PDA

View Full Version : [Forum] Forum - nie działa.

Novi
23-04-2015, 13:54
Nie wiem, czy piszę to w dobrym temacie.
Ale czy Wam też kilka/kilkanaście razy dziennie wyłącza się forum?
Wyskakuje jakiś error przy próbie połączenia?

Jeśli tak, to może Administracja poczyni jakieś kroki w tym kierunku, bo mam tak od 3-4 dni.
Jeśli nie, to przepraszam za zbędny temat :confused:

Arab
23-04-2015, 19:06
Również posiadam ten problem, lecz tylko w Operze http://scr.hu/42sp/dxgjv na Chrome działa normalnie za każdym razem.

Showtek
23-04-2015, 20:25
Wystarczy usunąć z linku 500.shtml i normalnie zaladuje ci forum :D ja tak robie ponieważ tez mam taki blad :D

Novi
23-04-2015, 20:31
Wystarczy usunąć z linku 500.shtml i normalnie zaladuje ci forum :D ja tak robie ponieważ tez mam taki blad :D

To samo zauwazyłem. Ale tak przenosi jak nacisniesz "forum" na stronie armia.toproste.pl

Azbestowy Człowiek
23-04-2015, 21:51
'Wystarczy usunąć'

Nie mam zamiaru wklepywać za każdym razem 'ind', żeby naprawić sobie coś, co powinno działać bez zarzutu.

Skąd wzięła się ta upierdliwość i czy ktoś może ją naprawić?

Możecie też usunąć historie z przegladarki i juz nie ma tego problemu :)

Nie mam zamiaru czegokolwiek usuwać.

Showtek
23-04-2015, 21:58
Możecie też usunąć historie z przegladarki i juz nie ma tego problemu :)

Goldi
29-04-2015, 09:26
Też mam taki problem dopiero dziś po kilku dniach tu wszedłem xd

Novi
01-05-2015, 18:32
@Refresh
Może zacna administracja w końcu ruszy tyłeczek i cokolwiek poprawi?:confused:

Malff
01-05-2015, 20:26
U mnie wszystko działa poprawnie(jak na razie) jeszcze nie pojawił mi się wyżej wymieniony błąd. Myślę, że to może być wina przeglądarki. Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem wszystko działa bez zarzutu :)

Azbestowy Człowiek
02-05-2015, 07:40
Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem wszystko działa bez zarzutu :)

Ja używam Google Chrome i tak jak wspomniałem, wszystko działa z zarzutem.

Przez ten błąd na forum wchodzi zauważalnie mniej osób.

Nie, to nie przez majówkę. Np. we wtorek raczej nie było weekendu.

Novi
02-05-2015, 10:41
Dokładnie tak jak mówi Azbest.
Może administracja zamiast usuwać tematy poprawnie napisane ze screenami? Zacznie coś naprawic i o ile moderatorzy i super moderatorzy nie mają dostępu do ustawień itp.. To jakoś nie chce mi się wierzyć że przez 10 dni prawie od zgłoszenia tematu nikt x ADMINISTRATOROW NIE BYL NA FORUM I SERWERZE

Goldi
02-05-2015, 12:19
Też mam taki kłopot lecz go już rozwiązałem, więc robicie tak

Ponieważ bezpośrednio na forum się nie dostaniecie wbijacie na stronę główną apo i przy jakimś newsie klikacie komentarze i przynajmniej ja w ten sposób mogę wejśc na forum.

Rayth'Boy
02-05-2015, 14:00
W moim przypadku pomogło użycie CCleanera :D Przed użyciem programu problem występował na Firefoxie - reszta przeglądarek działała bez zarzutu ;)