacia.. zreszta.. skoro sprzedawac je bez eq i bez nicku rownie dobrze Mortiis moglby sam zrobic takie postacie... pojebana logika xdd

#down.. Napisales o jakims smiesznym bh a nie o eq.. zreszta jesli dodawac by eq to z ceny zeszlyby itemy.. i tak zle i tak nie dobrze..

ps. postac moze i jest mortiisa, ale czas jest moj i wolalbym aby zostal usuniety niz po prostu sprzedany

Novi
21-01-2015, 08:29
Jestem na nie, ja bym sobie nie zyczyl zeby ktos gral moja postacia.. zreszta.. skoro sprzedawac je bez eq i bez nicku rownie dobrze Mortiis moglby sam zrobic takie postacie... pojebana logika xdd

Nie napisałem ze bez EQ tylko eq byłoby niespodzianka, a usunięta byłaby tylko kasa. Ale tak to kur*@ jest jak się komentuje dobrze nawet nie czytając propozycji.
Placzecie ze za dużo hajsu a jak chce się go zmniejszyc to nie ^^
Życzyć to ty możesz babci zdrowia bo dziś jej święto to po 1, po 2 to nie Twoje konto tylko Mortiisa.

Sokol from West
21-01-2015, 09:18
Nie napisałem ze bez EQ tylko eq byłoby niespodzianka, a usunięta byłaby tylko kasa. Ale tak to kur*@ jest jak się komentuje dobrze nawet nie czytając propozycji.
Placzecie ze za dużo hajsu a jak chce się go zmniejszyc to nie ^^
Życzyć to ty możesz babci zdrowia bo dziś jej święto to po 1, po 2 to nie Twoje konto tylko Mortiisa.

Uspokój się, on tylko napisał swoją opinie na ten temat, a Ty się już rzucasz, jakby z pół rodziny Ci wybił :mad:. Nie widzę, żeby ktoś płakał o "za dużo hajsu", to Wy tworzycie jakieś bezsensowne tematy, w których nie macie nic sensownego do przekazania. Widzę dalej nie rozumiecie, że to jest OTS i tu zawsze będzie dużo kasy. Jakie licytacje postaci? Drugi Mazurek? Nie rozśmieszaj nas, jak chcesz sobie licytować, to zapraszam tam. Zresztą, komu by się chciało wydać xxx kasy, na jakieś małe level'e? Większa część postaci, to jakieś 300, 400+ poziomy, więc wątpię, żeby ktoś chciał to licytować. Wiadomo, że jak ktoś już bocił, to nie wrzucał tam full eq ^^

Jestem na nie.

Tsu
21-01-2015, 14:08
Tak usuną mi postać za cave a ja znów ją odkupuje i boce, i tak w kółko? Na nie, pomysł ściągnięty z innych serwów.

Zarexoholik?
21-01-2015, 14:11
Jeśli postacie skasowane za oszustwa też by się liczyły to czemu nie. Ktoś stracił chara, więc zorganizowanie takich licytacji to dobry sposób na pozbycie się UC. Jednak powinni też zmniejszyć loota, bo na tym serwerze jest za łatwo się dorobić spoko kasy.