View Full Version : Licytacje domków
Zapraszamy do licytowania wolnych domków. Zanim jednak zaczniecie licytować, koniecznie zapoznajcie się z zasadami licytacji domków w dziale "Domki". Na liście znajduje się wiele ciekawych propozycji. Jeżeli nie masz jeszcze domku to masz okazję wybrać dla siebie coś fajnego. Śpieszcie się, póki są dobre propozycje. Im lepsze, tym szybciej zejdą.
Do NPC, które handlują przedmiotami (dostęp po misji u NPC Ahmed) trafiły dostawy przedmiotów. Nie zapomnijcie ich odwiedzić. Kto wie, może akurat Tobie uda się zbić dobry interes?
Pozdrawiamy.
Ekipa APO.
czy to ten długo zapowiadany update?
#
fajnie wezmę udział oczywiście
Tak to jest ten długo oczekiwany update, bierzemy się do gry!
Nareszcie update!
Jak na tyle lat pracy jestem pod wrażeniem :v
Fajnie.
Wkońcu, czekałem na to 2 lata, dzięki ! Niech tylko ktoś teraz powie że administracja nic nie robi.
bartek2107
29-03-2015, 15:37
Wreszcie UPDATE!!!!!!!!!!!! DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że zapowiadany uptade został dodany :D Gratuluje !
Sokol from West
29-03-2015, 20:44
Dobry updejt, chyba zastanowię się nad powrotem na APO
Super. Fajnie wiedzieć. Po co to ogłaszać na głównej stronie? Przez to taki low lvl stracił szansę na wylicytowanie fajnego domku za grosze...
Capitan von Rooker
30-03-2015, 00:05
Zostałem w sposób jawny okradziony z domku którego miałem przez 4 lata rozumiem gdybym nie logował na serwer to bym nie miał żadnych pretensji choć ja loguje tyle że nie logowałem na właściciela domku ... tak więc przez takie zachowanie Administracji muszę zakończyć karierę na tym serwerze nie ma co tracić czasu na grę tutaj ... jest wiele innych ciekawszych gier gdzie Cię w balona z czasem nie zrobią
Nie rozumiem dlaczego masz do nas pretensje? Mamy sprawdzać nie wiem, setki IP z których kiedykolwiek się logowałeś czy może jaśnie hrabia raczył zalogować na sekundę na jakiegoś noob chara z ów IP?
Sam siebie zrobiłeś w balona i to już Twój problem.
Sorry to nie jest fear co innego jakbym w ogóle nie logował.. ja zrobiłem dobudówkę itd która nie była tania wydałem mnóstwo pieniędzy które jakbym inaczej sporządził miałbym z tego zysk w złotówkach które mógłbym wydać na cokolwiek jednym słowem okradłeś mnie
P.S postać Przystojniaczek raczej nie jest jakimś tam noob charem i możesz sobie sprawdzić czy faktycznie nie logowałem na nią .. i jeszcze wiecej mogę powiedzieć takim zachowaniem nie przyciągniesz graczy. Dziękuje i dowidzenia
Zostałem w sposób jawny okradziony z domku którego miałem przez 4 lata rozumiem gdybym nie logował na serwer to bym nie miał żadnych pretensji choć ja loguje tyle że nie logowałem na właściciela domku ... tak więc przez takie zachowanie Administracji muszę zakończyć karierę na tym serwerze nie ma co tracić czasu na grę tutaj ... jest wiele innych ciekawszych gier gdzie Cię w balona z czasem nie zrobią
Nie rozumiem dlaczego masz do nas pretensje? Mamy sprawdzać nie wiem, setki IP z których kiedykolwiek się logowałeś czy może jaśnie hrabia raczył zalogować na sekundę na jakiegoś noob chara z ów IP?
bartek2107
30-03-2015, 00:18
Squid, a może byście się zajęli updatem, a nie domkami....
Przy aktualnej liczbie osób grających na serwerze opcja odnośnie domków powinna ulec zmianie. Aktualna opcja mówi o tym, że jedna osoba może posiadać jeden domek na Rookgardzie oraz jeden domek na Mainlandzie..
Ta opcja powinna być lekko zmodernizowana i powinna polegać również na tej opcji co wymieniłem wyżej oraz na dodaniu dwóch nowych, rzecz biorąc.. Możliwości posiadania dwóch domków na Rookgardzie albo posiadania dwóch domków na Main'ie.. Jeżeli ktoś posiadałby więcej niż dwa domki (wyżej wymienione opcje) to wszystkie domki trafiałyby z automatu do kasacji.
Jeżeli chodzi o NPC Talkative Mathew, niestety nie wiem co zostało do niego dodane i niestety się nie dowiem, bo nie gram. :(
Dobrze byłoby, gdybyście napisali z czego trafiają tam przedmioty. Z usuniętych domków czy postaci czy sami coś od siebie dodajecie?
@Capitan von coś tam :confused::confused::confused:, nie logowałeś sporo czasu na postać, na której jest zapisany domek to domek przepadł, proste. Miałeś pecha, że akurat czyścili domki. Płacz nic nie pomoże, graj dalej i zarób na lepszy, proste. Twoja wina, tylko twoja.
#t
Gdzie zapowiadany update? No gdzie? Trochę beka, ale nie ja tu dowodzę.
zii_twardziel
30-03-2015, 09:57
Przeciez regulamin mowi jasno jak sprawa z domkami wyglada wiec do roboty. Chyba do reszty ponioslo hrabiego?
Sasza ma troche racji tak samo np posiadanie domku jednego na rook nie powinno kolidowac z kupnem domku na main :)
Czy był wgl sens pisać ten post na 4um?? ale widocznie był mortiis skoro domki wyczyściliście ale upa już nie dodaliście potem znów przez rok będziecie pisać ze mortiisa niema i nie mogliście mu wysłać plików XDD beka z was
#t
Gdzie zapowiadany update? No gdzie? Trochę beka, ale nie ja tu dowodzę.
W dupie kurw.a, apo upadło.
#Przysto
Też mi usunęli, czasami po 100 dniach nie usuwają, a mi po 33 usunęli..
Tak się składa, że skrypt sprawdza logowanie całego konta. Na całym koncie, na którym miałeś domek nie zalogowałeś się w ciągu miesiąca więc o co chodzi? Może jeszcze ja miałem zalogować Ci na konto, żeby Ci domek nie przepadł?
Harakiri II
31-03-2015, 21:35
Z takim waszym podejsciem, napewno mozecie sie spodziewac "wielkich UPDATE" zobaczcie ile juz jest rzeczy pododawanych.
Fakt, administracja ma to gdzies, ale sprobujcie ulozyc swoje zycie prywatne czyli prace, rodzine, czas wolny itd itd.. Moze ma ciezki okres administracja, a moze juz im sie znudzilo prowadzenie serwera, ale takie wasze podejscie i wieczne hejty za duzo nie dadza.
Zamiast pisac hejty to przypominajcie monotonnie administracji w dzialach skargi czy tez w takich newsach jak ten, ale bez przesady z tymi hejtami..
To samo sie tyczy tych co nie graja, po co wgl sie udzielacie.. zeby hejtowac? no bez przesady.. rozumiem, ze jest to internet, ale opamietajcie sie troche, bo az zal czytac ten wasz placz i hejty..
Jedyne co by sie przydalo to te respy, poniewaz jest ich malo, lub sa za male, ewentualnie nie dopasowane do danej profesji
Capitan von Rooker
01-04-2015, 12:45
Tak się składa, że skrypt sprawdza logowanie całego konta. Na całym koncie, na którym miałeś domek nie zalogowałeś się w ciągu miesiąca więc o co chodzi? Może jeszcze ja miałem zalogować Ci na konto, żeby Ci domek nie przepadł?
Jakoś pewien gracz rookgardu posiada dom na pacc
a nei ma pacc od XX dni a domek posiada wiec beka ! :>
Pierw belu zabraliście domek i go okradliście teraz mi domek Belu ma flac aka rinson a co z moim ? Może sobie go ty weźmiesz Squid ten serwer jest porażka :)
Sir Krystian
01-04-2015, 13:42
Jakoś pewien gracz rookgardu posiada dom na pacc
a nei ma pacc od XX dni a domek posiada wiec beka ! :>
Pierw belu zabraliście domek i go okradliście teraz mi domek Belu ma flac aka rinson a co z moim ? Może sobie go ty weźmiesz Squid ten serwer jest porażka :)
FLAC AKA RINSON - LEZE :(
Robicie zaczynacie coś "robić" z serwerem, git wszystko na dobrej drodze! ;)
@Down
Do wyłączenia serwera ? :o
~#*Nalesniczek Zla*#~
02-04-2015, 11:33
Robicie zaczynacie coś "robić" z serwerem, git wszystko na dobrej drodze! ;)
Na dobrej drodze do czego ? O.o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.