PDA

View Full Version : bezceremonialne kpiny z całej ekipy

Azbestowy Człowiek
10-03-2015, 23:12
Witam, ostatnio zostało mi przykazane (o tym później), bym lepiej dobierał sobie pomysły, inspiracje, które sprawiają że tworzę. I tak doszedłem do wniosku, że nie ma nic lepszego niż niekonstruktywna krytyka. Nic nikomu nie trzeba udowadniać - można sobie napisać zwykłe 'ble ble' i te 'ble ble' będzie po prostu przyjęte. Ostrzegam, że będzie tutaj sporo sarkazmu - jeśli ktoś nie lubi, gdy go używam, niech nie czyta dalej.

Będę jechał w kolejności z tej (http://www.forum.toproste.pl/showgroups.php) listy. A co, nikt gorszy, nikt lepszy.

Mortiis - ostatnio napisał post w dziale, który nie odnosił się do pacców. To tylko pokazuje jak przecieka nasza łódź podwodna. Dwie torpedy kompletnie zniszczyły lewą burtę i kotłownie. Prawa jest całkiem ok, ale jedna to o jedną za mało.

Rinson - głupio tak się śmiać z kogoś, kto ostatni raz zbanował drugiego gracza 17 dni temu. Słabo jak na gościa, który kiedyś był przodownikiem pracy.

Santano - ciekawe, czy wszystko dobrze ze zdrowiem.

Squid - wrzesień, styczeń, meh. Moim ulubionym miesiącem jest sierpień - wtedy się urodziłem.

Tygrys - nie ma go.

Kazek - tutaj obiecane 'o tym później'. Chociaż tego 'później' być nie musiało, bo obśmiałem go już w pierwszym zdaniu tego tekstu. I to poza kolejnością - całkiem niezłe wyróżnienie.

Splaxor - kiedyś wchodził, żeby powiedzieć, że idzie na Diablo. Teraz już nawet tego nie robi.

Dementor - wymyśliłem, że można na niego mówić 'Domestos'. Też jest zielony i stoi sobie w szafce. Czasem ktoś go używa.

Kellet - chyba już o nim w tym tekście pisałem. Podobno.

Yagami - proste strzyżenie męskie to tylko 10 zł. Mniej niż szlugi. No niektóre, bo jeden znajomy dał ostatnio dychę za przemycane z UK. Chyba LM'y. A na Ukrainie są za śmiesznie małą ilość hrywien, w przeliczeniu 2,20zł za paczkę. To bardzo blisko Przemyśla, więc jakby co to wiecie co robić.

Bleyn - zawsze o nim tak cicho, więc niech ma swoje 5 minut. Gdzieś tam istniejesz i coś pewnie robisz.

Jeśli odczuwasz nieodpartą chęć zwymiotowania - zrób to. Zawsze miałem ciężką składnię. Zawsze też chciałem zrobić taki temat. Nawet nie wiem czemu z tym zwlekałem tak długo. A szkoda, bo teraz z oczywistych względów będzie mniej wyświetleń, niż mogłoby być rok, dwa, czy trzy lata temu.

Nigdy nie zwlekajcie.

Demon
10-03-2015, 23:25
***** zrozumcie, ze to juz koniec

zrobilem temat w dziale Ekipa Forum / APO / VIP o nazwie Pytanie na serio. 5 lutego o 18~, pokaze nizej jak wygladaly wypowiedzi ludzi i kto na to w ogole zwrocil uwage

ja; Zapytam wprost chociaż kompletnie mnie to nie interesuje. Czemu rozpierdalacie sobie serwer?

zarex; Jaki serwer ?

ja; to też dobre pytanie

caav; Kto bogatemu zabroni. (duzo emotek)

maatini; Nie wiem o co chodzi.

ferrum; No, to co tam?

ja; patrz w lewo kappa kappa kappa

dokladnie

patrz w lewo na moj avatar i zrozum, ze to juz koniec

KaZeK
10-03-2015, 23:29
Przecież ten serwer wisi na jednym włosku który poprzez używanie chujowych odżywek zaraz sam odpadnie. Kwestia czasu.

Azbest dobre, stawiam piwo u Pirata.

Azbestowy Człowiek
10-03-2015, 23:29
patrz w lewo na moj avatar i zrozum, ze to juz koniec

Zrozumiałem - ten temat to poniekąd forma pożegnania.

Twój awatar widzę teraz wyraźniej, pewnie dlatego że zmieniłem monitor. (uwaga, przenośnia)

Zioomal
10-03-2015, 23:35
Myślę że masz rację, Twoje sarkazmy są uzasadnione... ale mogę sie mylić wiec dla pewności napisze do któregoś z czerwonych, dam Ci znać jak tylko któryś odpisze , wejdz za 3,5 roku.

Sokol from West
10-03-2015, 23:44
Tygrysa jakoś kilka dni już nie widziałem, jednakże masz rację, studia to tylko egzaminy. Życzę Ci abyś miał tą przyjemność być na studiach technicznych gdzie skumulują Ci się w ciągu jednego roku laboratoria [ja miałem 7 w tygodniu, wystarczyłoby z 5 abyś poczuł tę magię] na które musisz przychodzić przygotowany z ponad 40 stron instrukcji, z przygotowanym protokołem (czasem i dwugodzinnymi obliczeniami do tego) i sprawozdaniem z poprzedniego laboratorium.
Tak jak mówiłem - mam teraz trochę wolnego to wykorzystuję to pisząc skrypty (no i obecnie odpisując na ten bezsensowny zarzut).

Ta historia mnie urzekła :o Pewnie wiecie o kogo chodzi XDXDXD Powinieneś dopisać do tej osoby to co wyżej(ciągłe egzaminy).

Tutaj nie ma czego nawet ratować, a teksty administracji typu "200 osób jest osiągalne" są wręcz zabawne XDXD Jest chociaż z czego się pośmiać xD Sami sobie są winni, mogli nie oszukiwać graczy i nie obiecywać cudów, a potem lecieć w chuja. Wprowadzanie update'ów po 5-6 miesiącach, czy też ten beznadziejny up Squida, który też swoje zrobił. Jeszcze niektórzy z nich mają czelność, żeby mieć pretensje do graczy o ich narzekanie(to już w ogóle jest zabawne).

@down

Owszem, egzaminy na studiach wiadomo, ale nie trwają one wiecznie. Nie raz słyszałem, że ciągle wypierał się tym i dlatego opóźnienia.

Azbestowy Człowiek
10-03-2015, 23:51
Powinieneś dopisać do tej osoby to co wyżej(ciągłe egzaminy).

Zabrzmi dziwnie, ale w historię z egzaminami jestem skłonny uwierzyć. Jeśli dochodzi do tego szeroko pojęte życie towarzyskie (tak żeby nie wyjść na dziwaka - przed sobą i innymi) to można nie mieć czasu na jakieś mądre komendy, które pisze się za darmo.