View Full Version : ma ktoś numer do trzynastaka?
Azbestowy Człowiek
10-05-2015, 22:25
bardzo proste pytanie
kto to ?!!? jakbym mial to tak ale kto to
wykorzystałbym go seksualnie, włożyłbym mu mój cenny dobrobyt w jego dupe
Ja bym wykorzystał i zgłosił do akt znajdujących się w prokuraturze w sprawie ddosów z grudnia. Także jak ktoś zna to proszę o maila z informacjami na temat tej osoby, na pewno coś się przyda :)
Azbestowy Człowiek
10-05-2015, 22:55
A może opowiesz nam całą historię? Tylko prawdziwą. I żeby odwagi nie brakło.
bardzo proste pytanie
tu masz wszystkie dane http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=12
Azbestowy Człowiek
10-05-2015, 23:02
Coś czuję, że braknie.
Sephiroth
10-05-2015, 23:03
Coś czuję, że braknie.
Nie oczekuj wiele od tego servera/osóbek z posadką :eek::eek::eek:
Zjadłbym schabowe z ziemniakami xD
Ja bym wykorzystał i zgłosił do akt znajdujących się w prokuraturze w sprawie ddosów z grudnia. Także jak ktoś zna to proszę o maila z informacjami na temat tej osoby, na pewno coś się przyda :)
No stary czekam ***** od Grudnia xDDX
Pierwszy Boonek
11-05-2015, 00:27
Nie :cool:
@t sonda mowi sama za siebie, ludzie nie chca tu sashy i kazdy byl zadowolony z jego usuniecia, agresywna polityka ddosuja przyniosla sukces, po chuj bylo oddawac mu postac, trzeba bylo go usunac raz na zawsze
Azbestowy Człowiek
11-05-2015, 01:37
Nie oczekuj wiele od tego servera/osóbek z posadką :eek::eek::eek:
Ja to sobie tłumaczę tak, że oni ostatecznie też są ludźmi. A każdy człowiek choć trochę odwagi ma. Czasem ją widać, czasem jest skrywana, a czasem zatajana.
Nie :cool:
@t sonda mowi sama za siebie, ludzie nie chca tu sashy i kazdy byl zadowolony z jego usuniecia, agresywna polityka ddosuja przyniosla sukces, po chuj bylo oddawac mu postac, trzeba bylo go usunac raz na zawsze
dokladnie tak jak boonek napisal :D
+ jeszcze mu lvle dali zalosne
USUNAC GO
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.