PDA

View Full Version : delikatna szydera #15

Azbestowy Człowiek
15-05-2015, 21:17
Witajcie, dzisiaj temat w starym stylu. Tego nie mogłem odpuścić.

A co do Sashy to nie pozwolę sobie żeby ktokolwiek wymuszał na mnie jakiekolwiek działania grożąc atakami

Sasha został przeniesiony na test serwer

Szanowny Panie, przeniesienie na test serwer jest jakimkolwiek działaniem

Autozaoranie. Pragnę dodać, że to wszystko stało się w obrębie jednego posta - około czterech linijek tekstu.

Myterro
15-05-2015, 21:27
posty administratorów to nieskończone źródło głupoty

Week
15-05-2015, 21:45
Stawiam milion na odpowiedź C.

Zioomal
15-05-2015, 23:24
Ddosuja napisal:

Jesli Mortiis nie wyjebiesz grubego na inny serwer lub skasujesz to serwer przestanie dzialac o 14 w sobote razem z forum i moze z twoim sklepem sie zobaczy (:

nie moge zrobic CYCkATU ( BO ZAMKNELI (CHYBA))

Więc osobiscie bardzo czekam na dzień jutrzejszy, pragną bym aby to była najprawdziwsza prawda>server close.

PRZEPRASZAM CIE AZBESCIE ZA CZYN KTORY ZROBILEM DZISIAJ, BYLO TO GLUPIE I NIEDOJRZALE Z MOJEJ STRONY. MUSISZ MI WYBACZYĆ.

CO TEMATU - OBIECUJO A NIE DAJO, OBIECUJO A KŁAMIO, OBIECUJO A SIE GUBIO W SWOICH ZEZNANIACH

AMEN W PACIERZU

POZDRAWIAM WOJOWNIKOW RAMZESA - WIDZIMY SIE JUTRO O 14:01

Hokage
16-05-2015, 00:13
Witajcie, dzisiaj temat w starym stylu. Tego nie mogłem odpuścić.

Szanowny Panie, przeniesienie na test serwer jest jakimkolwiek działaniem

Autozaoranie. Pragnę dodać, że to wszystko stało się w obrębie jednego posta - około czterech linijek tekstu.

chuja masz do gadania.

Sephiroth
16-05-2015, 00:20
chuja masz do gadania.

Wydało się, azbest komunikuje się kroczem :D

#top
Tak.

Sabziro
16-05-2015, 01:24
to jest największą szydera ever, nie było i już nie będzie lepszej, do tego obustronna: administracja pokazała jak bardzo można manipulować graczami i robić z nimi co chcę, i miec na nich wyrabane, a reszta serwera poza sasha i może jeszcze kimś gardzi tym wszystkim i z pewnością już nie będzie traktowac adminów i serwera poważnie.

samodestrukcja on

Azbestowy Człowiek
16-05-2015, 08:30
JUTRO O 14:01

Podczas PW mieli 'Godzinę W' a my mamy 'Godzinę G'

chuja masz do gadania.

Wydało się, azbest komunikuje się kroczem :D

Miała być obraza, a wyszedł komplement.

administracja pokazała jak bardzo można manipulować graczami

Nie schlebiaj im. To nie manipulacja, tylko zwykłe kłamstwo. Oszukiwać każdy jeden potrafi.

Mortiis
16-05-2015, 14:17
Nie zrozumiałeś co miałem na myśli, przeniesienie sashy na test serwer miało być chwilowym rozwiązaniem ataków, niestety jak zapewne wiesz sprawy w prokuraturze trwają długo. Jakby się nie zgodził na przeniesienie to serwer przestałby istnieć za nim odpowiednie służby podjęłyby działania.

Azbestowy Człowiek
16-05-2015, 14:20
Nie zrozumiałeś co miałem na myśli, przeniesienie sashy na test serwer miało być chwilowym rozwiązaniem ataków, niestety jak zapewne wiesz sprawy w prokuraturze trwają długo. Jakby się nie zgodził na przeniesienie to serwer przestałby istnieć za nim odpowiednie służby podjęłyby działania.

Chwilowe rozwiązanie także jest jakimkolwiek działaniem. Licznik zaprzeczeń nadal bije.

Mortiis
16-05-2015, 14:23
tak masz rację, wierzymy Ci.