View Full Version : Nieaktualny baner
Azbestowy Człowiek
13-03-2015, 07:50
http://www.forum.toproste.pl/images/misc/logo2.png
Witam, dziś tak jak zawsze, czyli krótko.
W czym te serwery są w tej chwili najlepsze? Najlepsze to one może kiedyś były, ale teraz ta grafika jest jawnym wożeniem się na trumnie z legendą.
Nie sposób nie poruszyć także kwestii użycia liczby mnogiej. O jakie serwery chodzi? Apo 7.6 + sklep z zakupami online?
durny azbest wymyśli żeby dojebać gorzej dla biednego APO? Ten baner jest tak samo głupi jak i twoje wątki i rozumowanie.
Zastanawiałem się przez moment, czy dać się sprowokować. Uznałem, że nie warto.
SUPER COŚ JESZCZE durny azbest wymyśli żeby dojebać gorzej dla biednego APO? Ten baner jest tak samo głupi jak i twoje wątki i rozumowanie.
#up
Prawda boli placku. Jesteś tak uzależniony od forum i pisania codziennie idiotycznych wątków jak taki przeciętny Sasza.
Po przeczytaniu każdego wątku zastanawiam się gdzie był Bóg podczas stosunku twoich rodziców.
..:KoMBoj:..
13-03-2015, 09:16
Najlepsze servery które już dawno umarły. (CS, apo rox, 8.42). zostało jeszcze 7.6 któremu też już dużo czasu nie zostało. beczka jak rzeczka
Najlepsze servery które już dawno umarły. (CS, apo rox, 8.42). zostało jeszcze 7.6 któremu też już dużo czasu nie zostało. beczka jak rzeczka
7.6? nazwałbym to mini mazurski reload
pls warn za offtop
Harakiri II
13-03-2015, 19:29
Co ty chcesz zdzialac tym durnym tematem? Administracja ci i tak nic z tym nie zrobi, a obietnice, o ktorych pisal Mortiis nie zostana dotrzymane.. prawdopodobnie, choc moge sie mylic.
Bez reklamy servera i zrobienia czegokolwiek w kierunku rozwoju serwera i spelnienia zachcianek graczy to apo dlugo nie pociagnie jak to sie stalo z Ma****iem.
Lagga v3
14-03-2015, 01:08
Ile razy będziecie pierdolić o reklamie i większym zainteresowaniu ekipy? fakt jest taki, że ta gra się przejadła- jest masa innych, dużo lepszych. Więcej ludzi gra w LoLa, Csa, Hotsa itd., które przyciągają tłumy na IEMach.
A co do banera t opowinien zostać zlikwidowany już w 2010+ roku kiedy serwer spadał na dno
Zastanawiałem się przez moment, czy dać się sprowokować. Uznałem, że nie warto.
Myślę, że z kimś kto ma tak niski iloraz inteligencji jak ten yoohi naprawdę nie warto prowadzić dyskusji :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.