View Full Version : Dwa domki na osobnych postaciach
zennek123
29-03-2015, 19:18
Propozycja 2 domków na różnych postaciach
np : że jedna osoba może posiadać 2 domki na main na różnych postaciach
tak samo osoba co gra na rooku może posiadać 2 domki .
Jest dużo wolnych domków to czemu nie ?
Pierw płakaliście, że Sasha ma połowę domków na wyspie Rookgard, a teraz chcecie to zmienić? Pff. Zastanówcie się co piszecie..
Można posiadać dwa domki, jeden na Rook oraz jeden na Main.
@edit
Zmieniam zadanie. Swoje 3 grosze dodałem w temacie z newsem i jestem za.
Jest dużo wolnych domków to czemu nie ?
Jest dużo wolnych domków właśnie dzięki ograniczeniu które chcesz znieść.
Miałem kiedyś 3 domki i musiałem sprzedać bo Tygrys mi kazał. NIe rozumie dlaczego gdy na apo gra mniej niż 100 osób? takie coś powinno być dozwolone jeśli kogoś stać.
Jestem na tak;]
#Kazek
Zapomniałeś kto kupił eq? Nie pierdol na mnie bo ja na ellegro zakupów nie robiłem.
Sokol from West
29-03-2015, 20:47
Miałem kiedyś 3 domki i musiałem sprzedać bo Tygrys mi kazał. NIe rozumie dlaczego gdy na apo gra mniej niż 100 osób? takie coś powinno być dozwolone jeśli kogoś stać.
Też tego nie rozumiem. Domków ponad 300, graczy 50(?) i dalej ten głupi punkt w regulaminie, który już dawno powinien być zniesiony.
Co do propozycji - zawsze pod tym względem byłem na tak.
Jestem na nie. Nie róbmy z APO noob OTSa, na którym jedna osoba będzie miała połowę domków w City.
Chyba że będzie to działać na zasadzie ze w jednym mieście można mieć jeden domek. To wtedy tak.
Jestem na nie. Już taka propozycja byla i nie wypaliła ponieważ moglibyśmy mieć po 20 domków na różnych postaciach na koncie :). Ale można zrobić żeby mieć dwa domki na jednym ip :) i tak polowa apo tak robi :P
Jestem na nie. Może i jest mało graczy, ale co z tego że zniesiemy w/w zasadę jak zaraz nasra się x domków na yy postaciach których właścicielem jest jedna i ta sama osoba? Zaś będzie płacz że jedna z dwudziestu osób które grają na serwerze nie mają domku bo Berkut czy inny allegrus ma ich 20?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.