Zaloguj się

View Full Version : Mortiis, chyba jednak masz wyjebane?

Qlers
23-03-2015, 16:17
Na serwer nikt nie ma wyjebane, ale przyznaje bez bicia ze nie mialem czasu skonczyc funkcji w silniku, ktore sa niezbedne do update'ów ktore przygotowali Santano i Squid. W tym tygodniu zamierzam doprowadzić to do końca.

Hmm 2 tygodnie, ktoś tu znowu jest nie słowny? Macie wyjebane, lecz brak wam jaj żeby to napisać wprost.
Ps. Gdzie respy dla ed/ms które maiły być zrobione w styczniu?(ale tamtego roku? I wiele, wiele więcej...

Puste słowa :D

@Tsu
Ja w to nie wierze, po prostu lubię się ponabijać z "słownej" administracji.
Nie gram tu już w ogóle, i grał nie będę.

Tsu
23-03-2015, 16:20
update jutro, po jutrze i tak ciągle XD
skończ wierzyć w te update bo to jest śmieszne XD

Squid
23-03-2015, 18:27
Hmm 2 tygodnie, ktoś tu znowu jest nie słowny? Macie wyjebane, lecz brak wam jaj żeby to napisać wprost.

No nie wyrobił się ze wszystkim bo kilka rzeczy jest dość problematycznych (w końcu ciągle narzekacie, że nie ma nic nowego więc Mortiis stara się to coś nowego zaprogramować tak aby nie sprawiało też problemów...).
Kilka ciekawych rzeczy już jest, wykorzystałem kilka do Tropicano 2/2 które jest już na ukończeniu. Mam nadzieję, że się spodoba :)

Ps. Gdzie respy dla ed/ms które maiły być zrobione w styczniu?(ale tamtego roku? I wiele, wiele więcej...Jak już pisałem - miały być to respy piratów jednakże pod moją nieobecność Tygrys nie znając wtedy czaru dla ms/ed zedytował te potwory i są jakie są...
Powiedzcie dla jakich przedziałów lvl mają być to się ogarnie na dniach coś nowego jeśli znajdę jakieś respy na nie...

Myterro
23-03-2015, 18:36
wypowiem sie jako niskopoziomowy ed - chciałbym zobaczyć respy do 1,5k oraz do 2k
@edit
ze standardowym eq, spadam w 1s jeśli przypadkiem ustawie się przodem do 1 tiny... na 1,5k zapewne będę umierał równie często

gwnstopro
23-03-2015, 18:55
wypowiem sie jako niskopoziomowy ed - chcialbym zobaczyc respy do 1,5k oraz do 2k
Od 1,5k do 2k masz tiny, zajebisty exp i zajebista kasa więc w czym problem ? ps. sam gram sorcem

Dideek
23-03-2015, 18:55
@up
tiny
@jako wlasciciel 2k ed
respy od 2k do 2,3-2,4k

Zioomal
23-03-2015, 19:12
Kilka ciekawych rzeczy już jest, wykorzystałem kilka do Tropicano 2/2 które jest już na ukończeniu. Mam nadzieję, że się spodoba :)

Czyli dzisiaj nici z update, skoro piszesz że jest na ukonczeniu? :D

bartek2107
23-03-2015, 19:22
Wczoraj (w niedziele) Yagami pisał, że będzie dzisiaj tj.niedziele albo jutro (poniedzialek). Dzisiaj jest już jutro, a update nie ma :) w dodatku Squid pisze "jest na ukonczeniu", "powiedzie dla jakich przedzialow levelowych to sie ogarnie na dniach" bla bla bla, czyli nie bedzie ani dzisiaj ani w najblizszych dniach :) jak zwykle puste slowa, żeby ludzi na chwile ucieszyc

ps. poprosze respy dla sorka od 1k do 1,5, bo bicie bally przez kolejne 500 leveli to porazka

Hokage
23-03-2015, 19:24
Powiedzcie dla jakich przedziałów lvl mają być to się ogarnie na dniach coś nowego jeśli znajdę jakieś respy na nie...

Na pewno nie dla większych niż 2k+ Wystarczy spojrzeć na postać Yeshill jak się expi na nilach a po 3k na wardach otsq2 lvl równie szybko idzie. Dawniej expiło się na fw, quenacha a teraz respy zapomniane. Na flubberach can expiłem averionem od 1300 do 1900 a teraz pewnie tam nikt nie chodzi. Na flubberach na sky dobrze lvl idzie a również nikkt tam nie expi bo teraz każdy lvl chce mieć wbity w 5 minut.. Dawniej gdzieś od 1800 do xxxx expiło się na wardach cod i to nie było, że samemu tylko na respie biegało 10 osób i ciągłe pvp a teraz nikt tam już nie expi.

To, że napisał TYDZIEŃ nie znaczy,że zrobi wszystko w tym czasie! Cierpliwości a na dniach będzie uptade :)

Turook
29-03-2015, 15:31
Nie tylko Mortis, od 1h pisze jebane RRV i czekam, aż ktoś mi odpisze i ani widu ani słychu.. Dodam, że RRV zostało napisane poprawnie.

Na RRV nie odpiszą, ale bana w ciągu 3min wyrwałem jak zacząłem sprzedawać 2,7k ek..

Ktoś II
29-03-2015, 17:14
Skoro tak narzekacie to skończcie kur*a grać, a nie dupe spinacie non stop. Od ponad roku te same tematy są w kółko przewijane. Nie widzicie kur*a, że mają wyjebane i nie beda dodawać nic na czas? Administracja nie mówiąc nic, mówi - albo gracie na takich zasadach jakie Wam narzucamy albo wypier*alać jak nie pasuje. I co? Jak widać, wciąż 50-80 osób akceptuje narzucone zasady(czyt. brak czegokolwiek nowego) i poprawia sobie humor tego typu tematami, łudząc się, że to coś zmieni :)

Dajecie się robić w ch*ja. Osoba, która daje się robić w ch*ja to frajer. Czyli teraz poskładajcie wszystko do kupy i zobaczcie kim jesteście ;)

Pozdrowionka

Goldi
29-03-2015, 18:37
Dzisiaj został już nowiutki update więc temat do zamknięcia

Handlarzyna
29-03-2015, 19:15
wkoncu oczekiwany update został dodany!! nie ma co, było na co czekac

Uzależniony Paul Dirac
30-03-2015, 11:14
Temat jest chyba o uzależnieniu od tibii. So ....
Nie od dziś wiadomo, że ludzie uzależniają się od gier. Zaniedbują real life a czasem wręcz stają się nierobami (,np. Z FILMY: "Czeka na nas świat").
Zarzucacie administracji!, że nie chcą nic robić a z wami przecież jest podobnie.
Przykłady:

Nie chciało się wam chodzić do szkoły i się uczyć - woleliście grać (ilu mamy tutaj rekrutów i pochodnych jego?)
Gra nudna, nie idzie grać ale wy jak te marne pikselowe roboty błagacie na kolanach aby coś dodali, bo trzeba te 12h w grze przesiedzieć.

Ja wbiłem tutaj, bo mi się nie chce nic robić w tym momencie i tak to już jest, że się nie chce. Wam się nie chce myśleć, im się nie chce, mi się nie chce, so dajmy już spokój i czekajmy aż przyjdzie wena.

Capitan von Rooker
15-05-2015, 17:41
No nie wyrobił się ze wszystkim bo kilka rzeczy jest dość problematycznych (w końcu ciągle narzekacie, że nie ma nic nowego więc Mortiis stara się to coś nowego zaprogramować tak aby nie sprawiało też problemów...).

Jak już pisałem - miały być to respy piratów jednakże pod moją nieobecność Tygrys nie znając wtedy czaru dla ms/ed zedytował te potwory i są jakie są...

Te kilka rzeczy o których Squid napisał to była pomoc Sashy Rookslayerowi w expieniu ... i robieniu najazdów dla owego gracza :) beke taka z was cisne że to po prostu porażka jesteście na jego zawołanie i płacz.

Week
15-05-2015, 18:34
Od dłuższego czasu wiadomo, że na APO nie dzieje się dobrze, można to nawet stwierdzić po liczbie graczy (nie, nie jest to wina starego klienta, czy też tego, że są lepsze, inne gry).
Jednak nie powiedziałbym, że Mortiis ma wyjebane i jak chyba wszystkim wiadomo nie ma już przysłowiowych 15 lat.

Mortiis
15-05-2015, 20:45
Zapraszam wszystkich na jutrzejszy event o 14 organizowany przez użytkownika Ddosuja. Po evencie postaram się skończyć brakujące rzeczy do update. A co do Sashy to nie pozwolę sobie żeby ktokolwiek wymuszał na mnie jakiekolwiek działania grożąc atakami i nie pozwolę też na to, żeby użytkownicy, którzy tworzą ten serwer i forum byli kasowani na czyjeś widzimisię. Sasha został przeniesiony na test serwer niczym nie różniący się od głównego serwera, aby mógł kontynuować grę i zgodził się na to, również po to żebyście wy mogli pograć w spokoju.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

Artis
15-05-2015, 20:48
Dobrze uzasadniłeś. 100 % racji.

Sabziro
16-05-2015, 01:10
śmiechłem, dobrze ze już tu nie gram. mam nadzieję że liczba graczy szybko zmaleje i sasha będzie mógł expic sam jak na test serwie

oczywiście powinien dostać bana za MC bo ciekawejak grając na tamtym serwerze tyle godzin to jeszcze na noob postaci skilowal etc

z niecierpliwoscia czekam na jutrzejsze wydarzenia, będzie zabawnie

Jedno wielkie posmiewisko,
już brak słów na to co tu się dzieje :)

PS jakiś czas temu pisałem że sasha expi ale nikt w to nie uwierzył teraz macie dowód xD

OldNoe
17-05-2015, 23:00
Zapraszam wszystkich na jutrzejszy event o 14 organizowany przez użytkownika Ddosuja. Po evencie postaram się skończyć brakujące rzeczy do update. A co do Sashy to nie pozwolę sobie żeby ktokolwiek wymuszał na mnie jakiekolwiek działania grożąc atakami i nie pozwolę też na to, żeby użytkownicy, którzy tworzą ten serwer i forum byli kasowani na czyjeś widzimisię. Sasha został przeniesiony na test serwer niczym nie różniący się od głównego serwera, aby mógł kontynuować grę i zgodził się na to, również po to żebyście wy mogli pograć w spokoju.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

32 07/06/2014 23:40 Squid Swiadome wykorzystywanie bledow gry
33 25/09/2014 23:35 Squid Grozenie Game Master'owi
34 11/10/2014 15:35 Rinson Oszukiwanie Game Master'a

Jakim cudem ktos z taka historia banow nie tylko za zwykle przewinienia ale i za oszustwa gmow/swiadome wykorzystywanie bledow gry itd... nie zostal usuniety?? cos tu smierdzi albo dobrze ciagnie....

Sasza
18-05-2015, 00:01
32 07/06/2014 23:40 Squid Swiadome wykorzystywanie bledow gry
33 25/09/2014 23:35 Squid Grozenie Game Master'owi
34 11/10/2014 15:35 Rinson Oszukiwanie Game Master'a

Jakim cudem ktos z taka historia banow nie tylko za zwykle przewinienia ale i za oszustwa gmow/swiadome wykorzystywanie bledow gry itd... nie zostal usuniety?? cos tu smierdzi albo dobrze ciagnie....

Nie znasz banów, więc się nie wypowiadaj. Dziękuje, pozdrawiam.

Co do tematu. Mortiis zapewne niedługo zrobi aktualizacje, event albo coś podobnego. DDoSów już nie ma i nie będzie więc wszystko idzie ku dobremu.

Temat można zamknąć.

G_R_U_L_I_X
19-05-2015, 19:30
I tyle sie dowiedzieliscie o upie :) pzdr dla maniakow i tych co wchodza aby postaci nie usuneli

Sabziro
20-05-2015, 00:28
I tyle sie dowiedzieliscie o upie :) pzdr dla maniakow i tych co wchodza aby postaci nie usuneli

przecież up będzie wkrótce, na dniach xD
no może się trochę przeciagnie ale tylko trochę parę miesięcy ew lat :*

Mr Fsza
20-05-2015, 16:22
A skończcie tutaj grę jak wam tak źle, ja już nie gram bo zrobił się syf ;)
Manipulacja jak w mediach ;000000

BEZ KITU CO WY W TEJ EKIPIE JARACIE, ŻE TAKIE GŁUPOTY PISZECIE

KTO TAM JESZCZE GRA NA TYM TEST SERVER? MOŻE PRZENIESIECIE KOGOŚ BO JUŻ PEWNIE 5K MA WBITY HAHAH ;D

Ja też mogę założyć konto i poprosić o przeniesienie tam? Robiąc 2 razy te same questy ;0

Squid
20-05-2015, 17:52
A skończcie tutaj grę jak wam tak źle, ja już nie gram bo zrobił się syf ;)
Manipulacja jak w mediach ;000000

BEZ KITU CO WY W TEJ EKIPIE JARACIE, ŻE TAKIE GŁUPOTY PISZECIE

KTO TAM JESZCZE GRA NA TYM TEST SERVER? MOŻE PRZENIESIECIE KOGOŚ BO JUŻ PEWNIE 5K MA WBITY HAHAH ;D

Ja też mogę założyć konto i poprosić o przeniesienie tam? Robiąc 2 razy te same questy ;0
Jedynie Sasha tam grał. Questy jeśli miał wykonane to nie mógł ich wykonać po raz drugi. Ale Wy wiecie lepiej, to co ja Wam będę tłumaczył...

W chwili obecnej Mortiis ma w pracy krótko mówiąc 'zapierdol' więc nie ma aż tyle czasu aby w ciągu dnia wszystko ogarnąć. W godzinę czy dwie dziennie ciężko ogarnąć aż tyle ;)