PDA

View Full Version : Czy rozpocząć.

Xogaze
22-01-2015, 10:03
Witam. Grałem na tym serwerze bardzo dawno temu chyba gdy wprowadzali Expgard itp. Grało na tym serwerze ~500 osob jak i nie więcej.
Teraz widzę że cienko 30-80 osób.

Moje pytanie brzmi czy opłaca się rozpoczynać ponownie grę na tym serwerze?
Czy to że są tutaj już ludzie z ~4k lvlem nie będzie przeszkadzać w rozgrywce i czy przez to ceny nie są za wysokie jak dla początkującego?

Czy wiecie może coś na temat resetu postaci na tym serwerze? Bo prawdopodobnie ekonomia na serwerze upadła po tak długim czasie :D.

Pozdrawiam :).

Xienus o.O
22-01-2015, 11:20
nawet 100 lvl moze zarobic na dosc dobre eq ktore jeszcze 3-4 lata temu bylo dostepne dla 1k+ lvli
zbierasz bp canabisow w godzine i masz 1uc czyli 100sc...
restartu nie bedzie.
ekonomia upadla jeszcze 5 lat temu.

Tsu
22-01-2015, 14:34
Nie opłaca się każdy leci w ch*ja większość adminów też z updatami.
Resetu nie było i ponoć nie będzie ;p

Week
22-01-2015, 15:15
Witam. Grałem na tym serwerze bardzo dawno temu chyba gdy wprowadzali Expgard itp. Grało na tym serwerze ~500 osob jak i nie więcej.
Teraz widzę że cienko 30-80 osób.

Moje pytanie brzmi czy opłaca się rozpoczynać ponownie grę na tym serwerze?
Czy to że są tutaj już ludzie z ~4k lvlem nie będzie przeszkadzać w rozgrywce i czy przez to ceny nie są za wysokie jak dla początkującego?

Czy wiecie może coś na temat resetu postaci na tym serwerze? Bo prawdopodobnie ekonomia na serwerze upadła po tak długim czasie :D.

Pozdrawiam :).

Resetu postaci nie będzie, to jest pewne.
Zaczynać na nowo również się nie opłaca, zresztą zobacz dział Opinie & Krytyka, tam tematy na ekipę pojawiają się częściej, niż głupkowate tematy Azbesta w piaskownicy xD

Xogaze
23-01-2015, 13:25
zbierasz bp canabisow w godzine
.

Co to sa canabisy, z czego lecą i gdzie je wydropic ;D?

W takim razie co tu robić bo serwer fajny ale skoro już nic się nie opłaca to dlaczego admini nic nie robią ? :< Niedługo serwer upadnie i będzie klapa :<

Sorc Aka Siochacz
23-01-2015, 14:50
Canabisy wypadają z takich potworków koło NPC Popi oraz na Volcano (zapomniałem nazwy)
APO i tak upada przez Administrację, bo nic nie robią dają posadę swoim pupilom, którzy dołują APO.
Wymyślają bardzo głupie questy jak ten co Squid zrobił. Ok. 20 misji osoby zrobiły na 100 przez ponad rok.
Na resztę informacji czekaj od innych.
Ja niestety od maja 2014 mam wy***bane na ten OTS jedynie co robię, to nie kupuję pacc'a i siedzę w trainie.