Zaloguj się

View Full Version : Co jakiś czas lag i Kick. ;/;/;/;/;/;/

Persis
22-01-2015, 11:30
Już od 4 dni ciągle mnie wylogowuję podczas grania zaraz po lagu. Nigdy tak nie miałem. proszę nie pisać ,że to wina komputera, bądź internetu ponieważ z pewnością to nie ta przyczyna. pytałem na Game Chacie, Guild Chacie i nie które osoby mają taki problem proszę o odpowiedz kogoś kompetentnego :confused::confused::confused:

..:KoMBoj:..
22-01-2015, 11:41
Dokładnie, lagi i kicki, ścina apo co chwile, w większości przypadkach loguje się w temple, tylko widzę jak zbija mi HP a ja nic nie mogę zrobić, albo lag, odetnie na zgonie i temple...nie da się po prostu grać masakra

Xienus o.O
22-01-2015, 12:11
Dokładnie, lagi i kicki, ścina apo co chwile, w większości przypadkach loguje się w temple, tylko widzę jak zbija mi HP a ja nic nie mogę zrobić, albo lag, odetnie na zgonie i temple...nie da się po prostu grać masakra

mam to samo... ;-)
od tygodnia nie expilem bo sie po prostu nie da.

Novi
22-01-2015, 12:34
mam to samo... ;-)
od tygodnia nie expilem bo sie po prostu nie da.

No juz nie przesadzaj...
Owszem były i są lagi, freezy, ściny itp.
Przeszkadzają one w płynnej grze szczególnie ze w ostatnim czasie są co raz mocniejsze i jest ich co raz więcej.
Coś trzeba z tym zrobić...

Zarexoholik?
23-01-2015, 13:36
Są lagi raz na jakiś czas, ale przecież nikt cie nie zmusza do gry. Może poczekaj aż sytuacja się poprawi, choć widzę, że będzie ci ciężko skoro jesteś uzależniony od tej gry:

17/01/2015 581,040,667 (32 poziomy) 3,954,977,270 621 12h 40min

Tak, czy siak jakoś musisz z tym żyć. :(

Może weź pod uwagę swojego neta/komputer i tam poszukaj problemów.

Radziłbym się zapoznać ze swoimi godzinami spędzonymi w grze, a dopiero później wytykać to innym użytkownikom, Twoja hipokryzja jest mi światłem w mroczną noc Paniczu Zarexie :/

Szczególnie, że rady jakiegoś no name z tibii są mi tak potrzebne jak rybie ręcznik. Porównaj mój czas online ze swoim tibijczyku. :)

Sorc Aka Siochacz
23-01-2015, 14:36
Są odczuwalne, ale nie cykliczne cały czas.
Myślę, że da się grać z takimi lagami, czasami raz na kilka minut lag.

Samuraj
27-01-2015, 10:18
Mam to samo lece z nilem ścinka totalna że sie leczyć nawet nie da i takie coś co kilkanaście % i nie spamować mi tu ze to wina neta bo to bzdura czas żeby ktoś coś z tym zrobił :(

zii_twardziel
27-01-2015, 10:29
Są lagi raz na jakiś czas, ale przecież nikt cie nie zmusza do gry. Może poczekaj aż sytuacja się poprawi, choć widzę, że będzie ci ciężko skoro jesteś uzależniony od tej gry:

17/01/2015 581,040,667 (32 poziomy) 3,954,977,270 621 12h 40min

Tak, czy siak jakoś musisz z tym żyć. :(

Może weź pod uwagę swojego neta/komputer i tam poszukaj problemów.

Radziłbym się zapoznać ze swoimi godzinami spędzonymi w grze, a dopiero później wytykać to innym użytkownikom, Twoja hipokryzja jest mi światłem w mroczną noc Paniczu Zarexie :/

@top
Ujmę to tak, skoro nie widzisz poprawy przez ostatni miesiąc, a lagi wręcz nasilają się i doszły do nich kicki czas najwyższy dać administracji zielone światło i pierdolić te apo. Sam w ciągu dalszym ''gram'' z tym, że nie biernie, ale strasznie irytującym jest wpisywanie passów co 15 minut bo dostałem kicka i nie mogę przeciągnąć dźwigni w trainerze. Jeżeli w tej sprawie nic nie zostanie zrobione, nie oszukujmy się, ale tak na prawdę nic się nie stanie, a Wy w ciągu dalszym będziecie zakładać tematy, a w czasie pomiędzy grać i kupować pacc. Dzięki i dobranoc, post został napisany dzięki Zarexowi jak zwykle jego krótkowzroczność i zadarty nos zmusiły mnie do komentarza jego niechlujnego zachowania, co poradzić...

Hokage
27-01-2015, 22:20
Lagi są bardzo często i od dawna i trzeba się już z tym pogodzić. Już dawno zakładałem taki temat i Mortiis nic z tym nie zdziałał więc albo się nie da albo ma to gdzieś ;)

Old-Don Ja
31-01-2015, 16:50
nawet już nikt z Administracji się nie odzewie:D

Yoohi
01-02-2015, 00:03
nawet już nikt z Administracji się nie odzewie:D

A czego ty się dziwisz ? Mortiis ma wyjebane jajca, pachołki jego nic nie potrafią zrobić, Santano jak zachorował tak do dnia dzisiejszego się nie pojawił. Pewnie wroci kiedyś i powie, że dopiero doszedł do siebie, Ferrum odszedł w sumie i tak nic nie robił. Squid? Kto to w ogole jest i był. Nie znam typa w ogole, nic nie potrafi zrobić. Tygrys robi tylko te swoje eventy. Każdy ma wyjebane. wiadomo do czego to doprowadzi

Sabziro
01-02-2015, 00:03
Dziwi mnie to że na tym serwerze jeszcze gra tyle osób.
Chyba jest jakiś problem z uzależnieniem :/