View Full Version : [Forum] Forum - nie działa.
Nie wiem, czy piszę to w dobrym temacie.
Ale czy Wam też kilka/kilkanaście razy dziennie wyłącza się forum?
Wyskakuje jakiś error przy próbie połączenia?
Jeśli tak, to może Administracja poczyni jakieś kroki w tym kierunku, bo mam tak od 3-4 dni.
Jeśli nie, to przepraszam za zbędny temat :confused:
Również posiadam ten problem, lecz tylko w Operze http://scr.hu/42sp/dxgjv na Chrome działa normalnie za każdym razem.
Wystarczy usunąć z linku 500.shtml i normalnie zaladuje ci forum :D ja tak robie ponieważ tez mam taki blad :D
Wystarczy usunąć z linku 500.shtml i normalnie zaladuje ci forum :D ja tak robie ponieważ tez mam taki blad :D
To samo zauwazyłem. Ale tak przenosi jak nacisniesz "forum" na stronie armia.toproste.pl
Azbestowy Człowiek
23-04-2015, 21:51
'Wystarczy usunąć'
Nie mam zamiaru wklepywać za każdym razem 'ind', żeby naprawić sobie coś, co powinno działać bez zarzutu.
Skąd wzięła się ta upierdliwość i czy ktoś może ją naprawić?
Możecie też usunąć historie z przegladarki i juz nie ma tego problemu :)
Nie mam zamiaru czegokolwiek usuwać.
Możecie też usunąć historie z przegladarki i juz nie ma tego problemu :)
Też mam taki problem dopiero dziś po kilku dniach tu wszedłem xd
@Refresh
Może zacna administracja w końcu ruszy tyłeczek i cokolwiek poprawi?:confused:
U mnie wszystko działa poprawnie(jak na razie) jeszcze nie pojawił mi się wyżej wymieniony błąd. Myślę, że to może być wina przeglądarki. Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem wszystko działa bez zarzutu :)
Azbestowy Człowiek
02-05-2015, 07:40
Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem wszystko działa bez zarzutu :)
Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem, wszystko działa z zarzutem.
Przez ten błąd na forum wchodzi zauważalnie mniej osób.
Nie, to nie przez majówkę. Np. we wtorek raczej nie było weekendu.
Dokładnie tak jak mówi Azbest.
Może administracja zamiast usuwać tematy poprawnie napisane ze screenami? Zacznie coś naprawic i o ile moderatorzy i super moderatorzy nie mają dostępu do ustawień itp.. To jakoś nie chce mi się wierzyć że przez 10 dni prawie od zgłoszenia tematu nikt x ADMINISTRATOROW NIE BYL NA FORUM I SERWERZE
Też mam taki kłopot lecz go już rozwiązałem, więc robicie tak
Ponieważ bezpośrednio na forum się nie dostaniecie wbijacie na stronę główną apo i przy jakimś newsie klikacie komentarze i przynajmniej ja w ten sposób mogę wejśc na forum.
Rayth'Boy
02-05-2015, 14:00
W moim przypadku pomogło użycie CCleanera :D Przed użyciem programu problem występował na Firefoxie - reszta przeglądarek działała bez zarzutu ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.