Zaloguj się

View Full Version : Yagami na Gamemastera!

Anonimowy
03-02-2015, 00:01
Cześć i czołem!
Chciałem w dniu dzisiejszym zaproponować, abyśmy docenili pracę Yagamiego, który chyba jako jedyny nie znudził się tym co robi i żebyśmy zmotywowali administrację do awansowania go na Gamemastera.

Statystyki prawdę nam powiedzą:
-Eklerq: staż 309 dni, wlepionych banów 1461
-Yagami: staż 158 dni, wlepionych banów 1524

Moje pytanie: za co taki Eklerq ma mieć tak wysoką pozycję, skoro ani go zbyt często nie widać, ani najazdów ciekawych nie robi, no w sumie to się opie*dala. Crayon? Ktoś taki jeszcze istnieje? Chyba jedynie forumka raz na miesiąc przelgądnie..
W mojej opinii jakby każdy w obsłudze dymał na ten serwer jak Yagami(murzyn) to można by liczyć na ponad setkę online każdego dnia.

Temat ma na celu pokazanie administracji, że doceniamy działania tych, którzy coś starają się dla nas robić!

@Edit
Chciałbym jeszcze dodać, że w końcu będzie mógł banować za MC, obecnie nie ma chyba takiej komendy(jeśli się mylę- zabijcie mnie)

Sabziro
03-02-2015, 00:07
Polecam rozdać GM większej ilości osób będzie fun xD

Pozdrawiam.

Volm
03-02-2015, 00:10
Na tak, robi najazdy i wypelnia swoje obowiazki, czesto banuje boterow.

bartek2107
03-02-2015, 00:13
szkoda ze nie banuje swoich kumpli, a najazdy robi tylko dla wysokich leveli

Zioomal
03-02-2015, 00:16
Temat ma na celu pokazanie administracji, że doceniamy działania tych, którzy coś starają się dla nas robić!

Jestem jak najbardziej ZA jeśli oczywiście Yagami wyraża taką zgodę :)

Jest to jedyny członek ekipy którego widziałem w grze przez ostatnie pare dni...

Co do Eklerqa do którego Anonimowy nawiązał : wejdzie zbanuje kilka osób, kilka zmutuje na pare set minut i na tym jego obowiązki się chyba kończą. A nie sorry jeszcze pochwali się na game-chat ile meczy ostatnio zagrał i ile bramek zdobył.

Yagami trzymam kciuki że się uda.

Pozdrawiam Zaro Rookslayer / Kyrl

Yoohi
03-02-2015, 08:01
Polecam rozdać GM większej ilości osób będzie fun xD

Pozdrawiam.

Dokładnie

#Za co on ma awansować, że wlepia bany na prawo i lewo, a nie banuje swoich znajomych? Śmieszne. Najazdy to jego obowiązek chyba i te banowanie takze z jakiej racji ma dostać GM'a?

Sir Krystian
03-02-2015, 08:13
Już chciałem wcisnąć NIE za te ostatnie bannedy ;((( Ale analizując wszystkie za i przeciw, a przede wszystkim czas online jestem na Tak.

Anonimowy
03-02-2015, 09:47
Dokładnie

#Za co on ma awansować, że wlepia bany na prawo i lewo, a nie banuje swoich znajomych? Śmieszne. Najazdy to jego obowiązek chyba i te banowanie takze z jakiej racji ma dostać GM'a?

A za co Eklerq dostał GM'a? Za co Crayon ma Senior Tutora?

zii_twardziel
03-02-2015, 10:54
Chciałbym wtrącić, że podczas niejednej debaty narzekaliśmy właśnie na to, że taki gm tylko banuje, a Ty chcesz nagradzać Tutora właśnie za to więc nie rozumiem :confused: Nie znam teraźniejszej sytuacji, ale z tego co pamiętam najazdy robi przednie i pomógł jak mógł w kilku sprawach, porozumiewa się również na poziomie więc nie widzę przeciwstawień na awans, ale nie mi o tym decydować.

Eklerq, który jak się okazało okradł parę osób

Byłem pewien, że jestem jedynym takim przypadkiem XD

Widzę różnicę i wiem już teraz, że będzie to jedynym punktem odniesienia do ewentualnego awansu bo Administracja leje na ten bajzel.

Edward12
03-02-2015, 11:12
Yagami jest zajebistym gościem pomaga mi w jednej sprawie gdyby nie on to by nie doszło do rozwiązania sprawy.
:P

Anonimowy
03-02-2015, 12:25
Chciałbym wtrącić, że podczas niejednej debaty narzekaliśmy właśnie na to, że taki gm tylko banuje, a Ty chcesz nagradzać Tutora właśnie za to więc nie rozumiem :confused: Nie znam teraźniejszej sytuacji, ale z tego co pamiętam najazdy robi przednie i pomógł jak mógł w kilku sprawach, porozumiewa się również na poziomie więc nie widzę przeciwstawień na awans, ale nie mi o tym decydować.

Podkreśliłem, że Yagami jest najaktywniejszy, a na dodatek robi najciekawsze najazdy. Statystyki banów podkreślają tylko ile czasu poświęca na serwer. Wejdź w armia.toproste.pl/zbanowani i zobaczysz o co mi chodzi ;)

@Tsu
A co mu da banowanie na IP? Jeśli ktoś ma zmienne to po minucie jest znowu na serwerze. Powiedz mi czy wielmożny Eklerq potrafi programować? Nie wiem czy przeczytałeś mój post, ale nadmieniłem w nim, że Yagami miałby możliwość banowania za MC, poszerzyłby swoje możliwości. Ciesz się, że w ogóle Event robi bo byś guzik wielki miał :)

Tsu
03-02-2015, 12:33
Na nie, popatrz na staty Yagami zamiast dać bana na ip, to czeka aż ktoś znów napisze z noob postaci. Normalny gm daje bana na ip po 3 banach na postacie, a on dalej wyciąga i banuje dalej :D
On i tak tutaj nic nie robi prócz eventu nawet programować nie umie.

KaZeK
03-02-2015, 15:04
Wszystko w swoim czasie (bardzo szybkim :cool: ) Także spokojna Wasza rozczochrana ;)