Zaloguj się

View Full Version : Naczosy bez sosu

Sephiroth
16-03-2015, 20:53
Witam zacnych forumowiczów.

Czy zdarzyło się wam degustować się naczosami bez użycia sosu? Osobiście próbowałem tego - było dobrze przez pierwsze dwie sekundy, następnie brakowało tego sosu. Z biedy mógłbym jeść bez sosu.

Nie ma to jak sos!

#edit
Niestety pytanie w sondzie nie pykło, sorki :mad: Powinno być - czy próbowałeś jeść naczosy bez sosu xD

Volm
16-03-2015, 20:55
Prawie zawsze jem bez sosu

Azbestowy Człowiek
16-03-2015, 22:16
azbest wypaliłeś się odejdź z tego forum natychmiast nie kompromituj się to już nie to samo co kiedyś nie jesteś śmieszny odejdź póki czas już nie jesteś zabawny skończyłeś się jesteś durny i piszesz same durnoty nikt tego nie czyta zamknij przeglądarkę wyłącz komputer i zacznij się leczyć na głowę bo na nogi już za późno kto cię w ogóle spłodził wstyd że na forum są tacy ludzie jak ty odejdź stąd błaźnie pajacu wyłącz monitor i zasilanie komputera ty uzależniony od forum gimbusie takich jak ty powinno się zamykać w szpitalach psychiatrycznych takich domach bez klamek bo takich jak ty trzeba izolować od społeczeństwa i najlepiej żeby w polsce była kara śmierci bo by ci się przydała żeby zapobiec tobie rozpładzania się bo aż strach myśleć co by to było

Volm
16-03-2015, 22:27
Taka pasta ala "masz ty godnosc i rozum czlowieka"

Vexvv
16-03-2015, 22:31
Zawsze wyrzucałem naczosy i pochłaniałem sam sos ew. sos z pozostałościami po naczosach (okruchy = d )

Sephiroth
16-03-2015, 22:33
taka pasta ala "masz ty godnosc i rozum czlowieka"

tutaj nie ma czegoś jak godność lel

Anonimowy
17-03-2015, 13:30
Wstyd się przyznać, nigdy nie jadłem z sosem XD

Splaxor
17-03-2015, 13:34
co to som naczosy? .

Sasza
17-03-2015, 13:39
Zapewne chodzi Ci o nachosy. Bez sosu to w ogóle nie wchodzi.
Najlepiej zrobić własnej roboty, a nie kupny. O ile ktoś potrafi. :rolleyes:

Pan Scimex
17-03-2015, 13:49
W sosie własnym? no pewnie :c

Sephiroth
17-03-2015, 15:55
co to som naczosy? .

Zapewne chodzi Ci o nachosy. Bez sosu to w ogóle nie wchodzi.
Najlepiej zrobić własnej roboty, a nie kupny. O ile ktoś potrafi. :rolleyes:

Otóż to. Mieszkamy w polszy, także słówko zostało lekko spolszczone :cool:
Po prostu sprawdzam waszą czujność.