Zaloguj się

View Full Version : APPLE MacBook Air 13 - opinie?

Niklas
24-02-2015, 16:42
Ktoś coś na temat tego Maca ?

MacBook Air 13 (http://www.mediamarkt.pl/gdansk-al-grunwaldzka/notebook-apple-macbook-air-13,id-959526)

Jakieś opinie ?

Nie potrzebuję sprzętu do gier, raczej do codziennego użytku i na uczelnie.

Może jakieś inne propozycje ?

Pozdro :)

@Sephiroth
Dzięki :)

@top
Może ktoś miał styczność i wyrobił sobie jakieś zdanie?

Sephiroth
24-02-2015, 17:17
Skoro do codziennego użytku, to wystarczy Ci laptop za mniejsze pieniądze. Chyba, że chcesz płacić za znaczek. Sam posiadam Acera, a konkretniej to aspire e1-530g i do powyższych kryteriów się nadaje i nie potrzebuje innego.

Mikiel SZN
25-02-2015, 10:07
Ja używam tego modelu i jak najbardziej nie mam na co narzekać. Polecam w 100%.

Ferrum
25-02-2015, 18:16
Jeżeli korzystałeś już z iOS'a i znasz ten system to będziesz zadowolony, sprzęt w miarę robi robotę. Zaś jeśli nie znasz iOS'a i to będzie pierwsze takie Twoje urządzenie - przemyśl to lub kup po prostu coś tańszego na Windowsie.

Perlaż
25-02-2015, 22:10
Bedziesz musial zainstalowac jakies programy wykorzystywane na zajeciach albo robic w nich projekt i juz bedziesz mial problem...

Bambucha Rook
27-02-2015, 08:15
Jeżeli korzystałeś już z iOS'a i znasz ten system to będziesz zadowolony, sprzęt w miarę robi robotę. Zaś jeśli nie znasz iOS'a i to będzie pierwsze takie Twoje urządzenie - przemyśl to lub kup po prostu coś tańszego na Windowsie.

Nauczyć się chyba też idzie...

#T
Jest to jak wiadomo topowy sprzęt. Jakość wykonania jest adekwatna to ceny, system jest przepiękny lecz nie jestem fanboyem jabłka i wybrałbym na pewno coś innego...