View Full Version : Kasacja starych kont/postaci.
Witam. Proponuję kasację starych kont/postaci, które nie były użytkowane powyżej 3 lat. Kasacja byłaby następstwem prośby danego użytkownika.
Przykład: Gracz X nie logował się powyżej 3 lat, a niegdyś to było moje konto i chciałbym po raz kolejny mieć swój nick. Piszę wiadomość do administracji, a ona kasuje konto/postać. Przedmioty z postaci usuwanej zostają przeznaczone na loterię.
Zarexoholik?
27-01-2015, 21:17
A skąd będą wiedzieć, że nie kłamiesz i się za kogoś nie podajesz? Ogólnie powinni usunąć wszystkie konta, na które nikt nie logował przez np. pół roku i finał. Nicki by się zwolniły etc.
Sephiroth
27-01-2015, 21:29
Nicki by się zwolniły etc.
Tutaj chyba się nie zwalniają. Usunąłem jedną postać 2 lata temu i nie mogę zrobić nowej z tym nickiem. Standardowo - Nick jest zajęty!, zaś w bazie nie ma postaci o takim nicku :D
zii_twardziel
27-01-2015, 22:42
Tutaj chyba się nie zwalniają. Usunąłem jedną postać 2 lata temu i nie mogę zrobić nowej z tym nickiem. Standardowo - Nick jest zajęty!, zaś w bazie nie ma postaci o takim nicku :D
W takim wypadku musisz napisać do kogoś wyżej postawionego z prośbą o odblokowanie nicku bo wciąż znajduje się w bazie danych i stworzenie postaci o danym nicku jest zablokowane.
@top
Jestem na nie, nie raz już pisano, że postaci na apo się nie usuwa.
To jest ciężki temat. Sam chciałem aby dali namelocka na moja stara postac na koncie które sprzedałem. Totalny noobchar na którego nikt się nawet nie loguje ale co z tego, jak nawet namelocka na niego nie chcą dać nie mówiąc już o skasowaniu postaci ;D
#
Jestem na nie. Wiele osób będzie się wtedy podszywać po innych.
Jeżeli chcecie usunąć swoją postać i zrobić ją ponownie z tym samym nickiem wystarczy napisać maila na pomoc*********.pl z prośbą aby usunęli nick z bazy danych. Sam tak parę razy robiłem, co do propozycji to jestem na nie.
kornikowy
28-01-2015, 12:12
Jestem na NIE!!!!
Kasowanie danej postaci przez Admina lub Gamemaster'a nie mogą kasować danej postaci jeżeli jest osoba która używa Bota, to mogą usunoć, bo wykluczyli kasowanie postaci z APO i Ci którzy nie logują się, nie zostaną one usunione i w grze dalej będą te Nick'i postaci danej osoby.
Konto jak ktoś chce można usunąć po 7 dniach nie zalogowania jak ktoś chce i niech tak zostanie.
A co do propozycji jest zbędna!!!
Jestem na NIE...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.