Zaloguj się

View Full Version : Bez kitu, ile można?

Anonimowy
26-01-2015, 11:57
Pewnie się zastanawiacie, dlaczego nie wprowadziliśmy jeszcze questa Annihilator III - oto odpowiedź: pracujemy aktualnie nad nowym mini-update (dokończenie !quest), a przedmioty z Annihilatora III mogą być przydatne przy nowych misjach. Jeszcze we wrześniu zostanie wprowadzony ten Update. A niedługo po nim - nowy długi quest przypominający POI (lecz inny i o wiele bardziej rozbudowany). Pracujemy też nad nowymi terenami dla mniejszych poziomów oraz nad questem i respami dla graczy z Wyspy Początkujących. W październiku również kolejny etap balansu.

Długo jeszcze ?

Trochę jajca sobie ktoś robi :P Squid wchodzi na forum i nie potrafi napisać nic konkretnego. Że-na-da

Aha, jeszcze jedno. Wygraliśmy ze Squidem sondą, ciekawe dlaczego do dnia dzisiejszego nie zostały zmniejszone ilości potrzebnych przedmiotów do misji? Pewnie powiesz, że nie ma Mortiisa, Tygrysa i połowy innych, którzy muszą Ci pomóc. A ja Ci powiem, że już wam wszystkim brakuje wytłumaczenia xd

Nitres
26-01-2015, 12:00
Update? -zapomnij.
I tak nic nie zrobią. Ewentualnie znowu na odpier*ol..

Tsu
26-01-2015, 13:13
Wątpię update będzie za rok może dwa, jak komuś się zechce to zrobi, gdybyś miał ponad 20 lat to byś się zajmował tibią?

Sorc Aka Siochacz
26-01-2015, 13:18
Update prawdopodobnie ma być wprowadzony na dzień dziecka 1 czerwca 2099r.
A tak na serio cholera wie co oni odwalają za numery :{
Radziłbym im wypisywać krok po kroczku w News'ach co robią z update itp.
Aby ludzie rozumieli ile można na coś czekać dobudówki questy :)

Podobnie jak Tu:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=125030
Ale, żeby wszyscy z posady APO w grze wypowiadali się co robią i jak często.

Hokage
26-01-2015, 13:51
Squid pisał gdzieś, że zaczną coś robić jak będzie grało 30 osób czyli jeszcze chwile trzeba poczekać bo gra ok 60+

Już niebawem.

Zioomal
26-01-2015, 15:18
Aha, jeszcze jedno. Wygraliśmy ze Squidem sondą, ciekawe dlaczego do dnia dzisiejszego nie zostały zmniejszone ilości potrzebnych przedmiotów do misji? Pewnie powiesz, że nie ma Mortiisa, Tygrysa i połowy innych, którzy muszą Ci pomóc. A ja Ci powiem, że już wam wszystkim brakuje wytłumaczenia xd

Z tego co wiem to Mortiis jest wiecznie chory, lub baluje za chajs z looteri ( z reklam serwera ) za granica :D ( potwierdzone info )

Pytanie drugie brzmi : Gdzie sa te automatyczne najazdy które juz ponoc zostaly wprowadzone do gry dawno temu? NIE spotkałem sie jeszcze ani z jednym :D

Według mnie jedynym Game Masterem ktory sie chociaz troszke stara jest Yagami. Reszta powinna napisać taki temat jak Ferrum w dziale Powitania/Pożegnania ofc z naciskiem na drugą opcje :D

Sephiroth
26-01-2015, 15:52
że nie ma Tygrysa i połowy innych

Tygrys jest, czekam na swojego shootera, jest opłacony.

#top
Szkoda, że nie jesteśmy informowani chociaż o najdrobniejszej zmianie w kierunku update/cokolwiek innego. Jedynie co to były jakieś najazdy, eventy i chyba nic więcej.

..:KoMBoj:..
26-01-2015, 18:14
Właśnie, ile można k**** czekać.. powiedzcie cos, czy wgl cos robicie czy walicie w **** jakieś konkrety, chyba wszyscy mamy tego dość i oczekujemy prawdy.

#Lordzik#
26-01-2015, 19:17
Squid pisał gdzieś, że zaczną coś robić jak będzie grało 30 osób czyli jeszcze chwile trzeba poczekać bo gra ok 60+

Już niebawem.

Z pewnych źródeł wiem, że ma być wprowadzone takie "unowocześnienie" i ułatwienie dla gamemasterów, że z pewnością będzie grało jeszcze mniej niż 30 osób a tych z hlvl'em, którzy najczęściej pekują w city nie będzie prawie wcale ^^.

Dla mnie strzał w kolano, ale niech robią co chcą.
No chyba, że to co zasłyszałem się nie potwierdzi :)

My naszą ekipą "Jihad & przyjaciele" przenieśliśmy się już na inny ots gdzie jest dużo większa zabawa.

Elton Dżon!

SmakowitaPajda
26-01-2015, 19:57
Każdy temat jak zwykle jest olewany przez [Administracje] po tylu latach nie dziwne że przestają zajmować się serwerem..
Mają już po 2x+ lat i co raz większy brak zainteresowania się serwerem.
Gdyby grało tutaj +/- 200/400 osób zapewne wtedy przykuwali by większą uwagę na to co dzieje się na serwerze, dodawali by coś nowego...
Nie ma co się oszukiwać.. Serwer APO upada tak samo jak i cały klient 7.6-8.0
Większość osób woli grać na 8.6/8.+

Kolejna sprawa APO ma za dużo tutorów, gmów którzy nic nie robią tylko pilnują serwera, ale nawet nie widać tego że jest pilnowany..
Moim zdaniem jedyne osoby które powinny posiadać pozycję na serwerze to te osoby które coś dla niego robią...

Ciągłe tematy "pomysł na ratunek apo"... Cały czas się przewijają takie nazwy.. Tylko że APO już nie da się uratować [Stary Klient] - [Stara Pamięć]
Można nawet określić ten serwer "STARĄ OSOBĄ" im więcej lat tym szybciej zbliża się do końca..

Tak samo jak tematy "Otwórzcie serwer 8.6/ albo 8/9++" ale co to da skoro graczy i tak nie przywróci, a nowszy klient nie pozwoli na "taką samą grę" jaka jest na owym protokole.

Tyle na temat.

Novi
26-01-2015, 21:53
Ja wygrałem domek na loterii na którego czekałem 1.5 roku.. Od września minęło dopiero pół roku xD wiec pewnie jeszcze trochę poczekscie

Sokol from West
26-01-2015, 23:28
Widzę, że dalej nie dostrzegacie tego, jak bardzo mają na graczy wyjebane :) Zakładacie kolejny temat, o tym samym. Czy po ostatnim temacie, było cokolwiek zrobione? Nie. Z tego co jedynie wiem, to np. osłabili ponownie loota ze skeletów, z motyli exp też już nie wpada tak często, a czy poinformowali o tym? Nie, bo po co. Najlepiej mieć wyjebane, nie informować nawet o takich drobnych zmianach. Spora część, tak jak pisał Compot - przeszła na inny serwer, gdzie gra zdecydowanie więcej osób i przede wszystkim - coś się dzieje. Jeżeli dalej wierzycie w to co oni czasem napiszą, że niedługo coś będzie, to żyjcie dalej w przekonaniu, że tak będzie lub siedźcie i piszcie dalej takie tematy XD

Trochę jajca sobie ktoś robi :P Squid wchodzi na forum i nie potrafi napisać nic konkretnego. Że-na-da

Nie wiem czego Ty oczekujesz po nim xD Pewnie będzie to samo wytłumaczenie co zawsze "Nie ma Mortiisa i nie mam jak zmienić" XDDD

Harakiri
12-02-2015, 22:50
Długo jeszcze ?

On ci napisze tak samo jak i w sprawie respow :p "Niespodzianka" Tyle, ze lepiej jest wiedziec kiedy mniejwiecej bedzie niz nie wiedziec nic..

Bombarder
12-02-2015, 23:08
Przestańcie już się łudzić że coś na tym serverze dodadzą, server upada nic nie dodadzą, a do póki będziecie kupować pacc etc server będzie stał i będą robić was w jajo żeby tylko nadal zarabiać, pozdrawiam

#Hakka

Ja napisałem coś Squidowi na pw, sądzę, że to by trochę pomogło i ruszyło w dobrą stronę :) Myślę, że temat można zamknąć bo nie dowiemy się tutaj zbyt wiele, a większość nabija sobie postki ;]

powiedz mi szczerze po co komu x postów na tym forum, skoro tu się nic nie dzieje?
generalnie sam nabiłeś w tym temacie najwięcej postów XD

Tsu
12-02-2015, 23:22
Ja napisałem coś Squidowi na pw, sądzę, że to by trochę pomogło i ruszyło w dobrą stronę :) Myślę, że temat można zamknąć bo nie dowiemy się tutaj zbyt wiele, a większość nabija sobie postki ;]

Nullo
12-02-2015, 23:34
Temu serwerowi juz nic nie pomoze prócz resetu lvl, ale wiadomo ze to raczej niemozliwe wiec nie wiem po co ten up

SedaN*
15-02-2015, 16:07
dokładnie, jedyne co by przyniosło większą grywalność to reset lvl, wtedy mogłoby być nawet 150+ graczy

Emdogz
15-02-2015, 16:24
Tylko taki bez rekompensat,by każdy miał tak samo trudno.
Nie przejdzie,jedyny pomysł ale nie da rady :(

Mamed first
15-02-2015, 16:30
Ale wy łby jesteście, obudziliście się dopiero teraz? Zawsze mieli na wszystko czas..
Tematy nic wam nie dadzą, czekajcie dalej huhuhuhuhu