PDA

View Full Version : AMA azbest

Azbestowy Człowiek
26-04-2015, 03:46
#attentionwhore

AMA - ask me anything.

Ostatnio zajrzałem do działu zatytułowanego 'wywiady'. Wszystko fajnie, wesoło (tak naprawdę to było nudne i sztampowe - lepsze rozmowy przeprowadzają pijani ludzie w nocnych autobusach) ale okazało się, że nic się tam nie dzieje.

Nic.

Ostatnia taka rozmowa miała miejsce wieki temu i uznałem że można to zmienić. Jako że nie lubię sztywnych ram i formuł, postanowiłem założyć ten temat. Chodzi w nim o to, że zadajecie mi różne ciekawe pytania a ja na nie odpowiadam. Podkreślam słowo ciekawe, bo 'Jak masz na imię?' i 'Czym się zajmujesz?' to banalne kwestie które a) większość sama może wydedukować b) mniejszości to nie obchodzi.

Zapraszam do zadawania pytań na jakich mi zależy, aby zrobić z tego dobry wątek. Taki naprawdę dobry.

Dzisiaj bez sondy, bo tutaj wy od tego jesteście.

Maxiuu
26-04-2015, 08:04
czym się kierujesz, próbując "ożywić" te martwe forum?

Tetti
26-04-2015, 09:42
czemu zimą dzieci w Chile cierpią na niedobór ziemniaka w organizmie .

KaZeK
26-04-2015, 10:16
dlaczego ?

Week
26-04-2015, 12:33
Dlaczego wódka jest mokra?

Vernereq
26-04-2015, 13:14
zesralem sie i smierdzi przyjedziesz zeby to potwierdzic??

zii_twardziel
26-04-2015, 13:21
Palisz zielsko? Jak tak jak czesto? Dlaczego forum jest dla Ciebie takie wazne?

Tsu
26-04-2015, 15:00
dlaczego dlaczego?? proszę mi to wyjaśnić!

Vexvv
26-04-2015, 16:47
I gdzie te odpowiedzi na nurtujące nas pytania przepraszam bardzo?

Volm
26-04-2015, 17:57
Czy Jan Paweł II był dobrym człowiekiem?

Squid
26-04-2015, 20:40
Ile to jest 2*cos(45)-4/sin(30)+48?

Sabziro
26-04-2015, 22:29
53.0990973899

@t
Dlaczego M. Ogórek nie wygra wyborów? xD

Volm
26-04-2015, 22:56
Czekam na odpowiedzi, szczególnie na moje pytanie

Sephores
27-04-2015, 00:05
Dlaczego drzewa maja liście/igły ???!!!!

Azbestowy Człowiek
27-04-2015, 02:03
czym się kierujesz, próbując "ożywić" te martwe forum?

Kieruję się swoją pychą. Bardzo lubię tworzyć tematy i patrzeć jak ludzie w nie klikają i na nie odpowiadają. Zadowala mnie 13 odpowiedzi i 200 wyświetleń na teoretycznie martwym forum. Głównie dlatego to robię. Nie chodzi mi o ożywianie czegokolwiek, bo nie mam aż takiej mocy. To tak jakbyś ogolił głowę na łyso a potem próbował się uczesać. Nie da się.

czemu zimą dzieci w Chile cierpią na niedobór ziemniaka w organizmie .

Zacząłem się zastanawiać: czy w Chile jest coś takiego jak zima. No i tak sobie dumam i dumam - coś mi tu nie gra! Przecież ten kraj nie jest wcale tak blisko równika. Poszukałem więc w internetach czegoś na temat czilijskiej pogody, patrzę, a tutaj:

Chilijskie Stowarzyszenie Eksporterów Owoców twierdzi, że mróz w połowie września dotknął większość producentów owoców w tym kraju, a temperatura była najniższa od 1929 roku. Temperatura spadła do średnio -7 stopni Celsjusza i utrzymywała się przez jakiś czas w kilku regionach Chile, przyczyniając się do ogromnego spadku eksportu owoców.

I dlatego właśnie dzieci w Chile zimą cierpią na niedobór ziemniaków. Bo nie rosną. No i dlatego, że zamarzają. Dzieci.

dlaczego ?

Jeśli chodzi o ten temat, to patrz na pierwsze pytanie - tam wszystko wyjaśniłem. Jeśli nie, to wybacz, ale nie jestem aż tak genialny i nie wytłumaczę ci wszystkiego. Bo to pytanie jest wszystkim - podstawą tego wszystkiego.

Dlaczego wódka jest mokra?

Dlaczego kradzione nie tuczy?

zesralem sie i smierdzi przyjedziesz zeby to potwierdzic??

W kwestii srania najbardziej obiektywnym sędzią jesteś ty sam. Niech tak pozostanie.

Palisz zielsko? Jak tak jak czesto? Dlaczego forum jest dla Ciebie takie wazne?

To bardzo zabawne, bo 2 dni temu nad tym rozmyślałem. Wyszło mi że jakoś 2-3 razy w roku. Nie uważam się za ćpuna. Chyba. Aczkolwiek jestem hardo uzależniony od kofeiny i trochę mniej od nikotyny.

Forum jest dla mnie ważne, bo to jedyne miejsce w internecie, gdzie mogę sobie anonimowo pisać głupoty i nikt potem nie będzie o tym dyskutował. Warto rozgraniczyć życie prywatne od prawdziwego - to często daje sporo radochy.

dlaczego dlaczego?? proszę mi to wyjaśnić!

Dlaczego dlaczego kradzione nie tuczy?

I gdzie te odpowiedzi na nurtujące nas pytania przepraszam bardzo?

Tu.

Czy Jan Paweł II był dobrym człowiekiem?

Nie znałem typa, więc ciężko ocenić. Może i machał z okna i dawał śmieszne anegdotki, ale kto wie jaki był naprawdę? Poznałem jakiś czas temu człowieka, który napisał książkę o papaju (dość mały nakład, więc nie wystalkujecie) i ten człowiek z pewnością mógłby powiedzieć że to był w porządku gość. Ale ja tego nie powiem z powodów czysto obiektywnych.

53.0990973899

Dlaczego M. Ogórek nie wygra wyborów? xD

Głupio tak się śmiać z blondynek. Aczkolwiek lubię żarty o blondynkach. Są śmieszne. Żarty i blondynki.

Dlaczego drzewa maja liście/igły ???!!!!

Liście to nie wiem, ale igły po to, żeby się bronić przed różnymi agresorami, co czyhają na żywicę.

dawajcie wincyj

Tetti
27-04-2015, 16:54
Odizolowany kondensator płaski o pojemności C jest naładowany ładunkiem Q. Jaką pracę należy wykonać, aby zwiększyć odległość między jego okładkami dwukrotnie?

Vexvv
27-04-2015, 17:00
Koczujesz pod poniatem ?

Azbestowy Człowiek
28-04-2015, 17:18
Odizolowany kondensator płaski o pojemności C jest naładowany ładunkiem Q. Jaką pracę należy wykonać, aby zwiększyć odległość między jego okładkami dwukrotnie?

Zawsze w liceum jak miałem fizykę, to ściągałem. Pamiętam to jak dziś. Na piątą poprawę w maturalnej (z 2 na 3 hehe) poszedłem z bardzo fajną karteczką i odpowiedziami. Udało się. Na świadectwie ukończenia licbazy mam 3. Nie zadawaj mi więc takich pytań, bo średni ze mnie fizyk. To znaczy mierny.

Koczujesz pod poniatem ?

W piątek, sobotę i niedziele byłem. Szkoda niedzieli, bo mokry piasek był. Ale za to w sobotę czułem się jak nad morzem.

no dajcie mi z 10 pytań, tak jak na początku, proszę xD

Vernereq
28-04-2015, 19:05
jestem tegorocznym maturzystom jakies rady??

Week
28-04-2015, 19:10
Dlaczego jesteś z Przemyśla?
Dlaczego ukrywasz się pod drugim nickiem?
Dlaczego wczoraj podczas bicia bossów na Rookgardzie napisałeś do mnie na priv '23:16 Man Rookgard: odpisujesz kur;wa czy nie pytam sie'?
Czy Mortiis to Ty?
Jaki masz numer giry?
Czy dalej jesteś rudy tylko na głowie?
Czy to prawda, że posiadasz Fiata 500?
i czy to prawda, że 1st Azbest to nie Ty?

Azbestowy Człowiek
29-04-2015, 09:58
jestem tegorocznym maturzystom jakies rady??

Idź do pracy w wakacje.

Dlaczego wczoraj podczas bicia bossów na Rookgardzie napisałeś do mnie na priv '23:16 Man Rookgard: odpisujesz kur;wa czy nie pytam sie'?

Bo to dobry hotkej jest.

Jaki masz numer giry?

46. To trochę kłopotliwe. Miesiąc temu byłem w sklepie obuwniczym o niemiecko brzmiącej nazwie z zamiarem kupienia sobie, uwaga, butów. No i tak chodzę między półkami, chodzę, aż w końcu znalazłem to co chciałem. Patrzę na numery 41,42,43 jedno 45. Zawsze tak jest - ciężko mi znaleźć mój rozmiar. Ale w końcu podszedłem do miłej ekspedientki, która poszła na zaplecze i przyniosła mi moje 46. Byłem bardzo szczęśliwy.

Czy dalej jesteś rudy tylko na głowie?

9 mm rudości na podbródku i policzkach jeszcze nikomu nie zaszkodziły.

Sir Krystian
29-04-2015, 12:45
https://www.youtube.com/watch?v=d4YBX_-L738 < Czy to produkcja Mortiisa?

Azbestowy Człowiek
01-05-2015, 09:06
https://www.youtube.com/watch?v=d4YBX_-L738 < Czy to produkcja Mortiisa?

Stężenie podludzizmu - 100%