View Full Version : Gra po latach.
Wojcieszy
23-01-2015, 16:28
Siemka.
Ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad rozpoczęciem gry na tym OTS.
Czy tutaj można używać botów (oby nie :P) ?
I czy opłaca się ograć na FACC ?
pozdrawiam ;)
Lizaczek
23-01-2015, 16:44
Nie można używać botów, jednak i tak wszyscy używają. Na facc do 100 lev ugrasz nie więcej, grać się opłaca.
gwnstopro
23-01-2015, 22:04
Od zera można się pobawić by zabić czas.Na facc ugrasz nawet do 350 i dalej.. Botów nie można używać(nigdy tego nie robiłem)
Botów nie można, ale jak lubisz, to czemu nie? Tutaj ekipa i tak nie loga od 1964r.
Na faccu wbijesz nawet 1k! Tak, dobrze widzisz :)
Respy są puste, będziesz sam na serwerze.
Do 150 dark lordy, później dracule do 300, a później do 1k kingi na magic.
Nie dziękuj, elo.
NIE POLECAM nic sie nie dzieje od 2014 / Wrzesień serwer upada. Ale jak chcesz to graj na faccu mozesz ugrac do 500/600 + a boty i tak każdy używa czy to tibia auto po inne syfy
Nie polecam, nie warto, ots typowo pod expienie.. a questy to niewielkie dodatki(poza paroma dobrymi ale co najmniej z przed dwóch lat), a niektóre takie, że szkoda życia na nie. Chcesz pograć dla nudy? Wejdź na jakiś ots pod 10.x gdzie gra o wiele więcej ludzi. Przynajmniej będzie co robić, a nie tylko expic, albo zawsze możesz pograć na Global'u, gdzie do 50lv jest etapowy bonus expa 50%(malejący wraz z wzrostem lvl)
Tutaj krótkie zobrazowanie sytuacji:
Ostatni update 18.06
Nagrodą w queście jest przedmiot umożliwiający dziesięciokrotne wejście do solo roomu nowego questu - Annihilatora III, który wprowadzony zostanie bardzo niedługo W kolejnych dniach również odblokowana zostanie wyspa eventowa, do której wejście już można zauważyć w temple.
*Potwory z wyspy przygotowane głównie dla EK(a miały to być respy dla ms/ed).
*Quest Annihilator III po dziś dzień nie został wprowadzony, tak to już ponad pół roku!
"Balans" z 16 sierpnia który nic nie wniósł poza zwiększeniem leczenia sorca, że druid poza czarem leczącym innych nic innego nie ma bo bije mniej sam się leczy tyle co ms etc.
Powyższe zmiany są, jak pewnie zauważyliście, drobne. W planach mamy jeszcze dodanie nowych czarów i zmianę kilku innych parametrów, ale owe zmiany wolimy przeprowadzać stopniowo dopasowując się do Waszych opinii.
Prosimy o komentarze i sugestie oraz propozycje dalszych zmian.
Balans którego nie można nazwać balansem bo praktycznie wszystko zostało po staremu, a ms zyskał mocniejsze leczenie. Santano napisał, w tym dniu, że "ilość hp dla ms/ed zostanie zwiększona dzisiaj a najpóźniej jutro" - dalej nie udało im się tego zrobić
Napisane 18 września przez Santano
Pewnie się zastanawiacie, dlaczego nie wprowadziliśmy jeszcze questa Annihilator III - oto odpowiedź: pracujemy aktualnie nad nowym mini-update (dokończenie !quest), a przedmioty z Annihilatora III mogą być przydatne przy nowych misjach. Jeszcze we wrześniu zostanie wprowadzony ten Update. A niedługo po nim - nowy długi quest przypominający POI (lecz inny i o wiele bardziej rozbudowany). Pracujemy też nad nowymi terenami dla mniejszych poziomów oraz nad questem i respami dla graczy z Wyspy Początkujących. W październiku również kolejny etap balansu.
Zaczęli pracować nad kolejnym update nie kończąc pierwszego, wrzesień minął, a update dalej nie widać. Nie kończąc 2 poprzednich zapowiedzieli następny update - quest "przypominający POI" - oczywiście też go do dzisiaj nie ma.
Balans za który zabrali się miesiąc temu(licząc od momentu napisania tego posta) nie został wykonany więc przełożyli go na październik? Mamy prawie luty - dalej go nie ma.
Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do balansu to polecam zajrzeć w zakładkę "Statystyki ogólne" i widać od razu, że dominują elitarni rycerze xD
watch?x-yt-cl=84503534&v=QzFPfme5FwU&x-yt-ts=1421914688
Pozdrawiam.
~#*Nalesniczek Zla*#~
27-01-2015, 14:12
Czy ja wiem chcesz to graj ale grac się odechciewa gdy widzisz staty:
na stu graczy 54 to rycerze, dwunastu to czarodzieje, dwudziestu dwóch to paladyni i dwunastu to druidzi O.o
PADAKA !
A pierwsza dziesiątka to 7x knight ;d No smiech ;p
Teraz się nie opłaca, nie ma balansu i knight jest najlepszy.
Szkoda bo ja wolałbym pograć postacią magiczną ale na wyższym poziomie jest ona praktycznie bezużyteczna.
Czekam aż będzie grało mniej niż 30 osób i administracja może zrobi reset oraz wprowadzi balans, wtedy chętnie bym pograł.
sam jestes bezuzyteczny...
gram 2600 edem i moja pomoc sie przydaje większości knightow...
zeby bic jakiegoś bosa albo ogarnąć najazd jestem niezbędny ja albo jakis ed podobny ;-)
owszem ed/ms powinno bic wiecej i miec troszke wiecej hp ale trudno ;-)
Chodzi mi o to ze jest bezuzyteczny dla grajacego, czesto pada na expie i wogole ma za malo hp a w pvp z innym knightem tez wychodzi slabo.
Xienus o.O
27-01-2015, 17:50
Teraz się nie opłaca, nie ma balansu i knight jest najlepszy.
Szkoda bo ja wolałbym pograć postacią magiczną ale na wyższym poziomie jest ona praktycznie bezużyteczna.
Czekam aż będzie grało mniej niż 30 osób i administracja może zrobi reset oraz wprowadzi balans, wtedy chętnie bym pograł.
sam jestes bezuzyteczny...
gram 2600 edem i moja pomoc sie przydaje większości knightow...
zeby bic jakiegoś bosa albo ogarnąć najazd jestem niezbędny ja albo jakis ed podobny ;-)
owszem ed/ms powinno bic wiecej i miec troszke wiecej hp ale trudno ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.