PDA

View Full Version : zgodnie z obietnicą z czatboksa wklejam treść odwołania

Azbestowy v.128.0
04-06-2015, 12:09
Z jednej strony napisałem to wszystko dość ogólnie, ale z drugiej - to i tak najbardziej osobisty i prawdziwy post, jaki tutaj wypociłem. Uznałem, że warto wam to pokazać, bo lubię mówić o takich sprawach. Kiedyś, dawno temu odkryłem że to mi pomaga. Pomogło i ten nawyk został do dziś. Jeśli macie jakieś pytania to walcie śmiało, odpowiem na każde związane z tą tematyką. To znaczy każde, które ma sens. Nie mam hamulców.

Dzisiaj bez sondy, bo nawet nie wiem co mógłbym tam wstawić. Może tramwaj?

http://i59.tinypic.com/2vufv50.jpg

Sasza
04-06-2015, 12:16
Odwołanie nic nie pomoże, bo dalej będziesz pajacował. Każdy to wie.
Teraz masz nauczkę i może przemyślisz to co piszesz dwa razy, bo serio.. Kiedyś może to było śmieszne, a teraz? Robisz tematy na siłę, które są po prostu chujowe. Jednym słowem, wypalasz się azbezd.

Sephiroth
04-06-2015, 12:23
Zostało ci bicie faraonów z manem na tym padole.

Yamate
04-06-2015, 13:16
Teraz masz nauczkę i może przemyślisz to co piszesz dwa razy, bo serio.. Kiedyś może to było śmieszne, a teraz? Robisz tematy na siłę, które są po prostu chujowe. Jednym słowem, wypalasz się azbezd.

Popieram, robisz się nudny...

Volm
04-06-2015, 15:33

Ktorys raz juz czytam jak piszesz do kogos "masz nauczkę"
Wole jego tematy niz twoje podpier***anie kazdego postu do administracji a pozniej cieszysz michę ze ktos dostal bana

Azbestowy v.128.0
04-06-2015, 16:47
Wyczuwam ogólnoforumowe wypełnianie się tego, co napisałem w Post Scriptum. I całe szczęście, tego wam życzę.

zii_twardziel
04-06-2015, 18:14
Pragnę zaznaczyć, że największym pajacem na forum jak i w grze jest saszka. Nie rozumiem tylko dlaczego jest on broniony ze wszech stron?

Wolałem czytać tematy Azbesta niż mądrości moderatorów czy zgrywanie ważniaka przez saszę.

Biorąc pod uwagę obecny regulamin Azbest został zbanowany totalnie bez podstaw, a jeżeli chcesz coś zdziałać w tym kierunku(uniknąć takich tematów w przyszłości - nic innego nie możesz zrobić) zajmij się nim drogi Splaxorze.

Nie rozumiem też edycji mojego postu w piaskownicy, w którym wkleilem zdjęcie apetycznej kiełbasy - sam post(jego edytowana część) był odpowiedzią na durny post saszy. To doskonale ukazuje swego rodzaju jego niańczenie.

Serdecznie nie pozdrawiam.