View Full Version : [Konto] Mortis to Pierdolony oszust, tchórz??
Witam,
Przedstawie się Trzynastak oczywiście mordki :*. Mój ziomek mnie poinformował, iż Pan Kamil poleciał w chuja z obietnicą, więc możemy zaczynać zabawe od nowa albo kasujesz teraz Sashe i robisz event dla graczy. Oczywiście w ramach przeprosin tych którzy zostali przez twoją niechlubną decyzje pokrzywdzeni.
Dziękuje za uwagę czekam na odp :D Nie ukrywajcie tematu będzie wesoło :p
Pierwszy Boonek
11-05-2015, 00:14
Gosciu, czaj faze ze jeszcze do tego ma wyzszy lv co oznacza ze zrobili cie w chuja i wcale go nie usuneli a jedynie przeniesli na inny server :/ nie bede cie prowokowal, ale na twoim miejscu usunalbym server XD
ps. XD
http://i60.tinypic.com/2h4klyx.png
Gosciu, czaj faze ze jeszcze do tego ma wyzszy lv co oznacza ze zrobili cie w chuja i wcale go nie usuneli a jedynie przeniesli na inny server :/ nie bede cie prowokowal, ale na twoim miejscu usunalbym server XD
Nie usune bo po 1 mają backupa a serwery nie są ich prywatne tylko hostingu :p Mogą tylko ludzie przestać grać :D
~#*Nalesniczek Zla*#~
11-05-2015, 00:21
A na Gg to nie odpiszesz ;) haha rób co chcesz, działaj ;p
przemek idz sie uczyc do matury
A na Gg to nie odpiszesz ;) haha rób co chcesz, działaj ;p
Mam dziewczyne i dziecko musialem sie przyzwyczaic :D Nie mialem czasu wczesniej sorry :p
przemek idz sie uczyc do matury
Napisałem infe nawet na 98% ale o szczegóły pytaj się na policji albo na stronach z koncem gov xd Serio chce ci sie znow bawic ? Nie wiesz ze atak jest zawsze lepszy od obrony? Znowu jestes na starcie, na przegranej pozycji zabezpieczyc serwer jest 1000x razy trudniej niz go rozjebac :* Wgl piszesz to samo co w ostatnim temacie i wydaje mi sie ze nie tylko mnie to juz zaczelo nudzic. Chyba ze robisz to specjalnie bo nie lubisz typa z mazurka dobrze wiesz ze macie na tym samym hostingu :/
ej bo ja chce expic nie rubcie nic oki
ej bo ja chce expic nie rubcie nic oki
ale event jakis moga zrobic:D
haha znów ddosy ;] sasha pro gejmer
AhahAhhAHa widać że przyszłość saszy już nie istnieje na tym serwerze XD
Czemu nie można normalnie grać? Koło południa były takie lagi, że kickało jak po....
Administracjo, zróbcie coś :(
Czemu nie można normalnie grać? Koło południa były takie lagi, że kickało jak po....
Administracjo, zróbcie coś :(
Ja nic jeszcze nie robiłem xd
Ja nic jeszcze nie robiłem xd
Kiedy zaczniesz? Wszedłbym i zobaczył jak to wygląda :D:D:D:D:D:D
No a administracja poleciała w chuja z tym Sashą.. osobiście nic do niego nie mam, no ale tak się nie robi Droga Administracjo :rolleyes:
Sir Krystian
11-05-2015, 21:35
Ddosuje zajmij się koniecznie usunięciem grubcia :(
GG!
http://i62.tinypic.com/ezonko.jpg
Mnie to Ciekawi właśnie ten lvl Sashy, zdaje się przed usunięciem postaci miał 1400+, a nie prawie 1600
Mnie to Ciekawi właśnie ten lvl Sashy, zdaje się przed usunięciem postaci miał 1400+, a nie prawie 1600
No przecież już jest jasno wyjaśnione ze Sasha grał samotnie na Test Serwerze.. i mógł expić sobie codziennie :P
No przecież już jest jasno wyjaśnione ze Sasha grał samotnie na Test Serwerze.. i mógł expić sobie codziennie :P
To niech sobię gra tam dalej 90% ludu go tu nie chce
nie było takiej tragedii nie ddosujcie, sasha niech gra na 2 serwerze i załatwione
Sokol from West
12-05-2015, 10:23
Chyba nie byłeś takim debilem, żeby uwierzyć w to, że usuną Saszy postać?
przecież ja to na początku pisałem ze sasha na test serwerze expi i nikt mi nie wierzył XDD to teraz macie
To skończ na tym syfie grę gdzie wszyscy są okłamywani, proste ;xp
Jedną z największych błędów było grać na takim syfie tutaj .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.