View Full Version : Apo na przeglądarce.
PokerowyKoc
29-01-2015, 10:59
Gdzieś na forum widziałem zdjęcia z life gdzie ktos grał na apo a klienta miał na przeglądarce czy gdzies aczkolwiek wyglądał zupełnie innaczej od tibi 7.6 i nie mówie tutaj o przeróbkach tibia."spr","dat".
Jeżeli ktoś wie gdzie takie cudo znajde czekam na odpowiedzi :)
Palldino
29-01-2015, 11:16
Byl to Otclient a nie przegladarka xDD
otototo i co warto na tym grac na win 8.1 nie bedzie wyskakiwal czarny ekran czy nikt nie testowal ?
jak masz takie problemy ze zwyklym klientem to sobie go sciagnij ;p
Chyba chodzi Ci o zdjęcia, które podsyłał KaZeK. Było kilka problemów z tym clientem, dlatego temat został usunięty.
Tu (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=122763) masz zdjęcie tego clienta.
PokerowyKoc
29-01-2015, 12:09
otototo i co warto na tym grac na win 8.1 nie bedzie wyskakiwal czarny ekran czy nikt nie testowal ?
Sorc Aka Siochacz
30-01-2015, 05:58
Miałem ten sam problem na win 8.1 pisałem nawet kiedyś do Ciebie pytając czy masz problemy i czy dałeś radę coś z tym zrobić.
Ja jako, iż miałem ten sam problem przypomniałem o OTCliencie którego kiedyś ściągnąłem, jak KaZeK dodał go na forum grając na win7 nie potrzebowałem go, ale mając problemy z tibią na nowym kompie z win 8.1 przerzuciłem się na OTClient'a.
Brak zastrzeżeń mam co do niego, nawet nie występują mi debugi jak na zwykłym kliencie tibii
[KaZeK] Jeżeli ktoś będzie miły to Ci podeśle na pw. Tutaj linka nie otrzymasz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.