View Full Version : Depo kolo Zinaba
Lethiferionus
03-02-2015, 13:24
Witam moim zdaniem, dobrze byłoby dodać depo kolo npc Zinab na rooku, ktoś np musi specjalnie taki kawał po ihy, z kasa w bp a moze paść po drodze bo te mobki strasznie wkurzają myśle ze tak byłoby lepiej :)
zii_twardziel
03-02-2015, 13:25
I zapełnić całe dp ihami? Przecież to miałeś na myśli, a nie jakieś padanie...
Szczerze? Byloby fajnie. Super, rzeczywiscie ale? No jest jedno ale :
1. Co mi to da, ze bedzie depo? I tak wloze tam caly chuj bo wiecej sie nie zmiesci. 40 bp? Nawet chyba nie, nie pamietam sam. Jestem ZA ale i tak nie zrobia tego ;> Pozdrawiam!
~~ Juz wolalbym "utani hur" na rooku, predzej by to dali.
~~ Lub jebac te depo tylko, zeby mozna bylo do domku te ihy nawet wkladac, cokolwiek a nie latac po 10-20 bp ;x
Azbestowy Człowiek
03-02-2015, 15:49
To nie depo powinno być koło Zinaba, tylko Zinab koło depo. Ja autora tematu dobrze rozumiem. Dawno dawno temu, gdy miałem 100 lvl wściekałem się strasznie na te odległości - szło się w nieskończoność nieskończenie długo.
Tam jeszcze padł argument o potworach. No, niby jest stealth ring, ale mimo to, cała zabawa jest strasznie upierdliwa dla kogoś, kto wolno biega. Tutaj także rozumiem autora, więc głosuję na tak, bo to ma ręce i nogi. Ale nie licz, Drogi Autorze, na to że twoja propozycja przejdzie. Zaraz będą (lub już były, a ja nie doczytałem, bo mi się nie chciało) głosy, że musi być trudno bo coś tam. Otóż nie musi, bo to ots. Pozdrawiam i gratuluję odwagi.
jest tp do zinbaba. jestem na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.